Moss Postat Iulie 14, 2009 Raport Postat Iulie 14, 2009 Buna ziua, M-ar interesa sa stiu cum platiti lunile de vara la gradinitele particulare. Mai ales, in conditiile in care copilul Dvs nu merge la gradinita si in conditiile in care se organizeaza doar cursuri " de vara " care nu au nicio legatura cu programa anului scolar de studiu. Multumesc si astept cu interes raspunsurile voastre. Cristina Citează
toanca Postat Iulie 14, 2009 Autor Raport Postat Iulie 14, 2009 Eu platesc la fel ca si pana acum. Mai ales ca Matei merge si mananca la gradi ca si pana acum... Nici nu am auzit sa se plateasca diferentiat Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006 poze http://www.dropshots.com/toanca http://www.dropshots.com/toanca1 http://www.dropshots.com/toanca2 Citează
theo_2004 Postat Iulie 14, 2009 Raport Postat Iulie 14, 2009 pt iulie si august tariful este 75% din tariful pt anul scolar si se plateste raportat la nr de zile de prezenta. anul trecut l-am dus vreo 10 zile in iulie si vreo 8 in august si am platit 18 zile. anul acesta are cu cine sta acasa si nu-l duc pana la 1 sept sau poate 15. mami de theo "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" Citează
Ayla21 Postat Iulie 14, 2009 Raport Postat Iulie 14, 2009 Si noi platim la fel ca in orice luna. Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiuid="blue">, Luanaid="blue">, Almaid="blue">id="blue"> Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! id="size1"> Citează
Andries Postat Iulie 14, 2009 Raport Postat Iulie 14, 2009 Eu platesc la fel, taxa lunara ca si cum ar merge la gradi, mi se scad doar banii de masa, 10 lei pe zi. Deci daca nu il duc deloc platesc 750 in loc de 950. Ei oricum trebuie sa plateasca chirie si salarii si pe lunile de vara [flo] ca nu-mi inchipui landlord care sa nu ia chirie vara si nici angajati care sa munceasca gratis. Chiar daca vin doar 15 copii din 50 sa spunem, bucatareasa gateste, inrijitoarea curata, educatoarea de serviciu munceste, asistenta ii verifica, soferul ii "livreaza" acasa. Restul sa spunem ca isi iau concediu...care si ala trebuie platit. Si mi se pare corect, sincer daca as fi patron si as avea parinti care nu vor sa plateasca vara, as mari taxa pe luna ca sa-mi acopar si alea doua luni de vara. Simplu. As avea 1500 ron impartit la 10 luni...150 roni in plus, deci o taxa de 1100ron. Andries Citează
Elyante Postat Iulie 15, 2009 Raport Postat Iulie 15, 2009 Eu platesc 40 RON pe zi + 13 RON masa de prinz. La asta se mai adauga optionalele pe care le face cind le face (pian, tenis, mindlab). Mai merge doar spatamina asta dar pentru jumatate de iulie si toata luna august in care nu o mai duc nu mai platesc nimic (vreo taxa de rezervare sau ceva de genul) Citează
ingridnen Postat Iulie 15, 2009 Raport Postat Iulie 15, 2009 Noi santem la gradinita catolica si platim diferentiat. In cursul anului tariful a fost de 550 RON pe luna. Pentru luna iulie am platit doar 450 RON. De la 1 august se inchide gradinita, pana pe 15 septembrie Ingrid si Cristi 6 ani Citează
Lorikay Postat Iulie 15, 2009 Raport Postat Iulie 15, 2009 Eu platesc la fel pentru ca merge la acelasi program. Ni se face reducere (pe tot timpul anului, nu doar vara) daca lipseste 5 zile consecutiv. Citează
anda2008 Postat Iulie 16, 2009 Raport Postat Iulie 16, 2009 Noi platim un tarif majorat cu 25% in luna iulie .(fiind copii mai putini , se comaseaza grupele iar educatoarele fac prin rotatie).In luna august gradinita este inchisa pentru igienizare. Citează
papanash Postat Iulie 18, 2009 Raport Postat Iulie 18, 2009 Citat:citat din mesajul lui anda2008Noi platim un tarif majorat cu 25% in luna iulie .(fiind copii mai putini , se comaseaza grupele iar educatoarele fac prin rotatie).In luna august gradinita este inchisa pentru igienizare.align="right" id="quote2">pai daca se comaseaza grupele de ce e tariful mai mare ? Ar trebui sa fie mai mic, fiindca-s mai multi copiii in grupa.Nu mi-a venit ideea sa intreb despre tariful de vara,platesc la fel, in orice caz, la noi sunt copii putini acum, tot asa s-au comasat 2 grupe ( mica si mijlocie) , copiii mari sunt in tabara internationala. Practic, in afara de joaca in curte, unde s-a pus si o piscina pt balaceala, desen si pictura, nu vad sa faca mare lucru, deci nu este nici o programa .............................................................Mama de papanas Andreiutz id="size3">[copil] id="navy">( 02.10.2007 )id="Script MT Bold">Ghighi-poze [foto] id="navy">id="Script MT Bold">Ghighi- filme id="navy">id="blue">id="Script MT Bold"> Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.