Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
Va salut,dragelor.Sunt insarcinata in 35 de saptamani si am o dilema.Pina pe la 28 de saptamani am luat in greutate cam 7 kg;dupa aceea am avut o perioada in care nu m-am mai ingrasat deloc pina acum o saptamana (deci intre sapt.28 si 33-34 ).Acum insa,de vreo 2 sapt.,am inceput sa slabesc si am acum cu 1,5kg.mai putin.A mai patit careva dintre voi la fel?Eu,sincer,sunt consternata...Mananc normal,cateodata chiar fortat mai mult,bebe se dezvolta normal,numai mami arata ca un balon pe grisine...Daca aveti vreo idee,va rog sa-mi dati de veste!Am mai intrebat medici generalisti,dar nu prea s-au priceput ce raspuns sa-mi dea...Medicul meu ginecolog e in concediu pina pe 26,asa ca voi sunteti baza...O idee ar fi fost o hipertiroidie netratata...Ce spuneti?...
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

[flo]felicictari pt bebe [bibe] dar eu cred ca din cauza stresulului cafelei tigare nu dormi poti scade....eu cu gemenii am slabit mai rau decat .....deci daca nu bei cafea tigare stress....nu cred de ce ai scade....dar se poate imtampla in unle perioade sa cresti si latele sa scazi....dar nu e asa grav....IA VITAMINE SI FIER

youngmomy

Postat

buna,pierderea in greutate in timpul sarcinii se datoreaza STRESULUI,eu de fumat nu am fumat,nici cafea nu am baut,alcool nici atat,doar ca eram tot timpul suparata,am avut fff multe probleme si eram exagerat de slaba fata de kg mele normale...in schimb acum,fiind foarte linistita,am o sarcina ok...am asimilat pana acum 3 kg[:D]

Mario Andrei 16.08.2005 [gravi] 18+ [baietel]

• 1 an mai târziu...
Postat

Eu am auzit ca pierderile de greutate dinspre sfarsitul sarcinii se datoreaza pierderii de lichide, de toate felurile. Mi se pare o explicatei ok, dar nu m-a convins in totalitate...

Eu sunt in sapt 38 si in ultima saptamana am pierdut 1kg...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...