Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Offf, problema asta o am si eu de ceva timp dar vad ca s-a intetit dupa ce am facut 40j de ani [alcool][bang]

Eu ma gandesc ca totusi, parul cade din cauze interne si dand cu chestii pe cap, ajutam doar superficial. Si doar o perioada. Am folosit Chelstop o perioada, a fost bine pt maxim 2 luni dupa aceea si iar s-a reluat caderea.

Nu stiu ce modificari hormonale dau aceasta cadere masiva a parului, dar pe mine ma intristeaza rau[q]

Dimineata cand ma pieptan se inegreste wc-ul de cate fire arunc, nu mai spun, ca toata casa e plina pe parchet de firele mele de par. Am auzit ca ar fi normal ca zilnic sa ne cada maxim 100 fire, dar la mine cred ca sunt 500!!!

Eu aici nu stiu de unde as putea gasi petrol si chestii de-astea. Am vazut niste solutii pe baza de cofeina, am zis sa le incerc, dar ma tine pe loc faptul ca imi dau seama ca n use inlatura CAUZA. Ci doar se diminueaza EFECTUL, deci problema va continua sa existe.

Dana [zz] mama lu' [cavaler]Radu Stefanid="size2"> id="Trebuchet MS">id="green">

Hobbyid="purple">

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"If you wanna make the world a better place,

Take a look at yourself and then make a Change"id="Script MT Bold">id="size4">id="green">

"Man in the Mirror" - Michael Jacksonid="size1">id="green"> [floare3]

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

buna

aceeasi prob si eu,, i-mi cade parul la greu plus e si moale subtire as vrea sa il ajut intr-un fel,,, am incercat si cu sampoane f bine scumpe,, din faramcii... si cu tratamente fiole,, nici o sansa... amelioreaza putin si iar incepe,,,

nu mai m-am vopsit de frica,,, sa nu pierd si maimult,,.... eram vopsita negru am inteles,, ca negru are o substanta care afecteaza parul mai rau,, c-a alte culori,,,

acum intrebarea me este ...

cand pun masca dupa ce m-am spalat pe cat, si apoi ma limpezesc,,, s-au inainte??

si am luat azi vitamina A-E dar am vazut ca sunt bilute cum le sparg? sa scot acel ulei putin din interior? am si ulei de rechin, dar cum fac masca?

va rog ajutati-ma cu sfaturi....

multumesc mult

ionelaa

Postat
ionela,masca se pune inainte de a te spala pe par,eu am facut urmat.masca-2 galbenusuri,o sticluta de ulei de ricin si vit A ,le-am amestecat pe toate si le-am pus pe par am stat cit am vrut eu ,de la 1h la 2-3h ,capsulele care le ai tu poti sa le intepi putin cu un ac si voila,sper ca ti-am fost de ajutor[flo]
Postat
Bun merge la parul gras dar ce textura ...iardupa uscare cum se prezinta firu de par ?Mastile merg si pe par vopsit ?id="green">
Citat:
citat din mesajul lui mgabi
Sapunul cu sulf se gaseste la farmacie si pentru parul gras este bun. Mirosul de sulf dispare in cateva ore.
align="right" id="quote2">pana la [nunta] mai putin de O LUNA [bicla]

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...