Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Cum vara asta inca n-am ajuns la mare, am inceput singura productia proprie de nisip [:D]. Totusi, trebuie sa scap de el si as vrea sa stiu daca mai exista ceva trucuri [:)].

Acum beau cam un litru de ceai de matase de porumb si cozi de cirese zilnic + aproape un litru de apa + tratament cu urinex.

Mai exista si alte solutii prin care scap de productia de nisip? [:I]

Multumesc anticipat! [flo]

id="right">id="size2">id="red">
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Aoleu, ce am mai tras-o eu cu rinichii anu' asta! Si abia e august...am avut nisip si pietricele la dreptul, am facut tratament cu rovatinex, urinex, uricol si lichide la greu...eu de fel beau foarte putina apa, cafea si cioco la greu, si asta a dus la atatea belele![bang][bang]Chiar saptamana trecuta am fost iar la urgente, acuma cica am si nisip la vezica urinara! Iar acelasi tratament, plus antibiotice!

Cum uit de lichide, cum apare problema!

Deianira, ai ajuns si la medic? Sanatate!

"Trust no one!"

Postat

Rory, eu m-am pus serios pe baut lichide. Beau vreun litru jumate de ceai pe zi + inca minim jumate de litru de apa.

Xio, am fost la doctorita mea de familie, ea mi-a dat si tratamentul si mi-a zis si de ceai. Ea are specializare in ecografie generala (parca asa era, sper sa nu zic prostii).

id="right">id="size2">id="red">
Postat

Atat medicul internist, cat si cel nefrolog mi-au spus ca nisipul la rinichi (microlitiaza renala)nu este o problema ce trebuie sa ma ingrijoreze. E urmarea fireasca a consumului redus de lichide, iar daca si-ar face toata lumea o ecografie, s-ar constata ca cei mai multi au nisip la rinichi. Nu se administreaza tratament pentru asta. Urinexul se administreaza de obicei pentru litiaza renala - adica calculi renali. Rau nu are ce sa-ti faca, fiindca e de fapt un preparat natural. Daca vei continua sa consumi zilnic mai multe lichide (de preferinta apa si ceaiuri si mai putin otravurile astea de sucuri din comert) nu vei avea probleme din cauza nisipului care, treptat, se va elimina.

Sanatate multa iti doresc! [:)]

Postat

eu am avut piatra de 4 mm, ma durea de numa...am luat tratamentul medicamentos prescris de medic 1 zi...ca erau super nasoale medicamenetele si efectele....am trecut apoi pe gel de aloe..intr-o sapt am scapat de piatra.am mers de 2 ori la eco in sapt aia...dupa primele 3 zile piatra era pe uretera deja....si dupa 5 zile nu mai aparea niciunde.....am mai fost de 3 ori la eco si nimic....defapt nici nu ma mai durea.....dar vroia medicul sa fie sigur....mai ales ca nu luasem medicamentele.

daca te deranjeaza nisipul ala, daca ai dureri si nu vrei sa iei medicamente iti recomand gelul asta...e ff bun

Postat

Shallow, e adevarat. :d Nu exista nisip la rinichi , asa ceva nu se vede. Este un mod de expimare cand exista probleme renale fara o cauza organica.Adica , toti avem...sau toti nu avem nisip la rinichi. :)

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...