Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat
buna!sunt monica si am un baietel de un 1an si 3luni,nascut in irlanda,si nu beneficiem de alocatie.mai sunt familii in aceeasi situatie?as vrea sa aflu mai multe pareri.va rog ajutati-ma.ms[baietel][mamica][flo]
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

Initial postat de Monica.

Citat:
buna adelyna!cu toate ca suntem in ue noi ,romanii inca nu avem drept de munca aici.decate ori am trimis formularul ne-a cerut sa prezentam work permitul,iar noi nu avem.dar tatal copilului lucreaza si plateste taxe la stat.am mers la un avocat si ni s-a spus ca avem dreptul,dar de cateori trimitem formularul primim acelasi raspuns.[:-/]
align="right" id="quote2">
Postat

Monica ,Irlanda cere sau nu permis de munca atunci cand te angajezi???Am inteles ca sotul tau nu are permis de munca.Cum reuseste sa plateasca taxele la stat(NHS,asigurare de munca,pensie)daca nu are permis?Eu nu-mi aduc bine aminte cand am completat formularele daca ne-a cerut sau nu copie dupa permisul de munca,dar normal mi se pare sa primesti alocatie in tara in care traiesti.

Daca nu primesti alte raspunsuri de la fete o sa ma interesez daca aici se cere copie dupa permis si daca nu ,ce ai putea sa face in cazul asta.

adelina si piticii

Noemi 2 ani

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...