Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Salutare,

Am revenit pe forum cu subiectul "Dr Camelia Constantinescu - Bucur". As vrea sa gasesc mamici care au nascut de curand sau care urmeaza sa nasca cu ea. Sunt la a 2-a experienta, prima tot cu dnei am nascut. Termenul este ianuarie 2010.

Anca[flo]

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

salut anca!-raspund dupa o luna de cind ai pus intrebarea, ca acum am dat peste postul tau din intimplare.

Si eu am mai nascut (in 2005) cu dr Camelia Constatnescu la Bucur, si totul a fost foarte bine. M-a ingrijit toata sarcina de la 4 saptamini pina la sfirsit si am mers cu ea cu toata increderea. Acum sint insarcinata in 7 saptamini si tot la cabinetul dumneai m-am dus. Nu stiu cum sa-ti spun, am o mare incredere in dumneaei - sincer, imi permit sa ma duc sa nasc si in Elvetia daca vreau, dar o sa nasc la Bucur cu dumneaei, in conditii de spital de stat, numai pentru ca am atita incredere in ea... Eu o cunosc de cind o prietena de-a mea a nascut cu ea, dupa o sarcina de cosmar (7 luni de dureri, chinuri, stat numai in Bucur in spital, perfuzii etc, dupa 2 avorturi spontane la 5 si 6 luni de sarcini, horror!), iar dr Camelia Constantinescu a ingrijit-o cu rabdare toata sarcina si la sfirsit a scos din ea un baietel cit se poate de sanatos, are acum 7 ani si e frumos si detept... Am zis ca daca in conditiile alea a scos ea copil sanatos, atunci o scoate si din mine copil sanatos (mi-era teama ca aveam deja 37 ani la prima nastere)...

Inteleg insa ca ai mai nascut cu ea, tu nu ai fost foarte multumita?

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat
Eu atat pot spune despre dansa-somitate in ginecologie,blandete si multaaa rabdare gasesti la aceasta femeie minunata.Eu am nascut cu dansa acum 2 ani si spre rusinea mea nu am mai fost de mult la cabinet,dar cu siguranta ca voi face o vizita cat de curand cu pitica mea (am ramas datoare cu o poza pentru albumul bebelusilor)[flo].
  • 4 săptămâni mai târziu...
Postat

Buna "vladimirescu" si din nou nastere usoara![flo]

mai am 4 prietene care sunt in aceeasi perioada cu mine...la inceputul anului 2010 va fi campania <<nasteri pe banda>> [bibe][bibe][bibe][bibe][bibe][bibe][bibe][bibe]

eu voi avea fetita, ce mi-am dorit. am acasa o frmumusete de baiat de 3 ani pe care "mi l-a daruit" doctora!

sper sa nasc tot normal cu epidurala, cum am nascut si primul, cu toate ca in travaliu insistam permanent la dr sa imi faca cezariana. ea "m-a pacalit" si i-am dat dreptate dupa nastere...[olala]

de spital fug si eu, dar 2 zile cat sper sa stau noi murii, plus ca voi cere sa stau din nou intr-o rezerva cat mai buna...mai stii preturile...dr, neonatologul, anestezistul, moasele...???? poate un private-mail[:-@]

• 3 săptămâni mai târziu...
Postat
Citat:
citat din mesajul lui anca55
Buna "vladimirescu" si din nou nastere usoara![flo]mai am 4 prietene care sunt in aceeasi perioada cu mine...la inceputul anului 2010 va fi campania <<nasteri pe banda>> [bibe][bibe][bibe][bibe][bibe][bibe][bibe][bibe]eu voi avea fetita, ce mi-am dorit. am acasa o frmumusete de baiat de 3 ani pe care "mi l-a daruit" doctora!sper sa nasc tot normal cu epidurala, cum am nascut si primul, cu toate ca in travaliu insistam permanent la dr sa imi faca cezariana. ea "m-a pacalit" si i-am dat dreptate dupa nastere...[olala]de spital fug si eu, dar 2 zile cat sper sa stau noi murii, plus ca voi cere sa stau din nou intr-o rezerva cat mai buna...mai stii preturile...dr, neonatologul, anestezistul, moasele...???? poate un private-mail[:-@]
align="right" id="quote2">Buna!Si eu sunt o viitoare mamica (sunt in saptamana 37) de [baietel] la Dr. Constantinescu de la maternitatea Bucur!Spuneti-mi si mie cam cat se da la nastere (daca stiti) si daca nasti noaptea nu vine? Mie mi-a zis la ultimul control sa merg la camera de garda...ce sa inteleg ? Va pup si nastere usoara tuturor!Gianina21
Postat

Am intrat in a 26-a saptamana de sarcina, fetita si DA, am incredere in ea. Este o doctorita f buna...dar, din pacate sunt afectata financiara din cauza crizei si cum de pe 15 sept a crescut tariful la cabinet (170RON cons+ecografia) m-am hotarat sa schimb doctorul, automat si spitalul. Am un dr f bun, m-a vazut deja, sunt multumita de el si se pare ca voi naste la Giulesti cu el.

Gianina, la prima sarcina ultimele 3 consultatii le-am facut la spital, ea m-a chemat, dar ma trimitea acasa, copilul era bine. A 3-a oara, la 42 saptamana (la limita!) m-a chemat cand era de garda si mi-a provocat nasterea. Vorbeste din nou cu ea (si de rezerva!) poate te-a chemat la spital cand este ea de garda.

NASTERE USOARA FETELOR!

Postat

Buna.

si eu sunt o viitoare mamica care va naste cu dna dr. Camelia Constantinescu in preajma craciunului...va rog sa-mi spuneti cam care sunt tarifele....as vrea sa fac cezariana...(cat se da doctoritei, cat anestezistului...cui mai trebuie sa mai dam)....

multumesc frumos

• 1 lună mai târziu...
Postat
buna seara! sunt o viitoare mamica care va naste cu doamna doctor camelia constantinescu si as dori sa stiu mai multe lucruri despre dansa. pana acum mi se pare un medic exceptional. m-ar interesa mai multe si despre maternitatea bucur. daca stiti ceva despre preturile de acolo va rog sa ma informati si pe mine caci nu am idee cat ar cota o cezariana, anestezistul...etc.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...