valentinag Postat Septembrie 16, 2010 Raport Postat Septembrie 16, 2010 Pentru ca tot aud fraza"pana si Bulgaria are drumuri mai bune decat Romania"ceea ce dpmdv este un neadevar,as vrea sa scriem aici,care pe unde umblam prin tara asta amarata,cum sunt drumurile,si incep eu cu cele pe care am umblat eu anul asta: Bucuresti-Buzau-Bacau-Piatra neamt drum foarte bun,fara gropi Piatra Neamt Cheile Bicazului bun,fara gropi Cheile Bicazului Gheorghieni cam denivelat,era raschetat,se turna asfalt Gheoghieni Brasov foarte bun DN1 Buc-Brasov foarte bun DN1A Buc Buftea Cheia Brasov - bun pe anumite portiuni,denivelat pe altele A1 spre Pitesti,pana la Sibiu impecabil Sibiu Brasov foarte bun A2 Foarte buna Constanta Vama veche foarte bun drumul Bucuresti Giurgiu foarte bun Brasov Intorsura Buzaului Buzau,foarte bun Sibiu Arad Nadlac foarte bun(in Arad sunt ceva denivelari,pe centura,pe la calea ferata,dar nu deranjante excesiv) Pitesti Craiova bun Pe Transfagarasan am fost acum o luna,dinspre Vidraru spre Balea,erau ceva portiuni raschetate,se asfalta,in rest,pana jos spre Fagaras,impecabil Astea sunt drumurile pe care am circulat eu in ultimele 6 luni. La voi cum sunt drumurile? "La vita e bella" Explore Romania Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea Citează
pogonici1977 Postat Septembrie 18, 2010 Raport Postat Septembrie 18, 2010 multumim frumos de aceste atentionarii sunt ff bune ca si noi vom pleca in oct la sovata si chiar ne interesa starea drumurilor anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti Citează
elaga Postat Septembrie 18, 2010 Raport Postat Septembrie 18, 2010 Drumurile europene sunt bune in genearal, iar cele din Moldova erau excelente acum cativa ani. Cu cele judetene avem mari probleme, probabil ca la asta se refera cei care se plang. http://mamasiiubita.blogspot.com/ Citează
accept92 Postat Septembrie 18, 2010 Raport Postat Septembrie 18, 2010 Multe dintre drumurile mentionate acolo sunt intr-adevar bune, dar foarte periculoase. Tocmai ca e asfaltu bun si unii o calca ca pe autostrada, desi nu e! Citează
Chuny Postat Septembrie 18, 2010 Raport Postat Septembrie 18, 2010 Bistrita - Vatra Donei - Campulung Moldovenesc : EXCELENT ! A fost o surpriza foarte placuta. Timisoara - Lugoj : foarte bun Lugoj - Deva - Hunedoara : f denivelat, fara gropi Orsova - Moldova Noua : jale! Citează
Lali Postat Septembrie 20, 2010 Raport Postat Septembrie 20, 2010 Citat:citat din mesajul lui elagaDrumurile europene sunt bune in genearal, iar cele din Moldova erau excelente acum cativa ani. Cu cele judetene avem mari probleme, probabil ca la asta se refera cei care se plang.http://mamasiiubita.blogspot.com/align="right" id="quote2">Nu neaparat: exista din pacate drumuri nationale care arata mai rau decat multe drumuri judetene. De exemplu Dej - Baia Mare e Jale cu J mare, gropi si o multime de denivelari date de "carpiri" succesive. La fel Baia Mare - Satu Mare Citează
Letitia1 Postat Septembrie 20, 2010 Raport Postat Septembrie 20, 2010 De ce nu spune nimeni nimic de autostrazi? Cite s-au construit in ultimii 10 ani sa spunem? Citează
valentinag Postat Septembrie 20, 2010 Autor Raport Postat Septembrie 20, 2010 Nu vorbim de autostrazi,vorbim de starea drumurilor existente! Dar ca sa-ti raspund totusi la intrebare,s-au construit A2 Bucuresti Cernavoda 120km cred plus ca in toamna asta am inteles c-o sa deschida si tronsonul Cernavoda Medgidia,vreo 30 40 km,nu stiu sigur Turda Gilau 42 km,plus 12 km,Campia turzii Turda,peste vreo luna o sa fie gata Diverse centuri ale oraselor,cu regim de autostrada,nu stiu sa-ti spun cati km insumeaza. Actualul presedinte,fost ministru al transporturilor in 2 guverne,ne-a spus pe vremea cand avea putere de decizie,ca Romania nu are nevoie de autostrazi! Multumim din suflet! "La vita e bella" Explore Romania Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea Citează
emanouela Postat Septembrie 20, 2010 Raport Postat Septembrie 20, 2010 Diverse centuri ale oraselor,cu regim de autostrada....stai ca nu inteleg.... Citează
valentinag Postat Septembrie 20, 2010 Autor Raport Postat Septembrie 20, 2010 Adica cu 2 benzi pe sens,cu viteza corespunzatoare autostrazii,care vor fi legate de autostrada,candva.. De ex centura Pitestiului,unde intri de pe autostrada,ocolesti orasul si iesi in partea cealalata,spre Ramnicu Valcea,unde va fi autostrada,cand or s-o faca. Lamurita? "La vita e bella" Explore Romania Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.