Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

(1)id="red">id="size2"> GENEZA PLESNELII [:D]- pe 16.11.2008 ora 01:04:32id="red">id="size2">id="Times New Roman"> (2)id="red">id="size2"> OBRAZU' HALALALT [:D]id="Times New Roman">

(3)id="red"> id="size2">CRACIUN FERICIT [aho]id="Times New Roman"> (4)id="red">id="size2"> LA MULTI ANI [aho] id="Times New Roman"> (5)id="red">id="size2"> 2009 DE MOTIVE DE RAS [:-)))]id="Times New Roman">

(6)id="red">id="size2"> 2009 de motive de ras [:-)))] - Capitol terminat in 8h 1m 29s!!! pe 01.01.2009id="red">id="size3">[:D]id="Times New Roman">(7)id="red">id="size2"> 2009 de motive de ras [:-)))]id="Times New Roman"> (8)id="red">id="size2">Alaturi de Gabitza [ruga]id="Times New Roman">

(9)id="red">id="size2"> La multi ani, Ioanelor ! [s] id="Times New Roman"> (10)id="red">id="size2"> Cele mai jenante... [:-)))] id="Times New Roman">(11)id="red">id="size2"> Cele mai jenante locuri [sex] - Capitol terminat in 8 ore si 2 secunde id="size2">[:D]id="red">id="Times New Roman"> (12)id="red">id="size2"> Cele mai ciudate locuri [sex]id="Times New Roman">

(12 bis)id="red">id="size2"> Spovedania... [popa] id="Times New Roman"> (14)id="red">id="size2"> Sex, bascalie and rock'n'roll [sex] [:D] [roker]id="Times New Roman">

(15)id="red">id="size2"> La multi ani,Misha![flo]id="Times New Roman">

(16)id="red">id="size2"> pentru SONIA![majoreta]id="Times New Roman">(17)id="red">id="size2"> EMMA ramai cu noi![pup]

id="Times New Roman"> (18)id="red">id="size2"> EMMA ramai cu noi![floare3]id="Times New Roman"> (19)id="red"> Iubire pentru EMMA![grup]id="Times New Roman">

(20)id="red">id="size2"> WOW![wow]- Sarbatorim 20 de capitole cu multa dragoste! [grup]id="Times New Roman">id="size4">

(21)id="red">id="size2"> Alarma!!!!![:D]id="Times New Roman"> (22)id="red">id="size2"> La multi ani Alex![s]- Capitol terminat in 8h 16m 29s!!! pe 01.02.2009id="red">id="size2">id="Times New Roman">

(23)id="red">id="size2"> Alaturi de Gabitza [grup]id="Times New Roman"> (24)id="red">id="size2"> Alaturi de Gabitza [grup]id="Times New Roman">

(25)id="red">id="size2"> Nu suntem acasa [recevere] id="Times New Roman"> (26)id="red">id="size2"> Acu' ce mai facem? [alcool]id="Times New Roman"> (27)id="red">id="size2"> Ce ne enerveaza?[:(!]id="Times New Roman"> (28)id="red">id="size2"> Ce faceti dupa... ? [xinpat]id="Times New Roman"> (29)id="red">id="size2"> Ce ne bucura? [:D] [olala]id="Times New Roman"> (30)id="red">id="size2"> Amintiri de demult [hippi]id="Times New Roman">

(31)id="red">id="size2"> Alaturi de Gabitz

• Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Neatza la toate lumile!

Scuze de absenta, dar am avut doua zile mai mult decat pline la scarbici.

Miha, plimbare placuta, plec si eu vineri noapte la Radauti, cu tot familionul, si ne intoarcem duminica seara. Si ma lasa soatza sa conduc si eu la intoarcere.

Maine ma duc sa imi recuperez copilul de la Ploiesti si sa imi ridic si permisul preschimbat.

Delphi, sigur nu e bebic?

Eu cand aud de bebici intru in fibrilatie. De-abia astet sa para nepotelul si sa il nasesc. Ce bine cand fac ceilalti copii si ma joc si eu cu ei. Ca noi nu stiu daca mai facem alt bebe curand.

In rest toate bune, incep sa intru in fibrilatie cu inceperea scolii, dar se pare ca sunt singura.

Pup mare la fete si sa imi tineti pumnii ca azi avem control.id="brown">[pup][pup][pup]

Fiecare sut....e un pas inainte!!!

http://www.flickr.com/photos/aliclara/

Postat

'Neata [pup]...multumim de sustinere ...sper sa vin cu neuronu' odihnit din CO , sa pot incepe campania pentru Malin ...

O zi buna cu tot ce va doriti [pk]....revin pe seara

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar [loveyou]

Bazar pentru Bogdan [comoara]

Iulia, mami de [zana]Claudia (12.12.01) si [bonjovi]Razvan (08.06.07)

Postat

eu deschid capitol, eu imbin afise, eu ma cocotz sa lipesc o coala mare de hartie pe AC sa nu ma mai bata in freza si tot eu sa dau nume la capitol nou??? [bang] [bang] se vede asa tare ca nu sunt blonda natural? si eu care incercam sa ma mai scot cat de cat.

anca cum stai cu CM? venit sau esti deja [gravi] nu am avut timp sa te mai urmaresc ieri

mihaleo bate palma...si eu m-am clantzanit un pic cu mama. asa ca....vb azi la tel, sa-ti propun o propunere [:D]

misha sa cum de te lasa dezlegata alex? sau il [alcool] si il bagi la [nani] si tu hop la noi

kari sa-ti fie de bine petrecerea de ieri.

cucinareasa moldoveanca [pup] ceva bun ce mai vrajesti?

vicky stai ca nu mi-s treaza pe de-a binelea sa iti pot spune cu exactitate cum sunt azi. cred ca sunt mai bine decat ieri.

am pus ceaiul verde in cani, cine mai doreste, cine mai pofteste?

zi buna sa aveti. [pup] u all

lugojana...[pk] [pk] [pk]

[flo]Povestea unui Licuriciid="red">id="size3">

Bazar pt Mihaitaid="size3">id="blue">

[sofer] ambitioasaid="navy">

Infertilitatea este o boalaid="red">

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OMid="red">id="size2"> e lucru mareid="blue">

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??id="purple">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman
Delph nu mi-a venit ,asa ca o sa cobor sa iau acid folic si utrogestan ca eu cred ca sunt gravida[:D]
align="right" id="quote2">iu-hu-hu [bis] [bum]Dragomanca e gravidaaaa!!!
[flo]Povestea unui Licuriciid="red">id="size3">Bazar pt Mihaitaid="size3">id="blue"> [sofer] ambitioasaid="navy">
Infertilitatea este o boalaid="red">
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OMid="red">id="size2"> e lucru mareid="blue">
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??id="purple">
Postat
Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman
Delph nu mi-a venit ,asa ca o sa cobor sa iau acid folic si utrogestan ca eu cred ca sunt gravida[:D]anca [mamica] de [bibe] Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasteriieu sunt MariaMontaje MariucaVREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!Are mama o ratusca...an1 si an2
align="right" id="quote2">Doamne ajuta![pk][pk][pk]oo*~*oo__oo*~*oo__oo*~*oo__oo*~*oo__oo*~*oo__oo*~*oo__oo*~*oo__oo*~*oo__oo*~*oo__oo*id="Tahoma">id="purple">[flo][flo2][floare3]Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donuluiid="right">id="size1">
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!id="red">[ruga]Doamne ajuta!id="size4">id="Script MT Bold">*oo__oo*~*oo__oo*~*oo__oo*[flo]Bazarid="purple"> [flo]pentru:Bogdan[comoara]id="blue">;Mihaitaid="blue">[comoara];Sebiid="blue">[comoara];Emaid="blue">[comoara]
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...