Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

id="size2">id="limegreen">

Doamnelorid="red">, va invit in gradina cu pitici,am intins deja covorul rosu, eu va astept!!va invit sa scrieti ce va pofteste inima, va invit la discutiile zilnice, daca doriti;temeri, nelamuriri, si tot ce vrea sufletelul vostru!!!id="brown">Scopul, este acelasi!!!!!Cap.1, Cap.2, Cap.3, Cap.4, Cap.5, Cap.6, Cap.7 , Cap.8 , Cap.9 , Cap.10 Cap.11. cAP.12:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138814, cap.13 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139136,cap.14.http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139347,cap.15.http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139587Aici au intrare cei sau cele cu inima mare, cu suflet bun, aspirante la bb1,sau bb 2, sau bb 3, cum vrea inima noastra!!!!Deci, sa ne protejam inima, si sa ne ferim de oamenii rai!!id="maroon">Si va rog, dorim cel putin doua-trei [gravi][gravi][gravi], si cat mai multi [copil][copil][copil][copil][copil][copil]id="limegreen">Mic indrumar despre cum se deschide un capitol nou:id="purple">1. Mergeti pe primul mesaj al unui capitol, cum ar fi asta de fata, apasati butonul "reply with quote" (are o sagetuta verde pe el) de deasupra mesajului, selectati tooot mai putin semnatura celei ce a deschis capitolul respectiv, dati copy si inchideti fereastra respectiva.2. Apasati butonul "Subiect nou" (partea dreapta sus a paginii DC) si vi se deschide o fereastra similara postarii de raspuns. Puneti titlul capitolului iar in corpul mesajului dati Paste la ce ati copiat anterior. Asta e tot!!!PS: pentru avansati ... dupa ce deschideti capitolul nou, intrati pe el, copiati link-ul din bara de sus, intrati pe vechiul capitol si dati un mesaj cu acel link ca sa stie lumea unde e capitolul nou.Pt a posta link-urile cu capitolele precedente se scrie (tot ce e bolduit): [url = " copy/paste la adresa primei pagini a capitolului " ] Cap. X [ / url ]. Spatiile trebuie eliminate.A dori sa va fac cunoscute portretele robot ale inimoaselor gradinii cu pitici si doritoare de bebici:ada29id="red"> - viitoare mamica, asteptam data zilei de nastereid="limegreen">menicsid="red"> - blonda, ochi verzi ,varsator,surprinzatoare prin decizii, chiar pt propria persoana [:D] isi doreste atat de mult sa devina mamica,id="limegreen"> zi de nastere id="limegreen">01 februarieid="red">Lumy cltid="red">- zapacita noastra iubita,satena cu ochi verzi,inaltime 1,60 si kg in scadere, zi de nastere 04.06id="red">id="limegreen">MayanMistica-o femeie adevarata,doritoare de bb2,o gospodina in adevaratul sens al cuvantului, care ne serveste toata ziua ...torturi, nascuta de fapt, pe 29 iunie, dar, trecuta in acte pe 1 iulie, dezbaterile continuaid="red"> id="limegreen">[:D]Soricicaid="red">- se declara dependenta de noi, de acest topic,1,65 cm,ochi caprui, 63 kg,parul gri,4 labute si codita la purtator,f incantata de idee si de titlu, zi de nastereid="limegreen"> 11 iulieid="red">Mona40id="red">-satena verzuie la ochi[:D], tunsa scurt, cu tendinte de ....lung, de vreo 35 de ani, fericita posesoare a unui bbica de vreo ...14 ani,-frumoasa foc,ce mai!!!, id="limegreen">zi de nastere - 10 sept,id="red"> ziua sotului id="limegreen">1 iulieid="red">guzelnico id="red">- 1,64,cm[:D], ochi caprui, par saten, cu ghiocei in par, - dar asta e semn de intelepciune, stim noi id="limegreen">[:D], zi de nastere id="limegreen">27 augustid="red">Simoniaid="red"> -40 ani,deocamdata 50,3 kg,cu laparo si histero la activ, mare doritoare de bblus numai al ei,fara a-si pierde sperantaid="limegreen">Lyly marid="red">-1,65 cm, 55 kg,ochi albastri, par saten deschis, se declara cam...dusa, dar noi nu o credem, bineintelesid="limegreen">[:D]uraticaid="red"> - 1,65 cm,bruneta cu ochi verzi, cu kg in scadere din cauza piticilor care zbarnaie prea des,maaaare amatoare de capsuni si inghetataid="limegreen">[:D]micomicid="red"> - o tauroaica incapatanata, blonda si mititica (1,57) si asteapta cu ardoare un bebe in viata ei, incearca primul IA in luna iunieid="limegreen"> Libraid="red"> - Bucovineanca satena cu ochi albastriid="limegreen">,zi de nastere id="limegreen">05 octombrieid="red">amy2007id="red"> - bruneta, ochi caprui, 1,67 inaltimea, 62 kg (a avut si mai putin dar...e indopata cu tratamente hormonale pt bebe), divortata, cu speranta ca odata si odata se va prinde si la dumneaei bebele. unul frumos-frumos si mancaciosid="limegreen">, zi nastereid="limegreen"> 13.10id="red">sorinakeid="red"> - moldoveanca, 30 de ani, parul negru, ochii verzi, 1.67m si 56 de kg. doua hsg la activ, o laparo si doua fivuri, matusa de prichindel blond si ochios si spera curand mamica! zi de nastereid="limegreen">- 19 octombrie id="red">(in 1978). ancamacid="red"> - blonda cu ochi verzi, in prezent matusa, in viitorul apropiat mamica,id="limegreen"> zi de nastereid="limegreen">

• Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Ada29- Z22 CM

Amy2007- Z22 CM

Ancamac- Z12 CM

Babyblue- Z10 CM, 15 iulie marea IA

BlueFlower- saptamana 11 de sarcina

Dandana69- asteptam rezultat Bhcg

Galliciana- Z20 CM

Guzelnico- Z11 CM

Libra- Z8 CM

Lumy_clt- Z23 CM

Lylymar- Z8 CM

MayanMistica- Z14 CM

Menics- Z6 CM

Micomic- Z17 CM

Mona40- Z17

Sorinake- Z13 CM

Soricica- are sau nu soricel?

Simonia- a scapat de chisturi

Uratica- Z27 CM id="red">

Postat

"Neata fete frumoase......

Ma bucur ca sunteti guralive...

Bluebaby.....relaxeaza-te draguta....

Eu nu inteleg cine te-a speriat pe tine in halul asta....in legatura cu IA-ul..

Nu este o interventie chirurgicala ...este....ca spalatul pe dinti...cand inghiti putina pasta..[:D][:D]

Zau asa....

Si la urma urmei...e mai rau daca nu faci....decat daca faci prea mult.....

Hai ...picioarele la tavan si "vizionare placuta"

pup

Mona

:)

In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....

Postat

deci mi-e gata dosarelul..asa ca..dupa data de 20 pot sa dau sala![:D] iar apoi traseul..ufff..incep emotiile..incep kg date jos..mai ales ca reusisem si eu sa ajung la 51 de kg!!de ani buni nu am avut atatea kg-doar daca-mi puneam pietre in buzunar![:D]insa sper sa nu scad sub 50..ufffffff..

[pup] la gagici!ma pun din nou cu burta pe carte..recapitulare..[pk][pk][pk]

o zi buna sa aveti![asia]

Postat

Heeiii, am zis io ca vine Mona- optimista!

Stati ca ma apuc si io azi de "inseminare naturala". Ce daca sunt in pauza! [pk]

A terminat sotu' tratamentul pt rinichi si ii administrez iar BU.Mi-am facut acum si testul de ovulatie- e pozitiv. Asa ca ... ii dau bice ... [:D]

Postat

Salutare fete cochete[pup]

Galli,multumim de capitol nou[flo]

Nico,tu esti o draguta cum ai tu grija de listuta,multumim.Imi pare rau ca si voi incercati de atata timp si deocamdata nu aveti rezultate.Sa dea Dumnezeu la toata lumea care-si doreste copii si cu siguranta o sa vina si randul nostru.[pup]

Mona,pup mamica optimista[flo]

BlueFlower,o sarcina usoara in continuare[flo]

BabyBlue daca erai in ziua 9 probabil nici n-ai ovulat altfel de ce iti face inseminare in ziua 12,13??? Numai dupa 6-7 zile de la contact/inseminare ovulul fecundat se implanteaza in uter.Hai ca nu-i mare filosofie cu inseminarea.Mult succes![flo]

Frumusica noastra draga,sa dea Domnul sa-ti reuseasca toate planurile,tinem pumnii pt. carnet[pup]

Harnicuta noastra Mayan,multa intelepciune pt.prietena ta.[flo]

Salut si schimbul de noapte si sa dea D-zeu sa o urmam cat mai multe pe graviduta noastra.Eu..in asteptare.

O zi minunata sa aveti,

Ada

Postat

Ada, multumim de urari. Sa dea DD tuturor fericirea de a avea bb-ul mult dorit![pup]

Mayan- dulcico, te rog sa nu te superi din cauza reactiei mele virulente la adresa prietenei tale. Dar cand e vb de bb-i ce urmeaza a fi avortati, ma ia valu'. [pup]

Postat

Fetici, stiu ca suna bizar...dar si cand aduci un suflet pe lume care nu e dorit, nu e iubit (desi ea il va iubi ) mai bine mai astepti...si poate va intalni sufletul pereche care o va merita...

Depinde cati ani are si de tot felul de alti factori..

Prob este cum de a ajuns la sarcina daca nu au vrut...

Pacat...dar uneori...deciziile luate sunt dure si fiecare greseste si noi nu avem dreptul sa judecam pe nimeni..

Fiecare cu viata lui...

Noi ne putem da cu parerea...dar ea trebuie sa traiasca cu decizia...

Oricare ar fi decizia...nu e usor..

Ce pot sa va spun ca si eu am avortat de doua ori cand eram tinerica...inainte de a avea fata....si eram casatorita....pe vremea lui ceasca...dar simteam ca nu e momentul..

Uff viata asta....evident ca acum imi pare rau...as fi putut avea cel putin inca un copil.....

Cine stie..

Multa putere prietenii tale..Mayanid="red">...si incearca sa fii blanda cu ea

Este departe de cei dragi , cu un tip care nu se stie ce vrea...si are nevoie de sustinere...nu de morala..

[pup]

Mona

:)

In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...