Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
am incercat acum sa o sun pe Monica...si mi-a inchis...si..NIMIC...ieri area pe medicamente ca avea contractii..O naste natural???????????oricum...nu conteaza decat sa fie si ea si bebe sanatos..Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei [ruga]n: 15.07.2008d: 16.08.2008ingerasul Darius-Andreiwww.Darius-Andrei.piczo.comhttp://nshrine.com/shrine/DariusSa-l ajutam pe Alexid="red">id="size4">[gravi] 28+ [ruga] Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!id="teal">bebe [baietel] Flavius CristianPOZE
align="right" id="quote2">aoleo...pai sa nasca fara [majoreta]? posibil sa fie doctorul lavizita de seara si sa nu poata raspunde....Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze [baietel] si [baietel]AMR 3 zile[pk] - azi e ultima zi de sambata ca punguta cu 2 bani
  • Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Si eu m-am tot gandit la Monica zilele astea, dar parca mi-e tot timpul jena sa o sun, desi mi-a spus ca o pot suna oricand. Ma gandesc sa nu o deranjez, sa nu cumva sa o trezesc din somn etc. Sper din tot sufletul ca e bine.

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si [gravi] cu piciulina roz [fetita] Maria 36+

AMR 2-3 SAPTAMANI id="red">

Postat

Zicea cineva de un CD despre alaptare, as vrea si eu sa cotizez daca se poate - adica care ar fi planul, ca nu am inteles![alcool]

----------------------------------------------

Alexandra [gravi] 34+ se pare ca fluturasul va fi [fetita] Alessia Ruxandra [loveyou]

Bbelusa cea iubita

[ruga] Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Postat
Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
intru sa fac capitol in pauza de calcat [alcool][alcool][alcool]
align="right" id="quote2">.. sunt contrariata, chiar nu mai e nimeni, tacanit ca mine, care sa nu vrea sa calce hainutzele pt bebe?daci [gravi] 35+ cu Darius Alexandru
Postat
Citat:
citat din mesajul lui alex25
Zicea cineva de un CD despre alaptare, as vrea si eu sa cotizez daca se poate - adica care ar fi planul, ca nu am inteles![alcool]
align="right" id="quote2">me, me ... planul nu e inca batut in cuie ... doar sa ne strangem si sa-l comandam si sa facem in asa fel incat sa avem repede acces la el [:)] ... de fapt sunt 2 dvd care ne-ar placea, noua, celor ce am vazut primul dvd legat de nascare http://www.laughandlearn.com/classes-sheriabout childbirth se gaseste 'free' daci [gravi] 35+ cu Darius Alexandru
Postat
Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Citat:
citat din mesajul lui petrean
eu am auzit pareri f bune despre dr costin(care e si la euromedica)...[baietel]Vlad si [baietel]Catalin-17.03.2009 si [copil] Andrei Luca -15.12.2006[batetoba]Votati[batetoba] Poze gemeni Povestea noastra
align="right" id="quote2">Este un Costin la euromedica si altul la spital. Ala de la spital e mai cunoscut. Oare de ala de la euromedica zici?[gravi] 31+ [baietel]
align="right" id="quote2">e acelasi..are si acolo si acolo..a nascut o prietena de-a mea in martie cu el. a Pus ca e super ok..dr. La el a fost toata sarcina[baietel]Vlad si [baietel]Catalin-17.03.2009 si [copil] Andrei Luca -15.12.2006[batetoba]Votati[batetoba] Poze gemeni Povestea noastra
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...