makydenis Postat Iulie 14, 2009 Raport Postat Iulie 14, 2009 Stie cineva care este situatia la Bacau? Adica la mastere poate asista sotul, sau macar la travaliu, care mai sunt dr de incredere, eventual cu mai merg scorurile, bebele poate sta cu mama in salon. Multumesc anticipat de raspunsuri! [flo] Citează
MsBB Postat Iulie 15, 2009 Raport Postat Iulie 15, 2009 Nu stiu care o mai fi situatia acum, dar acum un an cand am nascut eu tatii nu aveau voie sa asiste la nastere iar mamicile care stateau in rezerva puteau solicita aducerea copilul in camera cu ele daca erau amandoi bine. Despre medici - sunt pareri si pareri. Despre fiecare am auzit si de bine si de rau. Inclusiv de medicul cu care am nascut eu dar cu mine s-a purtat exemplar si nu pot decat sa-i fiu recunoscatoare. Bafta![flo] Fericirea are chipul tau... Andra ,[comoara] noastra!id="Georgia">id="size1"> id="right"> Cum a intrat Andra in viata mea...id="size1">id="Georgia"> Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...id="size1"> Citează
makydenis Postat Iulie 15, 2009 Autor Raport Postat Iulie 15, 2009 Multumesc! Poti sa-mi spui si ceva de cotizatii, sau de asistente? [floare3] Citează
MsBB Postat Iulie 15, 2009 Raport Postat Iulie 15, 2009 Citat:citat din mesajul lui makydenisMultumesc!Poti sa-mi spui si ceva de cotizatii, sau de asistente?[floare3]align="right" id="quote2">makydenis - ai PM! [flo]Fericirea are chipul tau... Andra ,[comoara] noastra!id="Georgia">id="size1">id="right">Cum a intrat Andra in viata mea...id="size1">id="Georgia">Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...id="size1"> Citează
makydenis Postat Iulie 16, 2009 Autor Raport Postat Iulie 16, 2009 Multumesc id="red">MsBB id="black">Ai PM Citează
julax Postat Iulie 16, 2009 Raport Postat Iulie 16, 2009 Makydenis,la Moinesti ar exista posibilitatea sa asiste sotul la nastere,depinde de medic,iar copilul sta cu tine in camera.Din cate am auzit,conditiile sunt mult mai bune decat la maternitatea din Bacau.Eu am nascut la Moinesti ambii copii si am fost multumita[:)] Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.