sellanic Postat Octombrie 27, 2010 Raport Postat Octombrie 27, 2010 Asa deci, Ponta si Vanghelie conduce coloana grevistilor. Au pus mana pe greva. Sper ca isi vor asuma pana la capat aceasta actiune si ca vor recunoaste asta. Priviti-i aici http://www.hotnews.ro/stiri-7971394-.htm Citează
mianna Postat Octombrie 27, 2010 Raport Postat Octombrie 27, 2010 Citat:citat din mesajul lui sellanicAsa deci, Ponta si Vanghelie conduce coloana grevistilor. align="right" id="quote2">care este Asculta, priveste si taci!...Din brate fa-ti aripi de fierSi zboara cu ele spre cer!... id="green">id="Arial"> Citează
sellanic Postat Octombrie 27, 2010 Autor Raport Postat Octombrie 27, 2010 Da maiana, am pus intentionat. Citează
mianna Postat Octombrie 27, 2010 Raport Postat Octombrie 27, 2010 si tot intentionat mi-ai stalcit numele Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... id="green">id="Arial"> Citează
Administrators desprecopii Postat Octombrie 27, 2010 Administrators Raport Postat Octombrie 27, 2010 Adevarul e ca si pe mine ma intriga de ce s-a pus Ponta in fruntea mitingului. Credeam ca e un miting sindical. ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size2"> Citează
Laura25 Postat Octombrie 27, 2010 Raport Postat Octombrie 27, 2010 Citat:citat din mesajul lui desprecopiiAdevarul e ca si pe mine ma intriga de ce s-a pus Ponta in fruntea mitingului.**************Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size2">align="right" id="quote2">De destept ce e ...[alcool] Numai si numai pt interesul propriu politic, fara nici o treaba cu problemele adevarate ale oamenilor. Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate id="red"> Am marfa la bazar umanitar DC id="red">Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue"> Citează
Administrators desprecopii Postat Octombrie 27, 2010 Administrators Raport Postat Octombrie 27, 2010 Asa cred si eu Laura. E un gest de oportunist si nu trebuia sa il faca. Aici sunt sindicatele cu problemele lor. Dar se vede ce mult isi doreste Ponta puterea. ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size2"> Citează
Marina Postat Octombrie 27, 2010 Raport Postat Octombrie 27, 2010 ponta ca ponta, eu ma intreb totusi ce cauta vanghelie Marinaid="Arial">id="blue"> Citează
capcaunul Postat Octombrie 27, 2010 Raport Postat Octombrie 27, 2010 In sfarsit! Dupa un de zile de existenta virtuala, autocarele lui Dan Nica s-au revarsat astazi in carne si oase tabla si sticla spre realitatea noastra existentiala. Citează
Marina Postat Octombrie 27, 2010 Raport Postat Octombrie 27, 2010 by the way...intrucat eu sunt clasa muncitore la privat nu mi-am permis greva si alte alea si la ora 7 dimineatza mi-am luat talpasitza usor catre ploiesti unde aveam treaba la prima ora. Ca mi-au trebuit 2 ore sa ies din buc e alta poveste, deh sa respectam dreptul la greva, dreptul meu la un drum fara stres unde e? Oricum ideea e ca la margine de Bucuresti, dupa Casa Scanteii era plin de autocare de sindicalisti, toti imbracati cu geci rosii, uniforma ce mai. Ne intrebam si noi retoric cine si cat o fi investit sa ai 5 autocare de grevisti intoliti cu geci rosii nou noute? Marinaid="Arial">id="blue"> Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.