Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Buna. Ma puteti ajuta?Pe unde mai face ecografii de sarcina dr.Iosup?

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

• Răspunsuri 84
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui delsim
Buna. Ma puteti ajuta?Pe unde mai face ecografii de sarcina dr.Iosup?Delia"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer
align="right" id="quote2">cabinetul Fortis, str. Sandu Aldea nr. 86; tel programari: 0724 464 646.monis [gravi] 28acum si cu poze id="purple">
Postat
din cate am inteles dr iosup nu mai are dreptul sa faca ecografii de sarcina. am vrut sa fac si eu programare la el si mi s-a spus ca face ecografii dar nu de sarcina...nu stiu ce s-a intamplat
Postat

Doamne Dumnezeule ce ne facem atunci?Eu vreau la el ...

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Postat

Gata ! M-am programat!Va multumesc de ajutor!

Delia

Postat

Nu mai face eco de sarcina la CMU si la celelalte clinici, dar la FORTIS face sigur, am fost eu sapt trecuta.

Multa bafta![flo]

----------------------------------------------

Alexandra [gravi] 34+ se pare ca fluturasul va fi [fetita] Alessia Ruxandra [loveyou]

Bbelusa cea iubita

[ruga] Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Postat

Cel cu care am vorbit la Fortis, a zis ca a fost o problema dar s-a rezolvat. Ulterior am sunat si la CMU si acolo nu face eco de sarcina, dar domnisoara nu a stiut sa-mi dea un motiv.

Acuma nu stiu...mi-e frica ..sa nu raman in pom. La eco de 20-24 mi-am facut un back-up. Nu stiu daca sa fac la fel si cu cea de 12-14 saptamani.

Delia

Postat

Mai fetelor, cum naiba sa nu mai aiba dreptul?? Ia ganditi-va si voi logic, doar nu s-a lovit la cap si are amnezie si nu mai stie ce a invatat....e simplu, nu mai colaboreaza cu alte clinici private, doar la FORTIS mai face eco - este clinica lui si a lui Tutunaru...deci sunati acolo.

----------------------------------------------

Alexandra [gravi] 34+ se pare ca fluturasul va fi [fetita] Alessia Ruxandra [loveyou]

Bbelusa cea iubita

[ruga] Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...