Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Salut!

Stie cineva cum se monteaza ochetii la draperie? Sunt acele inele care vin practic capsate in material si prin care intra perdeaua. Am intrebat la ambient cat ar costa si mi s-a spus ca 4 lei de unul, iar la calculele mele si dimensiunile draperiilor m-ar costa vreo 2-300 de lei.

Este o metoda speciala sau as putea sa o fac si eu acasa. Am cautat pe net informatii despre acest lucru dar nu am gasit. Stie careva dintre voi cum se procedeaza?

Multumesc!

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui florinad
Da, despre asta e vorba. Imi place mult cum arata draperia cu acesti ocheti, insa montajul lor mi se pare cam scump si ma gandeam sa incerc sa le montez eu. Stiti cumva ceva despre asta?
align="right" id="quote2">Incearca sa vorbesti cu cineva la un atelier de marochinarie (confectii curele, genti, posete sau incaltaminte), s-ar putea sa te ajute. Din cate stiam, acesti ocheti se monteaza cu un fel de pistol/capsator.Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Postat

sper ca ai galeriile metalice si nu din lemn pt ca iti blestemi zilele la ultimele (eu cel putin asta fac). Si daca ai de lemn poate totusi sa alunece mai usor cu ochetii de metal, caci la mine cu cercurile de lemn e dezastru...

Daca gasesti solutia scrie si aici pt ca m-ar interesa si pe mine. multumesc si succes

Bucurie!

Postat
M-am interesat si eu de varianta asta, dar momentan am renuntat deoarece cred ca e prea scumpa. M-am interesat la un atelier de perdele in Cora si cereau pentru un inel montat 7,5ron si trebuie cel putin 6inele/metru de material. La un calcul simplu: 7,5ronx6inelex8m material=360ron daca mai adaug manopera cusut si pretul materialului deja e prea mult. Am gasit la Ikea set draperii pe inele la max 130 ron -pacat ca nu prea ma multumeste culoarea.
  • 2 săptămâni mai târziu...
Postat
Am gasit o varianta convenabila. La Mr. Bricolage poti sa iti montezi inelele alea in material chiar daca l-ai cumparat din alta parte. Iti cumperi rejansa speciala (lata) iti pregatesti perdelele sau draperiile la o croitoreasa si te duci la ei cumperi inelele si ti le monteaza acolo. Doamna cu perdele are program de L-V de la 9-18. Daca iei materialul de la ei ti le fac acolo cu totul. E mult mai ieftin decat la alte ateliere.
  • 2 săptămâni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...