Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Asa a inceput totul:id="orange">id="size2">
Odiseea sarcinii in 40 de saptamaniid="orange">id="size1">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 , 65, 66, 67, 68, 69.Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006id="orange"> id="size1">1,id="size1"> 2,id="size1"> 3,id="size1"> 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17,
  • Răspunsuri 203
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

salutari mamici.

am deschis capitol nou ca tre' sa va intreb ceva si sper sa imi rapsunda cat mai multa lume.

so ... stiti ca noi trecem de la o vreme prin niste crize de nervi ... mai nasoale, zic eu. adica, pe langa faptul ca plange fff rau, e fff nervos, tipa de i se umfla venele la gat, da din picioare ... etc. nu reusim sa il linistim. de cand cu "tactica" lasat singur aceste crize dureaza max. 10-15 min. inainte, cand stateam langa el si incercam - in felurite feluri - sa il linistim, aceste crize durau si o ora si jumatate.

sincer, sunt un pic speriata, deoarece au inceput aceste crize la vreo sapt dupa febra mare pe care a avut-o dani. habar n-am daca de la febra se poate "strica" ceva in capsorul lui ... m-a speriat de dimineata si o vecina, care mi-a sugerat sa il duc la un dc, deoarece nu e deloc normal sa planga atat de mult si atat de tare.

so ... la voi exista aceste crize de nervi? exista asa cum le descriu eu? daca e sa ma duc la dc cu el, la ce fel de dc a trebui sa ajung? eu? el? can you help?

pup.

Laura [mamica] lui [copil] Daniel - 14.11.2006

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Postat

Laura, Luca nu mai plange asa de ceva vreme, dar dintotdeauna ii se invineteau venele la gat cand se enerva... mai nou acum nu plange, dar strange din dinti si loveste orice cand se enerveaza, dar eu merg pe distrasul atentiei si uita... Eu vad acum partea plina a paharului: macar nu se mai loveste cu capul cand se enerveaza; are fruntea deformata de cate lovituri a dat incepand de la 7 luni.

Noapte doarme super bine in apartamentul nou; doar o data s-a trezit plangand, in rest nu-l aud de la ora 23.00 pana la ora 7.00 cand se trezeste (sau pana la 6.30 cand plec eu de acasa).

Cand am fost la neuro cu el si i-a facut encefalograma mi-a spus ca totul e ok insa ca aceste crize vin pe fond de frustare. Care la noi poate fi generata de multe, cel mai probabil lipsa mea. Si acum ma intreaba unde am fost, de unde vin, mai ales cand vin la ora 21.00.

Insa eu m-am mai relaxat, adica chiar daca vin rupta putinul timp impreuna este al lui, radem cat putem de mult, stam mult afara; mai ridic vocea doar cand loveste, in rest totul e un ras si un cantec.. i-am compus si cantecel [:D] cand a facut ieri la olita... sa-i arat ce mandra sint de el..

Daca crezi ca te ajuta mergi la un psiholog.. eu incepusem sa merg, dar acum nu mai ajung ca nu lucreaza nimeni la ora 19.30 cand ajung eu in oras.

Hai ca am scris un mega carnat.. dar sper sa te ajute. Da-mi PM cu tel tau si poate ne auzim in weekend... [pup]

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

varsta Luca

Postat

ruxandra, poze nu am incarcat inca pe picassa, am trimis pe mail fetelor la care aveam mailul [8D]/... nu mai stiu ce detalii vrei: de la bulgari? am stat aici, a fost super, clar comparabil cu turcii la conditii, resortul e pe plaja, plaja curata, mare curata - parca nu era tot marea neagra, apartamentele impecabile, exact ca in poze, iar pretul super rezonabil zic eu. noi am stat impreuna cu bebinuta intr-un apart cu 3 dormitoare, living mare + bucatarie, 2 bai, hol, terase, etc.. zilnic faceau curatenie, schimbau prosoape, asternuturi, etc.. demipensiunea era 9 euro/zi si era bufet, super ok ... era supermarket si in interiorul resortului (preturi al nivel de butic din ro) .. mai faceam cumparaturi mai mari la un supermarket spar din statiune... in rest, mancam sau comandam la restaurant mancare, erau preturi super ok, de genul ca un pui la rotisor era cam 15 lei ... era chiar ieftin sa mananci de la restaurant, si aveau niste specialitati (mai ales de legume) care te dadeau pe spate. dc mai vrei alte detalii, scrie-mi pe mail, ca aici intru destul de rar ca nu apuc [pup]

Dia [mamica] de [copil] Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Postat

Buna dimineata,

Din pacate vin sa ma incarc negativ, dar simt nevoia sa ma descarc. Noi sintem bine, dar Olimpia are probleme mari si nu stiu cat mai rezista. Doctorii zic in continuare ca nepotelul ei nu are sanse sa traiasca, si colac peste pupaza, baiatul ei care a fost operat acum 4 luni a facut septicemie. Iarasi drumuri si bani la doctor. Luca mai ramane cu fata ei (care are si ea o fetita in ingrijire) sau merge cu ea ptr ca vrea la Claudiu care e "bolmav". Imi pare tare rau pentru ea si nu o pot ajuta prea mult.

Ma gandeam sa renunt sa-l dau la gradi din toamna (la privat pana face 3 ani) din motive de criza... eu tot ma gandesc ca va fi o iarna grea, criza abia atunci va incepe cu adevarat, dar acum, poate ar fi bine sa stea acolo 4 ore si sa nu stea in stresul ei.... nu stiu cum sa le impac pe toate...

Mi-a venit seful din Bodrum, asa ca s-a dus cu linistea mea la job [:D]

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

varsta Luca

Postat

Dia, uau ce bine suna si arata. Multumesc. Acu sterge repede linkul.[:)]

Am trimis mail si mi s-a intors inapoi. [help] are cineva un mail actual al Diei?

Laura, imi pare rau.. nu am experienta cu astfel de crize. Dar cat a avut Daniid="blue"> temperatura?

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)id="size1">

Postat

Yagmur, imi pare rau.

Ce s-a intamplat cu nepotelul Olimpiei? Si dupa ce operatie a facut fiul ei septicemie?

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)id="size1">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Laura13
salutari mamici.am deschis capitol nou ca tre' sa va intreb ceva si sper sa imi rapsunda cat mai multa lume.so ... stiti ca noi trecem de la o vreme prin niste crize de nervi ... mai nasoale, zic eu. adica, pe langa faptul ca plange fff rau, e fff nervos, tipa de i se umfla venele la gat, da din picioare ... etc. nu reusim sa il linistim. de cand cu "tactica" lasat singur aceste crize dureaza max. 10-15 min. inainte, cand stateam langa el si incercam - in felurite feluri - sa il linistim, aceste crize durau si o ora si jumatate.sincer, sunt un pic speriata, deoarece au inceput aceste crize la vreo sapt dupa febra mare pe care a avut-o dani. habar n-am daca de la febra se poate "strica" ceva in capsorul lui ... m-a speriat de dimineata si o vecina, care mi-a sugerat sa il duc la un dc, deoarece nu e deloc normal sa planga atat de mult si atat de tare.so ... la voi exista aceste crize de nervi? exista asa cum le descriu eu? daca e sa ma duc la dc cu el, la ce fel de dc a trebui sa ajung? eu? el? can you help?pup.Laura [mamica] lui [copil] Daniel - 14.11.2006Poze Danielslideshow DanielMamici din IasiFulguleti noiembrie-decembrie 2006
align="right" id="quote2">laura, sora mea a avut astfel de probleme cu fetita ei cea mare, care acum are 3 anisori (in august face). Daca vrei, da-mi PM si-ti dau nr ei de tel sa o suni si sa-ti povesteasca cum a rezolvat. Insa stiu ca si ea la inceput statea cu fetitza si mai rau plangea, iar dupa aceea a inceput sa o lase in pace, nu o mai baga in seama e ni se rupea inima tuturor. Cred ca sunt crizele varstei, care sunt mai accentuate sau mai putin accentuate. Si Maya are momente cand se aseaza jos si incepe sa se dea cu fundul de pamant si sa se pisiceasca ca vrea nu stiu ce...acasa din fericire [:D]So, pune-mi daca vrei si te pun in legatura cu sora mea. [pup]Ingeras, mami de MayaCampania noastraPetitia noastra - semneaza si tu!!Infertilitatea este o boala!!
Postat
Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb
Dia, uau ce bine suna si arata. Multumesc. Acu sterge repede linkul.[:)]Laura, imi pare rau.. nu am experienta cu astfel de crize. Dar cat a avut Daniid="blue"> temperatura?Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)id="size1">
align="right" id="quote2">40.8 luata la axila.Laura [mamica] lui [copil] Daniel - 14.11.2006Poze Danielslideshow DanielMamici din IasiFulguleti noiembrie-decembrie 2006
Postat

ruxandra, trimis PM

lacramioara, acum am vazut pm-ul tau, iti trimit nr meu de tel sa ma suni dc vrei sa vb

[pup] la toata lumea, am o saptamana nebuna la job

Dia [mamica] de [copil] Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...