Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Avand in vedere ca sezonul rece nu ne mai permite sa stam atat de mult afara chiar mi-ar prinde bine sa invat noi jocuri pt pitici noi activitati care sa ii atraga.

Abia astept sa mergem

elena [mamica] fericita de pitici pretiosi [zana] Ana Maria & [bonjovi] Matei Stefan - 18 iulie 2009id="purple">

Piticii mei iubitiid="purple">

CAMPANIA NOASTRA *** PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Foarte frumos, imi surade ideea sa vin cu baietii mei! E o ocazie buna sa le vorbim copiilor nostri si despre ceea ce inseamna "scop umanitar" sau pe indelesul lor "ajutor pentru alti copii".[:I]

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Postat
Citat:
citat din mesajul lui lbelciug
Foarte frumos, imi surade ideea sa vin cu baietii mei! E o ocazie buna sa le vorbim copiilor nostri si despre ceea ce inseamna "scop umanitar" sau pe indelesul lor "ajutor pentru alti copii".[:I]Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
align="right" id="quote2">ai mare dreptatedesi nu are inca nici 4 ani, am avut o discutie cu baietelul meu cel mare nu ma gandisem sa-i zic ceva, el stie in general ca mami are treaba sa ajute copilasi bolnavi = asta ii spun cand plec seara de acasa la diverse actiuni ale Asocatiei si ma intreaba unde mergspre ex duminica mergeam la spect de la teatru al lui M Ralea, cu tema de halloweenel avea un dovlecel si o palarie din aia specificatot drumul incepuse sa-mi zica obsesiv ca el vrea si mascasi atunci nestiind ce sa-i mai spun, am inceput sa-i explic cat de recunoscator trebuie sa fie el ca are parte de petreceri, de spectacole, de iesit in parc de mers la gradicaci sunt copilasi bolnaviori care isi petrec timpul intr-un salon de spital si doar viseaza la lucrurile pe care el le face in mod obisnuits-a oprit micul meu... si mi-a zis: 'mami da eu nu mai vreau masca, mi-am amintit ca am una acasa'Va astept fetelor la Salla Dales.Mai sunt doua zile pana atunci.Sa auzim de bine!!! Alinukid="red">[copil] mama de Andu mik si Teo voinik
NEWS! O ora cu copilul tau id="purple">id="size1">............................................................................Nimic nu-i intamplator!id="size1">............................................................................
Postat

Incercam si noi sa ajungem. Dar nu am vazut pe nicaieri anunt despre asta, nici pe site-ul asociatiei, nici vreun comunicat despre program la sala dalles.

Inteleg ca copiii vor putea sa picteze si sa faca origami iar noi sa cumparam creatiile lor?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Postat

am fost si noi azi si ma bucur ca am facut-o![olala]

a fost f frumos, fetita s-a jucat, a colorat, a primit dulciuri, diplome [:)] iar pt mine cea mai mare bucurie a fost ca am cunoscut fetele de la asociatia MAME, care sunt chiar mame adevarate care si-au rupt din timpul petrecut cu copiii lor ca sa-i faca sa se simta bine pe ai nostri. Ma bucur ca le-am cunoscut, ca am baut o cafea impreuna si ca am putut dona ceva pt cauzele lor pt care lupta voluntarid="blue"> si in care sunt f implicate. Datorita lor un spital de copii important are un ecograf performant si asta nu e putin lucru, toti ( Doamne fereste) putem avea nevoie pt copiii nostri.

felicitari si va sunt alaturi cum pot![flo]

PS ca sa nu mai zic (,) ca a fost o ocazie f frumoasa si o zi superba sa iesim din rutina zilnica, sa facem dupa despartirea de fete si o plimbare in centrul vechi cu toata familia si sa stam la soare la o teresa in formatie completa.[:)]

Mami de id="navy">fetitaid="maroon"> [8**] si de baietel [copil][baietel]id="blue">id="teal">

participam la "Clipe de vara"

ess-1.jpg si ess-2.jpg

Everything is hard before becoming easy...id="green">id="size1">

Postat

Am fost si noi azi si ne-am simtit super. nici nu ne-am dat seama cand a trecut timpul. piticii au fost incantati sa se joace cu cariocile si creioanele dar nu sa si deseneze cu ele[:D]. le-au placut cuburile lego si tot ce au mai gasit pe acolo. ei sunt inca micuti dar s-au distrat.

Multumim asociatiei MAME pentru eveniment

elena [mamica] fericita de pitici pretiosi [zana] Ana Maria & [bonjovi] Matei Stefan - 18 iulie 2009id="purple">

Piticii mei iubitiid="purple">

CAMPANIA NOASTRA *** PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Postat

elenada, essea,

va multumim din suflet

sunt foarte bucuroasa ca v-am cunoscut si 'live' si sper sa ne mai vedem si cu alte ocazii

nu v-ati intersectat, elenada a fost in a doua parte a zilei

iar Anutza bucalata m-a cucerit iremediabil[flo]

elara

si fetele care au mai fost

multumim tuturor

actiunea a fost un succes din punctul nostru de vedere si asta, datorita voua parintilor care-si iubesc constient copiii!

Alinukid="red">[copil] mama de Andu mik si Teo voinik

NEWS! O ora cu copilul tau id="purple">

id="size1">

............................................................................

Nimic nu-i intamplator!id="size1">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Eseea
........ o plimbare in centrul vechi cu toata familia si sa stam la soare la o teresa in formatie completa.[:)]

Mami de id="navy">fetitaid="maroon"> [8**] si de baietel [copil][baietel]id="blue">id="teal">

participam la "Clipe de vara"

ess-1.jpg si ess-2.jpg

Everything is hard before becoming easy...id="green">
id="size1">

align="right" id="quote2">

felicitari!!
e minunat sa te poti bucura de lcururi atat de simple si firesti
si iata...ca 'ora voastra alaturi de copii'... s-a prelungit in beneficiul fiecaruia din familia voastra minunata

Alinukid="red">[copil] mama de Andu mik si Teo voinik

NEWS! O ora cu copilul tau id="purple">
id="size1">

Nimic nu-i intamplator!id="size1">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...