curea Publicat Octombrie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Octombrie 4, 2010 Georgiana310 Radu bea 210 ml cu 3 linguri de cereale apoi la 2 mai savureaza 180 ml lapte si la 6 inca 180ml lapte . Si eu ma gandesc sa il fac sa renunte la masa de la 2. Nu stiu ce sa ii dau seara inainte de lapte...inafara de paste cu branza sau cartofi cu branza ... radu la pranz manaca ciorbita si felul 2 o pulpa cu garnitura... http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ela78 Publicat Octombrie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Octombrie 4, 2010 Georgiana, iti sta foarte bine cu noua tunsoare[olala] Ianis nu se trezeste noaptea, bea seara 90-330 ml lapte, functie de ora la care a mancat ultima oara, si dimineata 210-270 ml + paine/covrigei si ce-i mai dau sa rontaie. Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgiana310 Publicat Octombrie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Octombrie 4, 2010 Citat:citat din mesajul lui Ela78Georgiana, iti sta foarte bine cu noua tunsoare[olala]Ianis nu se trezeste noaptea, bea seara 90-330 ml lapte, functie de ora la care a mancat ultima oara, si dimineata 210-270 ml + paine/covrigei si ce-i mai dau sa rontaie.Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)align="right" id="quote2">WOOOW!!! Super tare!!! Asta mi se pare SF - sa ai copil care sa nu se trezeasca noaptea! Frumoooos...Deci tu dormi cam 8 ore pe noapte, LEGATE?! Sa stii ca te invidiez[pup]Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009http://georgianaspataru.blogspot.com/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrisimo28 Publicat Octombrie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Octombrie 4, 2010 gia] sa iti fie de bine, mama mia da` ce curaj ai..... eu la bretonma chinui dar nu as incerca peste tot[:D] elena.elena multa sanatate ptr eva [buburuza] dragastoasa de Dragosid="blue"> id="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrisimo28 Publicat Octombrie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Octombrie 4, 2010 Citat:citat din mesajul lui georgiana310 Dupa ce am terminat... sotul zice... vaaai, era sa zic: saru`mana doamna, ma gandeam cine e la noi la 1 noaptea.[:D] align="right" id="quote2"> [:-)))][:-)))] amanta [:-)))][:-)))] [buburuza] dragastoasa de Dragosid="blue"> id="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrisimo28 Publicat Octombrie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Octombrie 4, 2010 Citat:citat din mesajul lui georgiana310 Ca Bris bea aproape 2 biberoane de 330ml. Si ma gandeam sa o "intarc"[:D] align="right" id="quote2"> wow. dragos bea seara pe la 22-22-30 un bub cu 150 ml si mai bea spre dimi la 5-6 unul de 120(nu in fiecare noapte) de ex de 4 nopti nici pe asta de dimi nu il mai vrea. [buburuza] dragastoasa de Dragosid="blue"> id="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mart.apr09 Publicat Octombrie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Octombrie 4, 2010 257 [bis]Mamici de ghiocei[bis]id="size4"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrisimo28 Publicat Octombrie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Octombrie 4, 2010 Citat:citat din mesajul lui elena.elenaBuuun, asa, deci ma bucur ca v-ati intalnit, e o mare realizare zic eu, in alta ordine de idei ne-a venit si noua randul la raceala, muci la greu, plans, tuse f rara, fara febra. in afara de lamaie, miere, sirop de brad, apa de mare si pompita de nas, ce mai pot face, tot in raza naturista, ca nu vreau sa ii dau medicamente deocamdata....Evaalign="right" id="quote2">e ok atat[buburuza] dragastoasa de Dragosid="blue"> id="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ela78 Publicat Octombrie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Octombrie 4, 2010 Citat:citat din mesajul lui georgiana310 WOOOW!!! Super tare!!! Asta mi se pare SF - sa ai copil care sa nu se trezeasca noaptea! Frumoooos... Deci tu dormi cam 8 ore pe noapte, LEGATE?! Sa stii ca te invidiez[pup] Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 http://georgianaspataru.blogspot.com/ align="right" id="quote2"> Nu chiar 8 ore, pentru ca ma culc foarte tarziu... Iar dimineata ma fortez sa ma trezesc devreme, pentru ca am treaba[alcool] Dar voi de ce n-ati venit la intalneala?? Data aviatoare sa veniti neaparat, sa vezi ce distractie o sa fie[olala] Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts