Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

salutare la toata lumea! [asia]

maine dimineata trebuie sa ajung la hotelul marriott, in bucuresti; cu transportul in comun.

imi poate spune si mie cineva plizzz - cum ajung acolo?

eu vin din pitesti, m-ar interesa cum pot ajunge sa zic de la metrou, pot sa iau vreun autobuz ceva? pt ca asa e cam mult de mers pe jos...

va rog frumos, daca stiti sa ma ajutati si pe mine! [flo]

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Verdana">, mami de 2 baieti ca in filme:

[bonjovi] Nascut pe 4 iulie (2000)

si

[cri] Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

Blogul meu... under construction [olala]

Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,

nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa! id="teal">id="size2">

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca
cu metroul pana la statia Izvor, iesi si iei de acolo autobuzul 385. te lasa la mariott. pupb________________________"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
align="right" id="quote2">[pup] si eu! si mercic frumos...subiectul poate fi inchis... multumesc! [asia]**********Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Verdana">, mami de 2 baieti ca in filme: [bonjovi] Nascut pe 4 iulie (2000) si[cri] Vineri, 13 (iunie, 2003) poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )Blogul meu... under construction [olala]Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa! id="teal">id="size2">
Postat
Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca
cu metroul pana la statia Izvor, iesi si iei de acolo autobuzul 385. te lasa la mariott. pupb________________________"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
align="right" id="quote2">de ce nu cu metroul pina la erorilor si de acolo pe jos....face si ceva miscare

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...