Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

cum se poate ajuta un copil maltratta de mama. Este vorba de nepotul mey care traieste intr-un mediu ingrozitor datorita surorii mele care este efectiv nebuna.

Copilul are 9 ani, nu este lasat sa mearga la scoala desi este une lev bun, pe mama a dat-o afara si a amenintat-o ca o bate cu ccureaua , acum cativa ani a si lovit-o si copilul asta asista a crizele ei de nebunie si nmeni nu il poat ajuta.

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Flavia
cum se poate ajuta un copil maltratta de mama. Este vorba de nepotul mey care traieste intr-un mediu ingrozitor datorita surorii mele care este efectiv nebuna.Copilul are 9 ani, nu este lasat sa mearga la scoala desi este une lev bun, pe mama a dat-o afara si a amenintat-o ca o bate cu ccureaua , acum cativa ani a si lovit-o si copilul asta asista a crizele ei de nebunie si nmeni nu il poat ajuta.
align="right" id="quote2">greu...se poate declara mama bolnava de catre rude, greu dar se poate si o interneaza ...pana atunci se cheama cei de la protectia copilului care pot sa faca ceva...devii ceea ce practiciid="brown">www.de-azi.rohttp://oscarfriends.wordpress.com/"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." id="brown"> Linda si Paul McCartney
Postat

Sesizeaza primaria de care apartine cu domiciliul...primaria de sector (daca e tot din bucuresti)..te adresezi serviciului de asitenta sociala de acolo si depui o sesizare scrisa (care poate ramane si anonima sau poti cere confidentialitate)...cei de la primarie sunt primii care fac ”cercetari” si apoi se sesizeaza directia de protectia copilului...sau ar trebui sa fie un centru pentru copilul abuzat cauta pe net...unde locuieste mai exact copilul?

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Postat

copilul este in bucuresti sector 2, la o strada de mine.sunt disperata pentru ca stiu cat de agresiva este si cum efectiv foloseste acest copil in relatiile cu ceilalti.probleme este ca ea e bolnava psihic si nu stii cum reactioneaza practic niciodata.

Culmea este ca nu exista un hotline pentru astfel de situatii...

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Flavia
copilul este in bucuresti sector 2, la o strada de mine.sunt disperata pentru ca stiu cat de agresiva este si cum efectiv foloseste acest copil in relatiile cu ceilalti.probleme este ca ea e bolnava psihic si nu stii cum reactioneaza practic niciodata.Culmea este ca nu exista un hotline pentru astfel de situatii...
align="right" id="quote2">DACA E SITUATIE DE CRIZA ACUM SUNA LA POLITIEare mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
Postat

Problema e ce iti doresti tu sa se intample cu copilul dupa ce mama e internata? si dupa ce se externeaza?esti dispusa sa te implici in cresterea lui? sau cum vezi situatia?

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Postat

tatal copilului nu l-a vrut niciodata ca urmare nu l-a vizitat niciodata, pensia o platesc parintii lui cu greu si ajunge la minunata valoare de 100 de lei.

Eu ma implic in cresterea acestui copil de cand a fosta dus pe lume:

Itii dau cateva exemple:

- sotul meu i-a facut baie 8 luni de zile zi de zi (cat am locuit impreuna)

-am platiti partial bona ani de zile (restul fiind acoperit de fratele meu), imbraat copil, dus la doctori , recuperat de la vecina unde fusese lasat mort de bolnav (cat ea era undeva pe la Cluj la agatat barbati),

-am imbracat si incaltat acest copil in fiecare an de mers la gradi si scoala plus rechizitele aferente, i-am hranit pe el si mama lui ani de zile inclusiv in perioada (8 luni) in care mama lui a ramas somera tot datorita atitudinii de femeie nebuna pe care o are.

Suntem 4 frati plus mama si cu toti s-a purtat ca o nebuna.

Da vreau sa cresc acest copil pe care iil iubesc ca si pe copii mei, ca sa nu ajunga aurolac sau un sociopat, sotul meu este de acord (e un om deosebit care a inghitit alaturi de mine toate crizele si insultele ei doar de dragul acestui copil)

Pana acum am sperat in mai bine si ieri am realizat ca am gresit ca am acceptat aceasta situatie pana acum.

Am alat de la mama ca a fost sunata in iunie de catre bona sa dea telefoane acasa la sora mea si sa o tina de vorba ca sa nu l mai bata pe ala mic cu cureaua...Ieri a dat-o afara pe mama pentru ca ea si-a uitat cheile si telefonul acasa si a stat la usa , mama finnd cu nepotul meu la mine acasa pt 1 ora cat am fost eu la sedinta cu parintii la cel mic.

Sunt oameni care nu merita sa aiba copii si ea este unul dintre ei.

Postat

Daca mama este bolnava cu acte in regula, nu se simplifica putin lucrurile? Adica nu poti suna direct la asistenta sociala si intreba acolo, sau macar la o fundatie? Iar cind protectia copilului va veni sa-l ia de acasa, intii siunt verificate rudele daca il pot lua in "crestere" iar daca nu, se da in plasament. Parca asa era teoria invatata in scoala...

Mult succes !

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Dariaid="red"> (2 decembrie 2008)

hainute de vanzare

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...