mari.danciu Postat Octombrie 23, 2010 Raport Postat Octombrie 23, 2010 a venit sezonul rece si odata cu el ne confruntam cu raceala, gripa, dar si faringita. Foarte multi o confunda cu o banala raceala. Binenteles ca nu trebuie neglijata, ci dimpotriva trebuie tratata cu antibiotice. Care antibiotice credeti ca sunt mai adecvate pt tratarea faringitei? Citează
szivarvany Postat Octombrie 24, 2010 Autor Raport Postat Octombrie 24, 2010 Eu cred ca medicul pune diagnosticul si tot medicul prescrie si medicatia. Tu nu crezi ? Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red"> _____________________id="red">"Meglio sole, che mall`accompagnate !"id="red">id="size1"> Citează
Gianina34 Postat Octombrie 25, 2010 Raport Postat Octombrie 25, 2010 noi ne-am tratat de fiecare data fara antibiotic am luat zinnat doar cand s-au complicat ff tare lucrurile cu o otita, in rest, toate problemele de gatuc le-am tratat fara antibiotic Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni Citează
daiana_raluk Postat Octombrie 25, 2010 Raport Postat Octombrie 25, 2010 Tocmai trecem printr-un episod cu faringita transformata in otita si puroi in gat.Acum am ajuns la penicilina cu gentamicina(injectabil) dupa trei sticlute de Augmentin care nu si-au facut efectul.Asa ca atentie,mai bine mergeti la medic,nu e de gluma Daiana,mami de printese Raluca(13 ani) si Alexia(5 ani) Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.