Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

1id="red">,

2id="red">Zile de sarbatoare virtuala:[mamica]wnimra(madalinaid="size2">id="red">-07.05.1981id="size2">id="red">[mamica]babetteid="size2">id="red">-20.09.?????id="size2">id="red">[mamica]mihaela77Oid="size2">id="red">-16.11.1977id="size2">id="red">[mamica]mdanicoletaid="size2">id="red">-21.12.1973id="size2">id="red">[majoreta]andreea-elenaid="size2">id="red">-03.04.1997id="size2">id="red">(domnisoara mihaelei77O)[baietel]vladutid="size2">id="navy">-29.05.2005id="size2">id="navy">[bonjovi]sebastianid="size2">id="navy">-23.06.1997id="size2">id="navy">[baietel]alexandru-cristianid="size2">id="navy">-27.07.2005(fecior de wnimra)[bonjovi]paul-mihaiid="size2">id="navy">-25.09.2003id="size2">id="navy">(fecior de mihaela77O)[zana]ioanaid="size2">id="red">-28.11.2005id="size2">id="red">va invit in continuare la zile din viata noastra si a copiilor nostrii!MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui MihaitaDespre noi,aici!A&MBAZARUL LUI MIHAITA

• Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

dragele mele,pt ca aici s-au adunat copii cu mai multe afectiuni,a schimbat titlul subiectului....dra nu-mi place..asa ca mam gandit la altul...Copii nostrii speciali!!!

astept sugestii si mai ales sa-mi spuneti daca sunteti de acord!

va pup si fug,a o gramada de treaba,dar revin mai tarziu sa pun datele adrianei si a ale cristinei(asteryaro).....

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

Blogul lui Mihaita

Despre noi,aici!

A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Postat
mihaela-super titlu-copii nostri speciali-intr-adevar sunt speciali,ei au ceva aparte si putem spune ca sunt speciali.sa fac o scurta paranteza-ieri ii aratam soacrei mele pozele copiiilor vostri si vreau sa va spun ca a fost impresionata pana la lacrimi,ea iubeste copiii,ce copii frumosi aveti si ce soarta cruda au,din partea ei multa sanatate si sa va traiasca.
id="left"> http://family.webshots.com/album/573480759HwBCSK
Postat

tri li li li liiii ...avem cap nou si arata bine ,,,miha multam' esti o scumpa ....normaaaal ca de obicei [pup][pup]

idee pr subiect, in stilul meu caracteristic propun si daca va place bine daca nu alegem altceva , bineeee....."mamici la criza"[:D], "fapte si intamplari din viata copiilor nostrii(SD,CP,AUTISM si altele)", " SD,CP,AUTISM si altele...povesti adevarate".Gata empty[alcool] , tre sa beau repede cofe [cafea]...ANDRU_m multumesc pt cafea , este atat de buna ....multam' ca te-ai trezit mai de dimineata , dar te pricepi la facut cofe[:D].

pooop

http://community.webshots.com/album/562999251nDJbru

Postat

mihaela,

Ba am copii, sa-mi traiasca sanatosi, frumosi, destepti si plini de noroc ! Si voi si ai vostri pui, la fel!

- mama lui Vladut-- 02.07.79

- olimpicul-- 09.09.93

Stiti ca dupa ce am mai scapat de necazuri cu fata, mi-am dat seama ca un singur copil nu e bine sa ai. Si asa, dupa lupte seculare [bang][box] [mariaj] [duel] [haibat] care au durat 10 ani, am reusit [bere] [hopsieu] [9cer] sa mai fac un [bb]!

Daca vreti sa ascultati sfatul unei "babette" trecuta prin intamplarile vietii ca si voi, faceti inca un copil cele care aveti doar unul!

Nici nu aveti idee cat de mult va ajuta! N-aveti idee cat de mult va echilibreaza, si mai ales va da sens vietii! Dar si mai important , ajuta enorm la dezvoltarea piticului cu probleme! Fata mea nu stie cat fac 2+3, nu poate, nu are capacitatea, dar prin educatie si mai ales prin exemplul fratelui sau, STIE SA FOLOSEASCA CALCULATORUL!

Stie sa googaleasca, isi cauta raspunsuri la ce-i trece prin minte.

Nu fac un roman din viata mea si din felul cum am crescut-o, nu vreau nici sa dau lectii, dar multe lucruri le-am aplicat si la Vladut si am avut rezultate bune cu el. [:)]

Mai tarziu o sa regretati ca nu ati facut-o, mai bine ganditi-va acum de doua ori![bang]

Deocamdata va pup si mai revin poate diseara[pup]

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...