3Ursuletzi Postat August 18, 2009 Raport Postat August 18, 2009 Salutari mamici si tatici! Sunt noua pe-aici si vroiam sa intreb daca stie cineva mai multe despre acest spital (eventual daca a nascut cineva acolo) ca sa-mi spuna cate ceva despre doctorii, asistentele, procedurile, atmosfera de acolo. Inca nu am ajuns in momentul in care sa am nevoie de toate astea dar, ma documentez. Mersic in avans! Citează
Biara Postat August 20, 2009 Raport Postat August 20, 2009 Buna daca vrei intra pe miresici.ro la topicul de cluj si acolo o sa geasesti o multime de fete care au nascut la Gynia. Eu doar in decembrie voi merge acolo, asa ca parerea mea personala nu pot sa ti-o spun insa din cate m-am documentat e cel mai bun spital. Medicii care lucreaza acolo sunt niste profesionisti. [gravi]23+ [fetita] Maya Teodora Citează
3Ursuletzi Postat August 24, 2009 Autor Raport Postat August 24, 2009 Mersic frumos! Ma duc acolo ca am deja cont. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.