Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

• Răspunsuri 212
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Kea, dar l-ai intarcat de tot? Lapte mai ai? Nebuna nu esti, dar daca nu mai ai lapte e cam imposibil sa revina alaptarea, si daca bebe s-a invatat pe bibe e cam greu sa-l inveti iar la san. Bafta oricum!

Aris, musca?[:D] Si Luana musca, acum are si cu ce.[bang]

Rivali, dar de ce maica, branzica din lapte praf? Iasa ceva din el?

Si Aris, din lapte de-ala slab, ce branzica ti-a iesit?

Dyana, aia da poza de coperta.[bis]

Daaa, de Simona, si mie mi-e dor! Trasmiteti-i ca ne e dor de ea, sa mai dea cate un semn macar din cand in cand.

Leeloo, Mababei, daca va place poezia, la blogul pt mamici gasiti si altele, dar pt copii mai mari, de-astia ca al meu, care pune intrebari mereu.[:D]

Saby, si Luana ar avea 4 luni dupa varsta recalculata, si avea 62 cm la control. Dar ma bucur ca e durdulie macar. Sper sa se lungeasca, si ea are parinti inalti.

Silvi [flo] casa de piatra si multa fericire! Sa va iubiti o vesnicie![bis]

Eu iau in oridne inversa postarile voastre.[:I]

Leeloo, vazut pozele de la mare.[olala] Tot frumoasa si zambitoare esti.[pup]

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiuid="blue">, Luanaid="blue">, Almaid="blue">id="blue">

Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Aprinde o lumanare in memoria Almei!id="size1">

Postat

Buna ziua mamici!!!

Azi am fost la med de familie si mi-a dat sa fac n'spe analize, m-am plans de ameteli si mi-a dat Maltofer 1/zi, m-a laudat[alcool][alcool] ca am luat doar 10 kg(si med gineco ma balacareste mereu[:D]), mi-a mai zis sa iau elevit ..da ma mai gandesc..etc

beleaua mare:

Ajung acasa, imi spune mama sa-i cer lu nasa oala cu presiune, sa fiarba si ea o gaina batrana de vreo 15ani[:D]....pun eu la fiert..si ma pune drak sa umblu la surubelul cu presiune.....si-n urmatoarea secunda am avut fantana arteziana cu grasimea pt supa mea[bang][bang]...am reusit sa apas pe el(dupu vreo 3min) fara sa ma ard prea rau .....scoate gaina dupa ceva timp..face mama supa mea...ma roaga sa-i mai pun o data gaina la fiert ca vrea sa manace totusi carnea...drace....pun gaina iar....dupa 40 min opreste mama focul si-mi zice ca se duce sa stea un pic in pat....si ma pune drak sa umblu iar la oala...de data asta la capac.....mai si cand apas pe maner ...bubuie[q] si tot aburul ala si presiunea pe mana mea....am paralizat de durere....am stat cu mana in gheata si creme si am plans[q] 3 ore ....abia acum mi-a trecut..

[olala][gravi]27+ cu [fetita] Maya Andreea

bebe

Pentru sotul meu! TE IUBESC!!id="size1">

Postat

Mobila bb ikea: 15 mil

balansoar bb fisher price: 3 mil

http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/8192009?authkey=Gv1sRgCL7PoNipq66i-AE#5371716555584424994

poang ikea: habar n-am cat

http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/8192009?authkey=Gv1sRgCL7PoNipq66i-AE#5371716572883708146

desene pe pereti pt bb: 3 luni de munca

http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/8192009?authkey=Gv1sRgCL7PoNipq66i-AE#5371716603722994418

Fatutzuca bb proaspat mutat din camera mamei: de nepretuit[alcool]

http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/8192009?authkey=Gv1sRgCL7PoNipq66i-AE#5371716693604414802

Si cu astea spuse raul a fost savarsit, bestiocul mutat si linishte se lasa peste dormitorul nostru. Sper[:D]

Parca vad ca la noapte iara ne trezim cu amandoua bestiile in pat peste noi[alcool]

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Postat

Simina, de la o faza similara patita pe la 12 ani am jurat ca nu-mi iau oala diavoleasca cand oi fi mare. Mi-a facut una mama cadou acu vreo 5 ani da am maritat-o repede[:D]

Novus, fac poze dak ajung sigur! Si cred ca ajung curand pt ca deobicei ma duc in we sa mananc la restaurantul lor ca au mancare suuuper faina si sa casc ochii la mobila

Postat

Offf, Simina [q] imi pare rau de asa peripetii.[bang]

exista spray pt arsuri (oximed) care calmeaza, nu stiu cat e voie in sarcina. Poti pune aloe sau apa termala, asta sigur ai voie.

[pup] sa nu mai plangi.

Eu iar bag o salata mare, dar cu de toate, adica nu numai frunze.[:-@]

Copilasi mei s-au agitat azi toata ziua daca am avut meseriasii pe cap, si acum deja dorm de rup paturile.[nani]

La fel de rupta sunt si eu de oboseala si ma dor toate alea de la cat m-am agitat azi. Eu chiar nu cred ca era mult 150 ron cat primea menajera, ca tare grea e meseria asta. Chit ca am avut ajutor si nu am dus eu greul, dar m-am invartit prin dulapuri pana am obosit de picioare.[alcool]

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiuid="blue">, Luanaid="blue">, Almaid="blue">id="blue">

Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Postat

Lysbeth [olala] foarte frumoasa camera lui bebe.[pk]

Postat

Ayla , mercic.

Are si sorsa una similara cu witch, floricele si fluturasi dar nu ne-a ajutat foarte mult. Tot pe capul nostru vine desi e caprita mare (a depasit stadiul de ied)

Postat

Lysbeth, chiar ma gadeam de ce ai zis de amandoua bestii. Ca de surioara lui Damian Codrut Andrei nu prea vorbesti (stiu ca te-am mai intrebat odata care nume il folosesti dar scuze, am uitat).

Si ai mei au camere fiecare dar noi tot cu copiii dormim.[:D]

Nu v-am mai spus ca am avut nopti cand am dormit toti 4, si acum ne gandim sa mutam patul la perete, ca il pun pe Clau la marginea mea si pe Luana intre noi, si mi-e teama de 2 ori, sa nu se intoarca tati peste Luana si sa nu cada Clau din pat. Dar daca i-as lasa la mijloc pe copii sigur Clau i-ar trage vreun cot in gura la sor-sa, ca si mie mai imi da cand se roteste. Desi e cuminte cand doarme, cand se intoarce in pat e ca un arc. Dar noi avem pat mare, e mai lat decat lung, si inca incapem.[:D]

Claudiu dormea singur de cand se stie, ca asa l-a educat tac-su, dar eu l-am stricat de cap.[:-@] Si acum ar dormi singur (uneori adoarme si-l las) dar de cele mai multe ori ii simt lipsa si ma duc eu si-l iau la noi in pat.

Luana are tarcul la noi in camera si o mai las acolo sa doarme, dar acum e mare si nu ma mai tem asa pt ea, o mai las si cu noi.

Ziua in schimb dorm cu ea daca am timp de putin somn si eu. Ziua Clau nu vrea cu mine.[:D]

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...