Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

buna .am un baietel de3 ani si 6 luni care a inceput gradinita .locuim in spania si merge la o gradinita spaniol engleza adica bilingva.copilul meu saptamina trecuta la pauza de masa cind ia scos in curtesa bucurat f mult cinda vazut un prieten in ghilimele pt ca sau cunoscut in parc. sa dus sa asi imbratiseze prietenu dar fugind vazindu_l de la distanta celalt copil la fel si sau busit si celalat sa dezichilibrat si acazut.sa lovit la cap si a reiesit cu o zgirietura de 1 cm fara cucui sau vinataie.parinti s-au enervat f tare.si mi-au vb f oarte urit nu cu injuri dar cu amenintari cu subinteles.m-a deranjat f mult incidentul find si preocupata destarea celuilat copil pt ca si eu poate m-as fi enervat.copii au mau avut incidente in parc dar minore cu jucari sau mai impins .vreau sa specific ca ceilalti parinti sint romani.ma simt f prost nici nu stiu cum sa reactionez.sint o persoana pasnica dar ma consum f mult.stiu ca fiul meu nu e usa de biserica cum nu este nici al lor dar mia vb ca si cum fiu-meo ar fi vreun criminal retardat binenteles mai cu subinteles am vb cu educatoarea mia povestit ca nk na fost cu intentie din partea copiilor.totusi vb de copii de 3ani fiul meu a venit batut de 3 ori de la gradi dar n-am facut nk nici scandal nici nam zis nk inteleg durerea lor dar cu e intodeauna romani sint mai rai ca si straini.

Florina

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

Pe mine m-ar interesa daca copilul meu in primul rand nu a patit nimic, in urma incidentului, daca celalalt copil este bine, si pe parintii needucati i-as "da la o parte". Tu ce vina sa ai? Ca s-au busit copiii unul de celalalt la gradi? O singura explicatie din partea ta ajunge, daca nu inteleg, nu ai ce sa le faci.

Dar...partea cu baiatul tau care a venit batut de 3 ori de la gradi si tu nu ai facut nimic, eu aici as comenta putin. As vorbi cu educatoarea sa vad ce se-ntampla, mie nu mi-ar conveni sa vina acasa copilul batut, una e sa te busesti din greseala cu un copil, din neatentie si alta este sa fie batut de un altul. Fii mai atenta!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...