Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

galli, draga, pe mine nu ma surprinde nimic...a aflat ca am pe cineva , respectiv mihai, si parca a innebunit... chestia este ca a inceput sa ameninte aiurea, oricum, se preteaza la niste lucruri...

sustine ca noi nu am rupt logodna, ca mi-a dat doar "timp " sa ma linistesc... hmm, sa o creada el ca ma mai intorc dupa tot ce s-a intamplat...

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png

Manu

• Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

uffffffff, asta ma duce cu gandul la faptul ca nu e tocmai un om normal, in ciuda varstei lui! cunosc si eu....pacat....

asta e....

fetelor, eu plec la chermeza!!

pupici la gagici!!![pup][pup][pup]

astept inca o minune in viata mea!!!

Postat

Gagici,

Pupici tuturor..

Menics draguta...nu prea am citit din urma dar vad ca ai iesit la linia de plutire...ma bucur enorm...

si sa nu te inmoi la "rugamintile" lui domnul d...( special am scris cu litera mica)

sa nu uiti ca el este cel care vrea sa te priveze de bucuria de a fi mama si ca a fost un egoist si un marlan...sory...

gali, pupi si distractie placuta...

eu ...deja plec in uikend..deci odihna placuta tuturor...

Mona

:)

In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....

Postat
Citat:
citat din mesajul lui galliciana
dragele mele, bun venit la capitol nou!!!evenimentul cel mai apropiat - ziua de nastere a lui nico - 27 aug.id="purple">id="size4">am mai facut un pas micut catre visul nostru!pupici la gagici!!![pup][pup][pup]astept inca o minune in viata mea!!!
align="right" id="quote2">Moooooaaaamaaaa, Galli, parca-i sarbatoare nationala.[:D]Oricum nu am ce sarbatori, deja devine trista ziua. Mai adaug un an si ... nimic.
Postat
Citat:
citat din mesajul lui amy2007
Deci...porumbei.
In alta ordine de idei continui tratamentul pt nodulii de la san, dar seara cand ma masez cu acel gel, tot ii simt [bang][bang][bang].
Nush de ce dar mi-a intrat morcovul rau de tot.
align="right" id="quote2">

Pai daca te masezi singuraaaaa ... [:D]Ia foloseste tu mana altcuiva, sa vezi cum dispar. [olala] Doar stii vorba aceea; "mi-a luat durerea cu mana".
Hai ca-i buna, am distrus butoiul si acum avem morcovi...[:D] Si iepurasu' ce mai mananca?!

In alta ordine de idei, fruntea sus si ia pastile de optimism.[pup]
Postat

nico,

fac galerie alaturi de galii si subscriu e SARBATOAREid="Comic Sans MS">id="red"> si n-ai ce face.

deci, pana la data de ... sa ne antrenam [majoreta][majoreta][majoreta].

pupicei.

ps: cand pleci???

uka

Postat
Citat:
citat din mesajul lui menics
[...si... vin si cu vesti, dar mai tarziu sa va tin pe jar un pic[:D]

Bine ai revenit sanatoasa! [pup][flo] Inca putin si te maritam in TR. Abia asteptam sa apari, sa-ti cer voie sa trimit poza ta unui turc tanar si cumsecade. [:D]

Mihai ????? Nu stim nimic de el dar te ascultam cu atentie. Acum chiar ca suntem pe jar. [:D]
D ?!?! Nu mai cunoastem ... [8D]
Postat

menics, bine-ai revenit[pup].

care domn d ???? eu nu imi amintesc nimic[8D][8D][8D].

acum ne concentram pe dl new entry MIhai.

fetelor vrem poze din vacanta sa punem la album.[pup][pup][pup]

uka

Postat
Citat:
citat din mesajul lui soricica
ps: cand pleci???

uka

Maine, pe la ora 3 dupa-amiaza am avion si zboooor direct in bratele sotului meu. [olala][olala]
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...