Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Buna ziua,

are cineva medicul de familie la policlinica Medlife de pe Grivitei?

Cum la ultimele raceli am tot ajuns la Medlife pentru consultatie, analize si tratament ma intrebam daca n-ar trebui sa schimb medicul de familie. As dori sa stiu mai multe detalii despre ce presupune sa am copilul inscris la medic de familie la Medlife, iar de la receptia policlinicii am plecat cam nelamurita. Se platesc consultatiile/analizele, se dau retete cu medicamente compensate, avize pentru gradinita, etc?

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

Noi avem medicul de fam la Medlife insa nu ai nici un beneficiu...platesti consultatia normal ca toata lumea singura diferenta este ca daca te duci de ex de 4 ori intr-o luna prima oara platesti 100 lei, a 2 a oara 80, a treia oara 60 si a 4a oara tot 60.Analize le dau compensate doar pe cele uzuale gen urina, hemoleucograma cu sange luat din degetel, si inca cateva.Noi de ex am facut joi analizele, cu sange luat din vena...am facut calciu, fier, crp, exudat nazal, cateva Ige si hemoleucograma si ne-a costat 380 de lei cu toate ca au fost cateva compensate pe acolo.

Pentru interpretare de analize platesti, pentru copie fisa medicala platesti, pentru aviz de intrare in gradinita platesti, retete pentru medicamente compensate nu mi-au dat niciodata (preturile la cele enumerate mai sus sunt pe site...oricum se invart intre 15-50 lei fiecare)

Singurul avantaj este ca ai parte de medici ok, profesionisti (nu chiar toti...mai dai si de jigodii si acolo)si care stiu sa puna un diagnostic fara sa te plimbe pe la alti 10 medici.

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca

DN 26.12.2008

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...