Monica. Postat August 20, 2009 Raport Postat August 20, 2009 buna!sunt monica si am un baietel de un 1an si 3luni,nascut in irlanda,si nu beneficiem de alocatie.mai sunt familii in aceeasi situatie?as vrea sa aflu mai multe pareri.va rog ajutati-ma.ms[baietel][flo] Citează
adelyna Postat August 20, 2009 Autor Raport Postat August 20, 2009 Monica exista un motiv anume pentru care nu primesti alocatie(child benefit)??? Ai sunat sa ti se trimita formular ??Nu stiu cum se procedeaza in Irlanda dar aici mi s-au trimis prin posta formularele ,le-am completat si dupa un anumit timp am inceput sa primim alocatie pentru fete. adelina si piticii Noemi 2 ani Citează
Oana_B Postat August 20, 2009 Raport Postat August 20, 2009 Initial postat de Monica. Citat:buna adelyna!cu toate ca suntem in ue noi ,romanii inca nu avem drept de munca aici.decate ori am trimis formularul ne-a cerut sa prezentam work permitul,iar noi nu avem.dar tatal copilului lucreaza si plateste taxe la stat.am mers la un avocat si ni s-a spus ca avem dreptul,dar de cateori trimitem formularul primim acelasi raspuns.[:-/]align="right" id="quote2"> Citează
adelyna Postat August 20, 2009 Autor Raport Postat August 20, 2009 Monica ,Irlanda cere sau nu permis de munca atunci cand te angajezi???Am inteles ca sotul tau nu are permis de munca.Cum reuseste sa plateasca taxele la stat(NHS,asigurare de munca,pensie)daca nu are permis?Eu nu-mi aduc bine aminte cand am completat formularele daca ne-a cerut sau nu copie dupa permisul de munca,dar normal mi se pare sa primesti alocatie in tara in care traiesti. Daca nu primesti alte raspunsuri de la fete o sa ma interesez daca aici se cere copie dupa permis si daca nu ,ce ai putea sa face in cazul asta. adelina si piticii Noemi 2 ani Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.