ramonelu Postat August 20, 2009 Raport Postat August 20, 2009 Buna, Astept un bebelas si ca orice viitoare mama responsabila, am discutat cu medicul meu despre tot ce e de facut pentru a urmari sarcina cat mai riguros. Printre alte subiecte familiare mie, mi-a spus ca exista un test pentru depistarea rupturii(sau fisurilor) premature a membranelor fetale, incident cu efecte foarte riscante atat pentru bebelus cat si pentru mama. Mi-a explicat ca tipic, daca exista suspiciune se face un test de laborator dupa al carui rezultat se asteapta 24 ore; dar acum spune medicul ca exista un test simplu, deloc invaziv, care se poate face chiar acasa, prin care in 5 minute poti verifica daca sunt probleme de genul acesta (fisuri sau rupturi de membrane inainte de termen). Am inteles ca el costa in jur de 150RON. Stie cineva cumva mai multe detalii despre acest test? L-a folosit cineva? Multumesc. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.