crisspy Postat August 20, 2009 Raport Postat August 20, 2009 Suntem un id="size4">id="blue">de mamici si licurici de ianuarie-februarie 2009!id="size4">id="blue">capitolele clubului nostru de scutecele:1,2,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23,24, 25, 26,27, 28, 29, 30,31, 32, 33,34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43,44 , 45, 46Povestea noastra...Totul a inceput prin aprilie, mai…cand doua linii colorate s-au grabit sa apara si au adus cu ele multe lacrimi de bucurie si implinire…apoi au urmat asteptarile, emotiile, rugaciunile pentru ca grauntelul din burtica sa fie sanatos si sa creasca mare. Asa a inceput ….Odiseea Noastra, Odiseea viitoarelor mamici de ianuarie-februarie 2009.Am avut clipe minunate, clipe de bucurie in care fiecare isi impartasea gandurile, sentimentele si povestea cu mandrie de bebelusul care crestea in burtica saptamana de saptamana…apoi luna de luna. Am creat prietenii pe care poate nu le poti crea intr-o viata, am impartasit pareri, opinii asemanatoare si uneori diferite....am incercat sa ne ajutam cu sfaturi si sa fim aproape de cele mai greu incercate...suflet la suflet. Am ras si am plans impreuna. De multe ori am povestit lucruri pe care in mod normal nu le-am fi spus nimanui, ne-am descarcat sufletul, am cautat un sprijin, un sfat, o vorba buna. Ne-am mandrit cu burticile apoi au inceput sa apara licuricii…am avut emotii pentru fiecare dintre noi, am asteptat cu sufletul la gura sa se nasca fiecare licurici. Ne-am rugat si am sperat sa fie totul bine. Am plans si am fost alaturi de mamicile greu incercate, pusyketa si mvb, cu care D-zeu a fost prea crud si le-am dorit din suflet ca ingerasii lor sa revina cat mai repede in burtica. Am suferit si ne-am rugat pentru cea mai tare esenta, bebelusa Dalmei, sa traiasca si sa creasca.Iata insa ca a venit si momentul in care trebuie sa incheiem aceasta etapa de burtici si sa continuam alaturi de minunile care ne-au adus lumina in viata, care ne-au facut sa uitam de toate greutatile. Am devenit MAMICI....unele pentru a doua oara sau chiar pentru a treia oara. Cineva de aici spunea ca cel mai frumos dar al unei femei este acela ca poate da viata. O femeie nu este femeie si nu este implinita pana nu devine mama. A fi mama este cel mai frumos lucru din lume si de aceea vreau sa inchei prin a multumi lui D-zeu pentru fiecare dintre noi, pentru ca ne-a daruit acest har si ne-a trimis copii sanatosi.id="blue">id="size1">asa se naste o mare iubireid="red">id="size3"> Capitolele Odiseei noastre:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, [url="http://forum.
cami_antonia Postat August 20, 2009 Raport Postat August 20, 2009 prima? SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!id="red">
cami_antonia Postat August 20, 2009 Raport Postat August 20, 2009 daaaaaaaaaaaa se pare ca sunt prima si singura prin zona va pup am trecut sa vad ce mai faceti antonia a adormit a mancat azi ceva legume cu carnita si 2 lingurite de pruna fiarta cu mar fiert de s-a zguduit din toate cele ca nu i-a placut ... ahahahaha da tot nu a facut caca dimineata cum facea ea ... offffffff tre sa gasesc alta solutie vad eu pupi ma apuc iar de teza SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!id="red">
anna-mama Postat August 20, 2009 Raport Postat August 20, 2009 Multumesc tuturor pentru primirea in grup Ingrid, i-am facut lui Vladut masaj la ochisori in fiecare zi, cel putin o data pe zi, de obicei la baita (ii place asa mult in apa incat ma lasa sa-i fac orice ) Cand mai prindeam ocazia ii mai faceam cand sugea. Masajul se face de la baza nasului de langa ochi (unde ar fi sacul lacrimar) in jos, se pasa pe nas langa ochi si se trage usor cu degetul in josul nasului. Repetam miscare asta de 3-4 ori (dura cateva secunde). Primul ochisor i s-a vindecat pana pe la 4 luni, iar al doi-lea cu 2 zile inainte sa faca 6 luni. La controlul oftalmologic pe care i l-am facut cand avea o luna mi-a zis ca cu masaj trece la 90% din copii pana la varsta de un an. Ar fi bine sa incerci si tu, poate scapa puiutul tau de operatie, nu e complicata, dar se face anestezie generala. Sper ca am resuit sa fiu destul de explicita, ca azi am alergat toata ziua si nu am rezolvat inca sa-mi refac actele pentru a pleca in vacanta, asa ca sunt cam cheauna. Iar baiatul meu aseara nu a dormit decat leganat pe picioare. Ingrid, va tin pumnii si Doamne ajuta sa mearga si la el cu masaj!
anna-mama Postat August 20, 2009 Raport Postat August 20, 2009 da tot nu a facut caca dimineata cum facea ea ... offffffff tre sa gasesc alta solutie Cami, noi am rezolvat problema constipatiei cu siropul Lass Baby care este din plante. I-am dat cateva zile, la inceput dimineata si seara, apoi am redus la o data pe zi si am scazut si numarul de mililitrii treptat. Intr-o saptmana si-a reglat tranzitul. Avusesem atunci o constipatie foarte puternica, nu reusea sa faca decat cu supozitoare. Acum, daca mai are cate o zi in care nu face ii dau suc de portocala si isi face efectul repede.
ingrid70 Postat August 20, 2009 Raport Postat August 20, 2009 Citat:citat din mesajul lui anna-mamaMultumesc tuturor pentru primirea in grup [pup]Ingrid, i-am facut lui Vladut masaj la ochisori in fiecare zi, cel putin o data pe zi, de obicei la baita (ii place asa mult in apa incat ma lasa sa-i fac orice ) Cand mai prindeam ocazia ii mai faceam cand sugea. Masajul se face de la baza nasului de langa ochi (unde ar fi sacul lacrimar) in jos, se pasa pe nas langa ochi si se trage usor cu degetul in josul nasului. Repetam miscare asta de 3-4 ori (dura cateva secunde). Primul ochisor i s-a vindecat pana pe la 4 luni, iar al doi-lea cu 2 zile inainte sa faca 6 luni. La controlul oftalmologic pe care i l-am facut cand avea o luna mi-a zis ca cu masaj trece la 90% din copii pana la varsta de un an. Ar fi bine sa incerci si tu, poate scapa puiutul tau de operatie, nu e complicata, dar se face anestezie generala. Sper ca am resuit sa fiu destul de explicita, ca azi am alergat toata ziua si nu am rezolvat inca sa-mi refac actele pentru a pleca in vacanta, asa ca sunt cam cheauna. Iar baiatul meu aseara nu a dormit decat leganat pe picioare. Ingrid, va tin pumnii si Doamne ajuta sa mearga si la el cu masaj! align="right" id="quote2">Merci frumos, am sa incerc, sper sa rezolvam. Noi avem doar la un ochisor.[flo]
lisa79 Postat August 20, 2009 Raport Postat August 20, 2009 si noi am avut canalul infundat si tot prin masaj a treut. noi am faut masaj dinspre interiorul ochiului spre extyerior deasupra sparncenei. nu stiu daca de la masaj a trecut,dar a trecut. mai vad si acum secretii la ochi,dar nu asa cum era inainte. 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
ingrid70 Postat August 20, 2009 Raport Postat August 20, 2009 Noi, dupa cum va mai amintiti, am facut caca doar cu supozitor timp de 6 luni, am luat Debridat o luna, Duphalac lactuloza doua saptamani, Baby Drink, Milutea, si altele si tot nu facea. Nu cred ca era constipat ca nu facea nici tare, nici nu se scremea, pur si simplu nu facea deloc. O data l-am lasat 5 zile si cand i-am pus supozitor a scos atata kk ca m-am mirat unde a incaput in el (mai mult decat un adult). Doi pediatri si doc de fam mi-au spus ca la 48 de ore sa-i pun supozitor. Pana la 4 luni a fost alaptat exclusiv si pana la 6 luni mixt. Cand am inceput diversificarea (cu piure de morcov de la Hipp) s-a constipat atat de rau - ca se scremea ffff tare si plangea de durere si nu am avut incotro si i-am introdus pireuri de fructe crude. Acum face fara supozitor, de 2-3 ori pe zi, cate putin, se screme putin, adica imi dau seama cand face, dar papam doar combinatii de fructe kk-cioase , adica pere cu prune, piersici cu prune, pepene galben cu prune, etc. prunele-s constanta, dupa cum se vede. Deci, as putea spune, ca supozitorul nu da dependenta, la cat l-am folosit si am scapat de el dintr-o data .
ingrid70 Postat August 20, 2009 Raport Postat August 20, 2009 Multa sanatate Alinei, asta da o veste buna, sa-i ajute D-zeu sa se faca bine cat mai repede si sa fie miresica si foarte, foarte fericita! Azi Alexandru s-a intors pentru prima oara, fara nici un ajutor de pe burta pe spate, si pe stanga si pe dreapta de vreo 4 ori (ca de pe spate pe burta se mai intorsese, desi nu e sportul lui favorit). Nu stam inca in fundulet singur desi are 6 luni si jumatate, dar nu ma stresez, probabil ca in curand. Nu ne plac rostogolirile, nu ne place sa stam pe burta, nu ne taram, nu facem mai nimic in afara de stat pe spate si dat cu putere din picioare si maini, de zici ca sunt un gongoi cazut pe spate care se lupta sa se repuna pe picioare. Vad ca in comparatie cu ceilalti licurici suntem cam lenesuti. Dar papam si dormim f bine, adica nu papam mult, ci normal, dar ce e mai importat fara mofturi si fara sa ne murdarim prea tare, iar de dormit dormim si noaptea si ziua bine. In carut, abia de vreo 3 zile ne cerem la 45 de grade, pana acum ne-am multumit pe spate in landou, cred ca suntem singurii la varsta asta care mai folosim intensiv landoul, in forma lui originala Avem 9 kg si 76 de cm, adica aveam acum o saptamana si un pic. Suntem bucurosi ca nu am fost niciodata bolnavi si asteptam cu mare teama vaccinul de 6 luni (avem un verisor pe care vaccinul de 4 luni l-a transformat in leguma,deci ne e teama de orice vaccin). Am pus si cateva poze pe mail-ul comun.
crisspy Postat August 20, 2009 Autor Raport Postat August 20, 2009 Felicitari Ingrid...si lasa mama ca nici al meu nu sta in fund... Are tot timpul din lume sa stea...daca mai si lucreaza la birou ca mine o sa se sature de stat in fund [bang] Azi ma duc sa-mi schim look-ul [pk]...am nevoie de o schimbare ca numai cu parul strans stau. Vb mai pe seara Multi [pup] Crisspy mamica fericita de [copil] Razvan Andrei 16.02.2009 http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi5Luni# http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0 http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0 http://www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4
Postări Recomandate