Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
aaaaa sa nu uit sa-l pup pe Firicelul mergacios [pk][pk]by Raluca, full time mother for Remus Andrei[copil](8 nov '09) [majoreta]hai cu bb2
align="right" id="quote2">[:-)))][:-)))][:-)))][pup]mami de [copil] Vlad (29.10.2009)
  • Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Mai, eu nu cred ca daca se desprinde si face intre 2-6 pasi se cheama ca merge. Ptr. mine a merge inseamna sa se ridice si sa plece unde are treaba[:D]. Ieri vorbeam in parc cu Mami de Lila care este de alta parere, ca daca se ridica si face cativa pasi, de betiv cei drept, se cheama ca merge. Vlad este cam betivan [:D]

Dankutza [grup] ptr. mama ta si felicitari ptr. rezultatele bune ale Cezarei. [pup]

mami de [copil] Vlad (29.10.2009)

Postat

Felicitari pt. progrese, Pinky! [pup]

Cu "beneficiile" compararii ne luptam inca si noi, din pacate.

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"

Magda, mami de [copil] Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si [zana]Iarina 31.01.2006

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Dozz
Si ma bucur ca ii e bine lui Andre, ce relaxata e acum, desi fara ajutoare. Vesta Chiarei e de brevetat, clar! Si felicitari pt primii pasi. Despre dat lapte cu lingurita, ne facem colege de suferinta, si eu practic sportul asta de 5 zile deja, e enrevant tare, dar n-avem ce face. Oare cand putem spera ca vor invata sa bea ca lumea din ceasca?
align="right" id="quote2">

Eu nu indraznesc sa mai sper. [:-)))] Ii intind ceasca in fiecare zi, cu speranta ca asta e ziua mare, imi baga un "phu" pe fatza si rade, iar mie chiar imi tremura mana de la lapte, apa, suc cu lingurita, nu e figura de stil. De abia lucrez orice altceva. In fine, iau partea buna, si anume ca nu refuza laptele, ci biberonul.
Imi pare rau pentru ziua ta "cu defectiuni" [pup]

Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! id="red">

Postat

Salutare!!!

Cu speranta ca a ramas o bucatica nepupata de Soricel pentru mine... vin in fuga sa-l pup si sa-i urez La multi ani sanatosi, sa cresti mare si sa iti faci parintii fericiti!

Ionela [pup] si imi pare rau dar si bine ca vine tati de Mihnea mai repede. Eu cred ca asa trebuia sa se intample...tati sa fie acasa cand Mihnea face 1 an ... si apoi sa plece in alta parte (ca sa nu vada tot Parisul fara tine)

Tre sa calculez sa vad Andra in ce perioada este...ca azi a fost un copil model...si la mancat, si la joaca...de mult nu am avut o zi linistita...

Va pupik pe toate...

Mami fericita de strumfita

Postat

Acum imi tot amintesc ce mai doream sa zic, o sa tot dau mesaje disparate.

Magdaz_ina, si de tine ma bucur ca ai reaparut. Am retinut de la inceput de problemele lui Rares si de operatie, m-am gandit mereu la voi si la tine, ca greu tare cred ca ti-a fost. Mi-a ramas in cap un mesaj de-al tau in care ziceai ca abia cand ai un copil bolnav iti dai seama ce usor e cu unul sanatos, mereu m-am gandit la asta cand mi se parea greu cu fetita mea. Pupici si sa fie totul bine la voi!

Licurici, inca nu am apucat sa ma uit la pozele cu camera rechinasei, dar sunt sigura ca e minunata pictura de pe perete. Eu cred ca ai nevoie de un imbold, cumva sa se intample sa crosetezi sau sa pictezi pt prima oara pt altcineva si apoi o sa prinzi curaj! Merita sa incerci, ai mult talent. Si vointa, ceea ce e f important.

Dc e vreme faina maine, Herastruim?

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Dozz
Mirarea mea e ca peste tot am citit ca daca pompezi, lactatia se mentine. Dar la mine vad ca scade vizibil. Oar' de ce?

align="right" id="quote2">
din cate am citit, occitocina se secreta in cantitate mai mare cand il vezi pe bebe ca suge, e ceva ce tine de "pisihic" [:)]
parca retin ca asa a patit Krelia, a pompat vreo 3-4 luni, insa cu trecerea timpului a pierdut laptele. [:(] sper ca Ana sa revina la san in timp util.

poate ai spus dar nu retin. de ce nu ati luat-o pe Ana cu voi in voiaj?

Ramonika [mamica] Ruxandra (30.11.2009)id="size1"> [caru] tati [roker] si Vladutz [pis]
Postat

dankutza - multa sanatate mamei si sa treaca cu bine peste operatie. [pup]

apropo de stafilococ, cred ca e-coli asta al meu e cam ca stafilococul asta. ii datoram lui monis un raspuns, ca ma intrebai daca n-am citit ca s-a si vindecat careva de microbul asta. mai sunt si care s-au vindecat, insa cine se vindeca se vindeca din prima, adica nu se repeta infectia, o data ce se repeta de mai multe ori (ca la mine, de 4 ori am facut deja... [q]), mai slabe sanse sa scapi asa usor de el... [q]

culmea e ca am dat 5 milioane pe un vaccin contra e-coli (vaccinul consta in 90 de pastile care se iau timp de 3 luni) si tot nu am reusit sa scap...) si sunt cam demoralizata din cauza asta... [q]

cuscrelu - ma bucur ca vine tati si sper ca totusi sa nu aiba probleme prea mari cu serviciul. [pup]

Ramonika [mamica] Ruxandra (30.11.2009)id="size1"> [caru] tati [roker] si Vladutz [pis]

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...