Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

POFTITI LA CAPITOL NOU! ASTEPTAM VOTURILE VOASTRE! CATE UN [pup] SI O [flo] PENTRU FIECARE VOT!id="red">ACEST CAPITOL ESTE DEDICAT : CRIXIEI -MAMI DE ANA! ANA BUN VENIT PE LUME![flo]SISELENEI - CARE VA NASTE IN CURAND, ITI DORIM NASTERE USOARA! [majoreta]id="red">id="size3">MULTUMIM PENTRU VOTURI!id="orange">ABIBRINZA[pup][flo] ANDICU[pup][flo] ANGELIQUEDES [pup][flo] ANKCTA[pup][flo] DADY68[pup][flo] DANAALEX[pup][flo] DANIELA76[pup][flo] DEAR_BAMBIE[pup][flo] ELLANIK[pup][flo] LARISEL[pup][flo] LULU77[pup][flo] IOANACT[pup][flo] MADALUTA[pup][flo] NASTASIE[pup][flo] RALINA[pup][flo]id="red">

Mamici si gravidute de Constantaid="blue">

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10, 11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34, 35,3637,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50, 51, 52, 53, 54, 55,56, 57, 58, 59, 60,61, 62, 63, 64LISTUTA NOASTRA:id="blue">[mamica]MAMICI id="navy">:[mamica]id="size3">Adryana_4uid="purple">- Biancaid="red">Abibrinzaid="purple">- Victor-Catalin id="blue">si Mihaiid="blue">A_dejuid="purple">- Ericid="blue">Andataid="purple"> - Octavianid="blue">, Alexandraid="red"> si Ioanaid="red">Andicuid="purple">- Filip Gabrielid="blue">AngeliquedeS id="purple">- Mihai Viktorid="blue"> aliasid="purple"> Pupiid="blue">Baviid="purple">-[baietel]Bisousid="purple"> -Cristinaid="red"> si Victorid="blue">Calinclaudia - Clara Mariaid="red">Cami Antonia - [fetita]Carmenita [baietel]Chryssy -Elifid="red">Creem - Maria Sofiaid="red">Cris_2081 - Ioanid="blue">Crisis81- Teodoraid="red">Crixia - Alexiaid="red"> si Anaid=

• Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Am fost la doctoritza L si mi-a dat tratament pt trombofilie: 1 aspenter/zi (pana la 34 saptamani) si 1 clexan 20mg/zi (pana la nastere si dupa). Nu m-a trimis expres la un hematolog , asa ca deocamdata voi urma acest tratament si nu ma voi stresa in plus. Mai ales ca in afara de umflarea glezenlor (nu foarte tare) alt simptom nici nu am si nu am avut niciodata ( in ciuda antecedentelor cu maica-mea si sora-mea), iar tensiunea este chiar super mica (aseara 10 cu 5).

Acuma sper sa gasesc injectiile alea la o farmacie cu plafon, ca dac-o fi sa le platesc costa vreo 20-30 lei fiola si eu trebuie sa fac una pe zi. Ajung la sapa de lemn...

Am intrebat-o de vitamine ceva...si mi-a zis ca nu-i nevoie, ba chiar m-a certat tare pt cele 8 kg pe care le-am luat pana acum si mi-a dat un regim alimentar de urmat. Voi, mamicile, cate kg ati luat in sarcina?

Diseara merg si la eco la dr Ciufu...abia astept sa-mi vad puiutzii [olala].

[gravi] 21+ [bebic] [bebic]

odiseea noastraid="size1">id="navy">

nepoteii meiid="size1">id="navy">, viatza la tzaraid="size1">id="navy">, noiid="size1">id="navy">

Postat

Larisel,eu stiam ca o fiola de clexane e undeva in jur de 70 ron.Si mai stiam ca nu se da gratuit.Insa dr de fam te poate lamurii mai bine sau o farmacista.[flo]Stiu insa ca se scosesera gratuitatile si med compensate pt gravide de anul trecut,ca eu nu am apucat sa iau decat cateva pachete de utrogestan toata sarcina,In rest,dadeam cam 7-8 mil lunar pe tratament,eco si mers la dr..sau mai mult,ca au fost luni cand am ajuns si la 15mil.Dar a meritat.[olala]

Eu te-am indrumat catre un hematolog,caci el stie mai bine daca e necesara o anumita medicatie sau nu si stie mai bine decat un dr ginecolog.Si mie mai toata sarcina mi-au iesit prost analizele hematologice.Insa intr-un final a fost ok.

Mult succes si revedere placuta diseara.[flo]

POZE CU NOI

[mamica] de David Christian[copil]

Postat

Crixiaid="red"> bine ati venit acasa si sa va faceti mari.Fetitzuca este o scumpica .Acum vin si te bombardez: vreau si eu, te rog frumoooss[flo], toate detaliile de la Euromaterna(ce a trebuit sa ai in bagaj cu tine ce ti-au dat ei,cat a costat, conditiile, cum e personalul, tot tot, bineinteles cand vei avea timp). [pup]

Lariselid="red"> ce dieta ti-a dat d-na L?Eu nu am luat nimic in greutate dar am si avut greturi pana acum si nu prea a avut ce sa se puna.La dr Ciufu mergi la morfo de trim II?Sa ne zici si noua ce si cum.[pup]x3

[gravi] 11+

Eu si bebe il iubim pe tati !

Postat

leditiaid="red"> Pana nu ajung la medicul de familie nu stiu sigur daca e gratuit sau macar compensat clexanul, dar dna dr L mi-a dat scrisoare medicala catre medicul de familie cu tratamentul...Eu sper totusi sa fie pe lista...

ellanikid="red"> Pai si eu cat am fost in perioada de gretzuri nu am avut nici o restrictie...mancam orice ca sa am cu ce hrani ratzele. Si chiar slabisem 2-3 kg. Regimul consta din alimente permise (carne,peste,branzeturi,legume,oua), alimente interzise (zahar, dulciuri, bauturi, cafea, unele fructe -struguri, prune, alune, fainoase) si alimente obligatoriu zilnic (unele fructe - mere, portocale, grefe, lactate-iaurt, lapte batut, paine , cartofi/orez/paste fainoase).

Morfologica o voi face cu dna dr L tocmai pe 10 septembrie (s-a amanat de pe 26 august), dar diseara la dr Ciufu eu vreau o eco normala (tocmai pt ca s-a amanat cealalta), dar daca mi-o face morfologica tot e bine, desi ma va costa mai scump.

nepoteii meiid="size1">id="navy">, viatza la tzaraid="size1">id="navy">, noiid="size1">id="navy">

Postat

ioana_p76id="red"> Uite aici ce analize am facut eu pana acum si cat am platit. Mentionez ca de cand sunt insarcinata am platit integral toate analizele, consultatiile, ecografiile si medicamentele, exceptand vizitele la medicul de familie care oricum nu mi-a facut mare lucru (doar ultima data m-a cantarit, masurat, luat tensiunea). Sper ca macar cu clexanul sa am noroc, desi dupa cum spune leditiaid="red"> nu s-ar parea.

la 4 saptamani - synevo

- bhcg 35lei

la 6 saptamani - medicover

- eco confirmare sarcina 91lei

la 8 saptamani - synevo - total 666lei

- ag hbs 35lei

- anti hcv 59lei

- cmv igg+igm 45*2=90lei

- rubeola igg+igm 39*2=78lei

- toxoplasma igg +igm 45*2=90lei

- virus herpetic 1 si 2 igg+igm 50*2=100lei

- listeria 55lei

- tgp 8lei

- creatinina serica 8lei

- glucoza serica (glicemie) 8lei

- uree serica 8lei

- sumar urina 18lei

- anti hiv 1+2 45lei

- factor rh 11lei

- grup sanguin 15lei

- hemograma completa 19lei

- calciu ionic 10lei

- rpr 9lei

la 13 saptamani - cabinet Lutzescu

- papanicolau 50lei

la 13 saptamani - npa - total 130lei

(a trebuit sa repet aceste analize intrucat la synevo imi iesisera niste rezultate aiurea)id="size1">

- herpes 1 si 2 igg+igm 50*2=100lei

- glicemie 8lei

- tgp + tgo 11*2=22lei

la 17 saptamani - synevo

- profil trombofilie ereditara (II) 690lei

la 17 saptamani - euromaterna

- triplu test 150lei

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...