mart.apr09 Postat August 8, 2009 Raport Postat August 8, 2009 ODISEEA NOASTRAid="size3">id="red"> 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35, 36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67,68, 69,70,71,72,73,74,75,76,77,78,79,80,81,82,83,84,85,86,87,88,89,90,91,92,93,94,95,96,97,98,99,100, 101,[url="h
anca_nicolae Postat August 8, 2009 Autor Raport Postat August 8, 2009 Fetelor,id="purple"> 1. Multam Oliska pt pozele f frumoase, ori aparat bun... ori noi frumoase? Glumesc, dar eu pur si simplu am fost mirata de Leelooid="green"> cat de delicata si ingenua este, ar putea juca in "Liceenii Herastrau" , iar Oliskaid="red">... offf, fetelor, e mult mai frumoasa decat in poze, si alea din album, si alea de la nunta sunt doar pt identificare personaj, caci originalul e muuult mai fermecator [flo]... Un fel de gheisa la plimbare cu o troica trasa de un haski siberian... 2. Cadoul pt petreanid="brown">, cea mai rapida concurenta... este o surpriza, o sa vedeti la momentul cheie, deja am in minte ceva! 3. Totusi, nu a remarcat/intrebat nimeni despre "ai nostrii 'tati' ca brazii" din poze? Aici este al 2-lea concurs, "cine este ei si ce au vrut ei de la omenire?" [zana]Veronica-Elena 11 ani, [bascket]Tudor-Iulian 9 ani, [auto]Robert-Adrian 3 luni
anca_nicolae Postat August 8, 2009 Autor Raport Postat August 8, 2009 Si da, cand vine vorba sacrificii pt de mingea de voleiid="red">, sunt fara mila. Si scriind asta, imi amintesc de o chestie reala: Tatal meu, in liceu, a avut un prof de mate super bun, dar si destul de dur, care, atunbci cand intra la ore, din usa arunca direct pe catedra catalogul, si cu o voce furtunoasa spunea: "Cine are curajul sa dea piept cu Semiluna?" Si linistea se facea... Deci fetele, pe cine vad curajoasa,id="purple"> aia eu, aia eu? Si aduc si paletele de bedmington data viitoare, ca vai si acolo cum nu iert nimic... [zana]Veronica-Elena 11 ani, [bascket]Tudor-Iulian 9 ani, [auto]Robert-Adrian 3 luni
anca_nicolae Postat August 8, 2009 Autor Raport Postat August 8, 2009 Parca ne si vezi peste ceva timp la antrenamente in aer liber, precum copilasii inscrisi la karate ce fac demo prin parcuri . Si Monvas cu paza la bebei [bibe] [zana]Veronica-Elena 11 ani, [bascket]Tudor-Iulian 9 ani, [auto]Robert-Adrian 3 luni
ank si bb Postat August 8, 2009 Raport Postat August 8, 2009 [hopsieu] 'neatza! vazut poze mumoase cu copii supermumosi si mamosi.. noi am venit mai tarzior, dar punem o intrebare... mai e vreo fata libera pt arald? ca am tot vazut ca va incuscriti... Pisik06 si noi intampinam problema okisorilor... la arald e rau de tot. si cu fi-mea am patit la fel, am operat-o la 1 an, dupa ce am chinuit-o cu picaturi din luna in luna. am operat-o la oftapro si pentru ca era destul de tarziu (trebuia facuta pana la 6 luni) a avut succes doar la un okisor, si i-am repetat-o la celalat dupa inca 1 an. de data asta am sa merg la budimex, am o prietena care l-a operat pe copil (pe la 4 luni) aici si a fost ok. eu cu oftapro-ul am patit o poveste urata si nu mai pun piciorul in clinica aia. dar la operatie au fost ok, kiar superok. si asa e, operatia de dezobstructie de canale lacrimale e f usoara, dureaza cateva minute, copilul e anesteziat (adormit total), nu simte nimic, e un pic nauc 10-15 minute dupa ce-si revine din operatie. deci trebuie facuta cat mai repede. daca nu se rezolva de la sine, sa se mareasca canalul lacrimal, atunci nu mai amana si opereaza-l. il chinui degeaba cu ser si picaturi. multumim frumos pt aprecieri, va pup! la botez a fost ok, bebe a plans taaare imediat dupa scufundare si pana a dat de tzatza(afara din biserica) apoi a adormit in masina si la local s-a trezit si a fost suuuupervesel pt ca a stat 90% din timp in brate... vad ca va tot intalniti, prin ior nimeni-nimic, ha? ce faci monvas? te pitesti? ma chinui sa uploadez niste filmulete cu maimutele si sa va dau link-ul. [foto]album pozeid="red"> ank, mamica de karina (28 decembrie 2005) & arald (2 aprilie 2009)id="green">
lysbeth Postat August 8, 2009 Raport Postat August 8, 2009 Fetelor azi dam de baut, facem patru lunite[pk] Vazuram poze super faine de la intalnirea in parc si declaram ca vrem si noi[:D]Eu zic sa stabilim o data, de ex 22 august si sa ne intalnim cat mai multe fete in herastrau sau ior (noi stam la 2 statii de autobuz). Ce ziceti deschidem lista? Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
petrean Postat August 8, 2009 Raport Postat August 8, 2009 neatza, la multi ani sarbatoritilor de azi anca.c.el cu parul scurt e sotul lui leloo?? Lucia..curaj la bebe, ca vorba aia..daca eu pot..tu de ce n-ai putea?[pup] [baietel]Vlad si [baietel]Catalin-17.03.2009 si [copil] Andrei Luca -15.12.2006 Votati Poze gemeni Povestea noastra
chatonel Postat August 8, 2009 Raport Postat August 8, 2009 Neata tufete Vazut fete superbe la plimbare in parc, bebici si mai superbi, tatici haiosi ... n-am "identificat" decit un tatic posibil, cel cu par lung pt leloo, daca n-o fi asa sper sa nu ma trezesc cu o rosie in freza LA MULTI ANI lui Damian Codrut si mamicii lui care e fericita [flo] La multi ani tuturor ghioceilor si mamicilor lor, c-o fi ziua sau nu de aniversare, nu conteaza, la noi e mereu sarbatoare, nu? [flo] Noi raportam o dragoana absolut adorabila in vacanta la socri, e prima data cind reusim sa profitam din plin de aer si natura; n-au mai fost alti invitati, rude sau mai stiu io ce, asa ca am fost relaxati, am facut baie la piscina, am pus dragoana (ops, pogonici ii zicem acum ) la pielea goala pe iarba (nu chiar direct, ca o haleau furnicile :))), am mincat numai bunataturi din gradina, din camara, am fost la tirg [olala] Am vazut ca ne-am facut grup de aspirante la BB2, invit galeria sa ne sustina Gigelica, bine ca ai venit inapoi acasa, daca e rost de hîtza-hîtza! :) Pisicogri, io nu as fi intepat dragoana doar de dragul ideii ca "poate" are lipsuri de X, Y. Pina nu da semne clare de lipsuri, nici nu are sens sa ma gindesc la drobul de sare... Am vazut fete care spun ca nu vrea BB la latcineva in brate... io va spun ca e de rau cu voi, incercati sa obisnuiti copiii sa fie ceva mai independenti daca nu vreti sa ii aveti mereu in fuste sau poate vreti? Io incep serviciul luni pe 17, adik peste 10 zile... trebuie sa fac provizii de lapte pt primele zile, ma cam streseaza kestia, ca dragoana e tot atirnata de tzitzi si trage tot... o sa bag azi si miine niste 4-5l de lichid, sa trag macar 300ml/zi la pompa (oare oi reusi?) Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose
olishka Postat August 8, 2009 Raport Postat August 8, 2009 Citat:citat din mesajul lui anca_nicolaeFetelor,id="purple">1. Multam Oliska pt pozele f frumoase, ori aparat bun... ori noi frumoase? Glumesc, dar eu pur si simplu am fost mirata de Leelooid="green"> cat de delicata si ingenua este, ar putea juca in "Liceenii Herastrau" , iar Oliskaid="red">... offf, fetelor, e mult mai frumoasa decat in poze, si alea din album, si alea de la nunta sunt doar pt identificare personaj, caci originalul e muuult mai fermecator [flo]... Un fel de gheisa la plimbare cu o troica trasa de un haski siberian...2. Cadoul pt petreanid="brown">, cea mai rapida concurenta... este o surpriza, o sa vedeti la momentul cheie, deja am in minte ceva!3. Totusi, nu a remarcat/intrebat nimeni despre "ai nostrii 'tati' ca brazii" din poze? Aici este al 2-lea concurs, "cine este ei si ce au vrut ei de la omenire?"[zana]Veronica-Elena 11 ani, [bascket]Tudor-Iulian 9 ani, [auto]Robert-Adrian 3 lunialign="right" id="quote2">[pup]Chiar ai un premiu ?Olga, mamica lui David iepurasul [iepu][9cer]
olishka Postat August 8, 2009 Raport Postat August 8, 2009 Citat:citat din mesajul lui anca_nicolaeSi da, cand vine vorba sacrificii pt de mingea de voleiid="red">, sunt fara mila. Si scriind asta, imi amintesc de o chestie reala: Tatal meu, in liceu, a avut un prof de mate super bun, dar si destul de dur, care, atunbci cand intra la ore, din usa arunca direct pe catedra catalogul, si cu o voce furtunoasa spunea: "Cine are curajul sa dea piept cu Semiluna?" Si linistea se facea...Deci fetele, pe cine vad curajoasa,id="purple"> aia eu, aia eu? Si aduc si paletele de bedmington data viitoare, ca vai si acolo cum nu iert nimic...[zana]Veronica-Elena 11 ani, [bascket]Tudor-Iulian 9 ani, [auto]Robert-Adrian 3 lunialign="right" id="quote2">Sunt fan de bedmington Acolo sunt si eu mai buna, desi nu am jucat de ffff mult timp. Abia astept [pk]Olga, mamica lui David iepurasul [iepu][9cer]
Postări Recomandate