Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

FIV in Ungaria - 61

Recommended Posts

TAMARYLLIS , in primul rand trebuie sa fi optimista. La 10 zile valorile BetaHCG sunt cuprinse intre 5 si 50, in mod normal. Repeta analiza , asa cum ti-a recomandat medicul. DD sa te ajute sa fie bine.[ruga] [pup] si cu optimism trebuie mers inainte, o sa fie bine.[pup][flo] [pup]tuturor Doamne Ajuta-ne![ruga]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 226
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Alrak, multumesc tare mult! Sunt ceva mai optimista, mai ales de cand am gasit o baza de date cu valorile beta. Eu sunt in ziua 14 de la ovulatie, deci ma incadrez. Acum nu mai pot decat sa sper ca valoarea se va dubla pana miercuri. Postez aici link-ul, poate mai are cineva nevoie: http://www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single 2009 este anul in care voi reusi[gravi]![ruga]

TAMARYLLIS, eu zic sa stai linistita, eu am avut in ziua 8 de la ET valoarea 8,4; in ziua 11 am avut 31, ziua 14 beta 97, iar ziua 18 beta a fost 657; deci poate creste valoarea. La mine nu a fost sa fie, pt. ca in ziua 20 mi-a scazut la 256, l-am pierdut. Dar, stai linistita si urmeaza-ti tratamentul, atata timp cat valoarea nu e zero, esti gravida. Ariana1

Avalon, multumim pentru noul capitol si pentru ca te ocupi sa pui Budapesta pe prima pagina asa cum se cuvine! [flo] Tamaryllis, tinem pumnii! Sa dea Domnul sa fie bine! [pup] Laura [gravi] 23+ [url="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Laura&year=2009&month=11&day=12&babycount=1"]baby[/url] [baietel] Nicholas James [url="http://www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15"]Our Registry (lucruri pt bebe)[/url]

Avalon ,multzumim pt noul capitol . Tramalys , e bineeeeeee ,e un test pozitiv ,si Doamne ajuta sa se dubleze ! fa asa cum ti-a zis nenea Dr.I-ti tinem pumnii strinsi ca aici avem timp [:D] [pup][pup][pup] LA TOATEEEEEE ![pup] [loveyou] gyongyi [url="http://community.webshots.com/user/marko_loli"]Badyguarzii & Florile[/url]

Ma alatur si eu grupului de fete entuziaste care anul acesta (sper) vor face un FIV in Ungaria cu dr. Kovacs. Pe 25 August, ora 14.00 avem programare pentru prima consultatie. Foarte utile informatiile cu preturile, tocmai ma pregateam sa ii trimit un mail domnului dr. dar acum nu o sa mai fie nevoie. Istoricul meu: 3 Fiv-uri la Giulesti, ultimul reusit, dar din pacate la 8 sapt. si 4 zile avort spontan. Laura Garner[flo]

fetelor va multumesc de informatiile pe care le dati cu privirela preturi.de la budapesta.dar imi pun in continuare intrebarea, de de mia trimis mie lista de preturi, care sunt mult mai mari ca cele pe care le postati voi??? desi eu ma bucur..ca de se gandeste si la buzunarul nostru...noi vrem sa facem toate analizele ce se pot face la clinica .. doamne ajuta sa auzim numai de bine

fetelor cele care doresc sa isi fac o programare la clinica kalii din budapesta rog ff mult, pentru a deslusi misterul lor, sa ceara dct kovacs lista de preturi cu analize si proceduri...si abia atunci vom putea afla daca intezioneaza sa mareasca preturile de la 1 septembrie sau poate a gresit , trimitandumi mie altceva, astfel putem compara aici si aflam adevarul poate/..speram ca nu mareste preturile

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...