Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Buna

Am un manual de utilizare la o drujba in limba germana. M-am chinuit sa o traduc singura, dar cu germana mea nu m-am descurcat.

Poate sa ma ajute cineva? Contra cost, bine-nteles.

Daca se ofera cineva ma voi apuca sa scriu textul in calculator, apoi sa imi spuna cat costa si ma voi duce sa pun banii la banca.

[flo]

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui StMihaela
BunaAm un manual de utilizare la o drujba in limba germana. M-am chinuit sa o traduc singura, dar cu germana mea nu m-am descurcat.Poate sa ma ajute cineva? Contra cost, bine-nteles.Daca se ofera cineva ma voi apuca sa scriu textul in calculator, apoi sa imi spuna cat costa si ma voi duce sa pun banii la banca.[flo]
align="right" id="quote2">Dar nu ar fi mai simplu sa cauti acelasi model de drujba (sau unul similar, produs de aceeasi firma) la un magazin specializat (gen Praktiker, Bricostore sau distribuitori autorizati de produse) si sa-i rogi sa-ti dea un manual tradus sau sa-ti explice cum functioneaza drujba ?Mai ai si varianta sa cauti pe net manualul de utilizare si sa-l rogi pe "google" sa-ti traduca automat...Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...