Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Buna fetelor.

Am fost diagnosticata cu: tiroidita cronica autoimuna & hipotiroidism subclinic.

Analize;anti-tiroglobulina : 235

anti-TPO: 122

FT4(tiroxina libera) : 14.7

TSH: 5.51

Practic doar FT4 mi-a iesit in limitele normale,restul sunt marite.

Am avut hemoragie saptam trecuta si mi s-a depistat si un chist ovarian de 4 cm pe langa chisturile de la sani si nodulii tiroidieni.

Dr endo mi-a dat duphaston(doar 10 zile pe luna ptr 3-4 luni) 2 tablete/zi ptr chist si menstruatie abundenta , Euthyrox 1 tableta de 100 mg/zi , mastodynon&mastoprofen non stop!

Le iau pe toate in afara de euthyrox.Inca nu am inceput! Mi-e frica...

Desi am fost la cel mai bun (cica) dr din oras,, multe fem nu au fost multumite de el si au mai vazut un alt dr in Buc la Parhon.

Binenteles ca mi-am facut programare la 2 dr care lucreaza si la Parhon: Coculescu si Neamtu,,, la clinici partic ,,, dar abea in noiembrie ma pot consulta.

Sunt speriata ptr ca al2lea chist mamar mi-a iesit in timpul tratam ptr chisturi la sani in doar 4 luni,,, iar chistul ovarian de 4 cm in doar 3 saptam a aparut!

Mi-e frica sa nu evolueze boala repede.

Asa ca am zis sa incerc la Parhon,,direct,,,dar nu stiu ce imi trebuie ca sa ma primeasca?

Spre ex : pot lua trimitere de la med de fam si maine sa ma infiintzez la usha spitalului si sa cer un consult unui dr endo care este de garda?Sau pot plati pe loc consultatia daca nu merg cu trimitere?

Sunt din Cta si nu stiu cum merg treburile la Parhon,, nu am la cine sta si nu pot astepta zile intregi pe holurile spitalului.

Ma puteti ajuta va rog cu mai multe sfaturi?

Va multumesc

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Cu trimitere de la medicul de familie.

La Parhon sunt multi medici competenti. Dr. Trifanescu, care lucreaza indeaproape cu profesorul Coculescu, mi s-a parut si ea competenta si destul de implicata.

Sanatate multa!

Postat

Si desi e lume multa in permanenta nu te uita nimeni pe holurile spitalului. [:)]

Sfatul meu e ca, daca te hotarasti sa mergi la Parhon, sa o faci cat mai de dimineata (programul medicilor incepe de la 8) si de preferat nu lunea si vinerea cand au loc cele mai multe internari, respectiv externari.

Postat

si eu am fost diagnosticata cu tiroida autoimuna,anul trecut in martie,,,dar analizele hormonale in regula,,nici hiper nici hipotiroidizm,,,

am fost in B la parhon si in vienna la o clinica privata,,,nu am primit tratament medicamentos de nicaieri,,,deoarece tiroida inca lucreaza normal,,,

De ce spui ca ai noduli? ceea ce apare la tiroida autoimuna sant chisturi,,,fff multe,,eu aveam in jur de 30,,pe ambi lobi ai tiroidei,,,am facut scintigrafie si punctie,,,nu sant cancerigeni,,asa ca ii las in pace deocamdata,,,

ptr tiroida autoimuna inca tratament medicamentos nu exista,,,decat daca glanda nu fc normal,,,sau operatie si extirpare totala a glandei,,,ceea ce nu e prea indicat daca totul e in regula

iti doresc sa descoperi exact probl care o ai cu glanda,,,,deoarece e greu de depistat si un tratament gresit ptr tiroida iti poate face mult rau,,,

multa sanatate

povestea unor ingerasi

Dragostea de mama face ca toate celelalte sentimente sa paleasca.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...