Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Buna fetelor,

Pentru cele cunoscatoare am o mare rugaminte: vreau sa facem o vizita surorei mele care locuieste de 3 ani in Belgrad. As vrea sa ma ajutati cu un traseu auto: pe unde pot trece granita (Timisoara)sau pot cobora pe la Portile de Fier si trece Dunarea (granita ) pe acolo.

Voi strabate Romania de la nord la sud, dar cred ca merita, vor fi multe locuri frumoase de vazut .

[flo] multumesc.

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Eu fiind din Timisoara am trecut granita pe la Stamora Moravita - Vrsac ... dupa care directia Beograd ... drum f bun , nu mai stiu cate ore am facut pana acolo [:D]

vizita placuta si sejur minunat la BElgrad [pup]

ANDANII [flo][hia][hia]

"Licuriciul Emma din sufletul meu" id="size2">

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

"Povestea unui licurici" id="size2">

[aerob]s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet [batetoba] id="red">cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" id="size2">[aerob]id="red">

[grasa] "grasa devine slaba" id="size2">[ispita]

Postat
Daca iesi pe la Portile de Fier e frumos drumul de pe malul sirbesc al Dunarii. Este si o cetate veche, citeva puncte de belvedere...Pe la Timisoara n-am iesit spre Belgrad asa ca nu pot face comparatie.
Postat

Uite aici:

http://www.maplandia.com/serbia-and-montenegro/vojvodina/vrsac/

...daca iesi pe la Timisoara, mergi pe drumul european E70 pana la Belgrad: treci vama la Stamora-Moravitza (maxim o ora jumate cu masina de la Timisoara), ajungi la Virshetz (Vrsac - merita vizitat!)) cam in juma' de ora si de acolo la Beograd, nu stiu cat dar nu e departe, maxim 2 ore cred.

Ps. se mai cere viza pentru Serbia?

Teddy si [zana]Alyssa (05.05.05)

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Tdi
[
Ps. se mai cere viza pentru Serbia?

Teddy si [zana]Alyssa (05.05.05)

align="right" id="quote2">

Nu se cere [:)].

Good things happen to good people.
id="right">id="size2">id="teal">
Postat

Multumesc.

Vom pleca la jumatatea lunii august ; nu se mai cere viza si sper ca totul va fi ok. Tinand cont ca mergem cu tot cu copii (de 9 si de 4 ani), trebuie sa alegem un traseu din timp, pentru a putea vedea cate ceva , dar sa avem si timp de odihna. Din nordul tarii spre sud-vest e ceva drum....

[flo]

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...