Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Pentru ca tot aud fraza"pana si Bulgaria are drumuri mai bune decat Romania"ceea ce dpmdv este un neadevar,as vrea sa scriem aici,care pe unde umblam prin tara asta amarata,cum sunt drumurile,si incep eu cu cele pe care am umblat eu anul asta:

Bucuresti-Buzau-Bacau-Piatra neamt drum foarte bun,fara gropi

Piatra Neamt Cheile Bicazului bun,fara gropi

Cheile Bicazului Gheorghieni cam denivelat,era raschetat,se turna asfalt

Gheoghieni Brasov foarte bun

DN1 Buc-Brasov foarte bun

DN1A Buc Buftea Cheia Brasov - bun pe anumite portiuni,denivelat pe altele

A1 spre Pitesti,pana la Sibiu impecabil

Sibiu Brasov foarte bun

A2 Foarte buna

Constanta Vama veche foarte bun drumul

Bucuresti Giurgiu foarte bun

Brasov Intorsura Buzaului Buzau,foarte bun

Sibiu Arad Nadlac foarte bun(in Arad sunt ceva denivelari,pe centura,pe la calea ferata,dar nu deranjante excesiv)

Pitesti Craiova bun

Pe Transfagarasan am fost acum o luna,dinspre Vidraru spre Balea,erau ceva portiuni raschetate,se asfalta,in rest,pana jos spre Fagaras,impecabil

Astea sunt drumurile pe care am circulat eu in ultimele 6 luni.

La voi cum sunt drumurile?

"La vita e bella"

Explore Romania

Bijuterii hand made

De mancare

Dulciuri

Din gradina mea

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

multumim frumos de aceste atentionarii sunt ff bune ca si noi vom pleca in oct la sovata si chiar ne interesa starea drumurilor

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Postat

Bistrita - Vatra Donei - Campulung Moldovenesc : EXCELENT ! A fost o surpriza foarte placuta.

Timisoara - Lugoj : foarte bun

Lugoj - Deva - Hunedoara : f denivelat, fara gropi

Orsova - Moldova Noua : jale!

Postat
Citat:
citat din mesajul lui elaga
Drumurile europene sunt bune in genearal, iar cele din Moldova erau excelente acum cativa ani. Cu cele judetene avem mari probleme, probabil ca la asta se refera cei care se plang.http://mamasiiubita.blogspot.com/
align="right" id="quote2">Nu neaparat: exista din pacate drumuri nationale care arata mai rau decat multe drumuri judetene. De exemplu Dej - Baia Mare e Jale cu J mare, gropi si o multime de denivelari date de "carpiri" succesive. La fel Baia Mare - Satu Mare
Postat

Nu vorbim de autostrazi,vorbim de starea drumurilor existente!

Dar ca sa-ti raspund totusi la intrebare,s-au construit

A2 Bucuresti Cernavoda 120km cred plus ca in toamna asta am inteles c-o sa deschida si tronsonul Cernavoda Medgidia,vreo 30 40 km,nu stiu sigur

Turda Gilau 42 km,plus 12 km,Campia turzii Turda,peste vreo luna o sa fie gata

Diverse centuri ale oraselor,cu regim de autostrada,nu stiu sa-ti spun cati km insumeaza.

Actualul presedinte,fost ministru al transporturilor in 2 guverne,ne-a spus pe vremea cand avea putere de decizie,ca Romania nu are nevoie de autostrazi!

Multumim din suflet!

"La vita e bella"

Explore Romania

Bijuterii hand made

De mancare

Dulciuri

Din gradina mea

Postat

Adica cu 2 benzi pe sens,cu viteza corespunzatoare autostrazii,care vor fi legate de autostrada,candva..

De ex centura Pitestiului,unde intri de pe autostrada,ocolesti orasul si iesi in partea cealalata,spre Ramnicu Valcea,unde va fi autostrada,cand or s-o faca.

Lamurita?

"La vita e bella"

Explore Romania

Bijuterii hand made

De mancare

Dulciuri

Din gradina mea

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...