Mada Postat Septembrie 16, 2010 Raport Postat Septembrie 16, 2010 salutare gospodinelor, unde gasesc si eu colorant alimentar, dar culori ca roz, mov, galben?? ma pregatesc da fac un tort pt fetita mea de ziua ei, in forma de papusa, ma rog, printesa nu rosu verde si albastru astea sunt mai des de gasit multam Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008 Ilinca si Rares Citează
CorinaDani Postat Septembrie 16, 2010 Raport Postat Septembrie 16, 2010 pai roz nu obtii daca pui doar putin colorant rosu in crema sau frisca ? mov obtii daca amesteci rosu cu albastru galben...n-am idee acum din ce ai putea sa-l obtii...ma mai gandesc pentru roz poti folosi ceva natural, un pic de suc de sfecla rosie pentru albastru-movuliu, sucul de coacaze sau afine sofranul da o culoare intensa galben-aurie, insa nu stiu ce influenta ar putea avea asupra gustului cremei/tortului sau, in cel mai rau caz, ai putea sa te interesezi la un laborator de cofetarie-patiserie, poate iti spun ei unde se gasesc sau iti dau cateva picaturi de colorant din culorile pe care le cauti... sau, in loc sa faci tortul in forma de papusa/printesa, il poti face rotund sau dreptunghiular si deasupra pui imagine/poza facuta din gelatina (cred), cu printese, se gasesc de cumparat in cofetarii... Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează
Laura25 Postat Septembrie 16, 2010 Raport Postat Septembrie 16, 2010 Eu am vazut la Kouffland, pe raft langa esente si zahar vanilat. Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate id="red"> Am marfa la bazar umanitar DC id="red"> Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue"> Citează
trischa Postat Septembrie 16, 2010 Raport Postat Septembrie 16, 2010 La Kaufland gasesti,rosu,albastru galben si verde. mami de fetita cu ochii albastrii ca marea,04-10-06 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.