Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

buna ziua [flo]

as vrea sa fac o mamografie si, evident, am o intrebare:

imi poate recomanda cineva un medic care sa fie si foarte priceput, dar sa aiba rabdare si sa-mi explice ce si cum asa... ca pt o blonda?! [:D]

va multumesc...

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Verdana">, mami de 2 baieti ca in filme:

[bonjovi] Nascut pe 4 iulie (2000)

si

[cri] Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

Blogul meu... under construction [olala]

Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,

nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa! id="teal">id="size2">

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui anamaria
buna ziua [flo]as vrea sa fac o mamografie si, evident, am o intrebare:imi poate recomanda cineva un medic care sa fie si foarte priceput, dar sa aiba rabdare si sa-mi explice ce si cum asa... ca pt o blonda?! [:D]va multumesc...**********Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Verdana">, mami de 2 baieti ca in filme: [bonjovi] Nascut pe 4 iulie (2000) si[cri] Vineri, 13 (iunie, 2003) poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )Blogul meu... under construction [olala]Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa! id="teal">id="size2">
align="right" id="quote2">Anamaria [:D], tot de mine dai [:D]Eu am facut mamografie ca asa a zis gineco (desi eu aveam doar chisturi la un sân), dar eu am peste 40 de ani (am fost la CMU Baneasa). Daca nu ai peste 40, întreaba si tu 1-2 gineco, mai arata eco si diagnosticul si altora decât primului gineco...Eu am înteles ca daca tesutul mamar e mai tânar, de obicei e mai dens si nu prea se vede bine la mamografie.Am mai auzit de înca o metoda, TERMOGRAFIA, dar nu stiu în ce conditii se face, în ce consta exact si nici unde se face...
Postat

Buna,

Din cate am inteles de la alte subiecte, un foarte bun profesionist ar fi dr. Mihai Lesaru, cred ca de la Fundeni (?).

Iar ca metoda noua, de examinare a sanilor, pe langa termografie, la CMU Baneasa se efectueaza sonoelastografie, care se efectueaza in timpul ecografiei mamare, cu un ecograf de ultima generatie, compara elasticitatea tesuturilor formatiunilor cu elasticitatea tesuturilor normale. Aceasta metoda se bazeaza pe faptul ca tumorile au o "duritate" de 5 pana la 20 de ori mai mare decat tesutul normal.

Aceste informatii le-am gasit in revista editata de CMU, nu am auzit inca sa-si fi facut cineva sonoelastografie, chiar as fi interesata sa vad parerile cuiva care a facut aceasta investigatie. Meotda este recent introdusa la noi in tara si disponibila intr-un numar mic de centre medicale private.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Postat
Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani
Buna,Din cate am inteles de la alte subiecte, un foarte bun profesionist ar fi dr. Mihai Lesaru, cred ca de la Fundeni (?).Iar ca metoda noua, de examinare a sanilor, pe langa termografie, la CMU Baneasa se efectueaza sonoelastografie, care se efectueaza in timpul ecografiei mamare, cu un ecograf de ultima generatie, compara elasticitatea tesuturilor formatiunilor cu elasticitatea tesuturilor normale. Aceasta metoda se bazeaza pe faptul ca tumorile au o "duritate" de 5 pana la 20 de ori mai mare decat tesutul normal. Aceste informatii le-am gasit in revista editata de CMU, nu am auzit inca sa-si fi facut cineva sonoelastografie, chiar as fi interesata sa vad parerile cuiva care a facut aceasta investigatie. Meotda este recent introdusa la noi in tara si disponibila intr-un numar mic de centre medicale private.Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
align="right" id="quote2">CorinaDani, multumesc [asia]Auzisem de sonoelastografie, dar nu banuiam ca exista la noi.Poate ca si alte centre în afara de CMU dispun de aparatura respectiva.E bine de stiut ca sonoelastografia nu e invaziva. E ca si ecografia dpdv al sigurantei pacientului.
Postat

Dr . Mihai lesaru este si recomandarea mea. il gasesti la Fundeni si la Medix din cadrul Centrului Victor Babes

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Postat

ok, multumesc frumos de raspunsuri! [flo]

gabi, iti multumesc ca ti-ai pierdut timpul cu mine de 2 ori... [:I]

deci ma orientez deocamdata la ginecolog. am facut programare pt miercurea viitoare. sa vedem ce recomandari are si el.

am salvat datele de contact pt dr lesaru, daca e sa ajung si pe acolo.

[pup]

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Verdana">, mami de 2 baieti ca in filme:

[bonjovi] Nascut pe 4 iulie (2000)

si

[cri] Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

Blogul meu... under construction [olala]

Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,

nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa! id="teal">id="size2">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...