Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Iulika29
Citat:
citat din mesajul lui lutoniana
Iulika bine ca ai rezolvat si acum ai de asteptat [8D]Cum le-ai demonstrat ca esti tu ? Nu te-au suspectat ca esti deghizata cu asa burtica ? [olala][olala][olala] Cea mai fericita id="green"> [gravi] 31 + cu id="green"> [am]
align="right" id="quote2">[:-)))][:-)))][:-)))] Så stii ca se uita ea asa suspect dar nu imi dadusem seama ca de aia..[:D][:D][:D]..Am plecat olecutå la nani..Am un somnnnnn
align="right" id="quote2">[nani][nani][nani]Iuliana, cea mai fericitå[gravi] 33+cu [baietel] Bruce Nicholas
  • Răspunsuri 203
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui lutoniana
Alex si eu batusem in cuie ca lucrez pana la sfarsitul lui iule insa in ultimele saptamani mi-am dat seama ca nu mai pot la modul serios si ca risc sa fac vre-o prostie asa ca saptamana aceasta inchid cosmelia. Daca simti ca atat poti e bine sa te opresti, este parerea mea personala.Ma plang si eu ca o baba ca banii vor fi mai putini dar macar stau toata ziua acasa, dorm, ma pregatesc, gatesc pt puiul meu cand se va intoarce si forumesc.[flo] Cea mai fericita id="green"> [gravi] 31 + cu id="green"> [am]
align="right" id="quote2">Idem si eu.Pe 27 inchid "magazinul" si ma retrag la chestiile casnice: varuiala, amenajari in camera, cumparaturi (ca nu am nimic-nimic...doar liste si listutze)[:D][pup][flo]====================Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.Despre plecarea ta, tot altii vor decide.Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi![gravi] +28
Postat
Citat:

Luthien, mai multe pisici decat poze cu tine dar sunteti dragute toate. Am impresia ca ultima poza e de la Meteore? Am dreptate[:D]?

align="right" id="quote2">

Daaaa ... [olala]

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

[gravi] +28
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...