mgabi Postat August 19, 2009 Raport Postat August 19, 2009 Buna. Inhalosedarea - tratamentul stomatologic fara durere vezi aicihttp://www.dental-med.ro/inhalosedare-cu-protoxid-de-azot-anestezie-copii-stomatolog-dentist-48.htm Este ideala pentru copii. Citează
dulcetica Postat August 19, 2009 Raport Postat August 19, 2009 Nu stiu exact ce inseamna, dar eu cind aud de anestezie ma feresc.Au fost mediatizate atitra cazuri de erori de anestezie ,incit e de preferat o mititica anestezie locala. dulcetica Citează
iulix Postat August 19, 2009 Raport Postat August 19, 2009 Mi se pare foarte buna idee si foarte de ajutor, mai ales pt. cei care au frica de anestezie. Cum a spus si autoarea este o metoda buna mai ales pt. copii. Bravo celor care au avut aceasta idee! Citează
ANITA75 Postat August 19, 2009 Raport Postat August 19, 2009 si mie imi era o frica de stomatolog si de anestezie dar am dat de o d-rita cu mina ff usoara si nu mai imi e frica de nimic ,chiar imi place sa imi scot masea sau ce e de scos[pk] Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.