Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat
buna sant lumi.copilasul meu ,darius,a fost operat de tumora chistica pe trunchiul cerebral.denumirea exacta ASTROCITOMA PILOCITICO GR 1 WHO.stie cineva cu ce probleme ramane copilul an viitor ?se poate recupera si an ce masura?si care e cauza aparitiei acestei tumori?e posibil de la alimentatie,de la lovituri?mentionez ca nu sa nascut cu aceasta tumora.
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

buna "disperatule",

Cu siguranta mai este cineva cu aceleasi probleme ca si tine dar probabil e mai greu sa va gasiti.

Si nepotelul meu are o boala rara si greu am gasit pe cineva cu acelasi diagnostic (in Canada!), dar efectele bolii uneori se trateaza la fel, asa ca e posibil sa comunicam pe acest forum.

Ca sa obtii date cat mai repede despre diagnosticul fiului tau, cauta pe google denumirea pe care o ai. O sa apara detalii in engleza si ai posibilitatea sa traduci tot cu google la "translate". N-o sa gasesti o traducere super dar e posibil sa intelegi. Eu asa am facut si timp de o luna am citit si tradus seara de seara cam tot ce gaseam. Acum m-am lamurit si stiu ce am de facut.

Poti sa incerci si tu.

S-auzim de bine![:-@][:)]

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...