Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 218
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Va multumim pentru primire. Pupam toate mamicile si piticii.

Eu din pacate nu am avut decat o luna jumatate lapte, dar si in aceasta luna suplimentam pentru ca fata mea nu se satura si tot timpul era maraita (cum ii dadeam suplimentul se linistea instantaneu). Este foarte cuminte: de dormit adoarme singurica (ce-i drept cu suzeta - am incercat 8 feluri de suzete pana am ajuns la una pe care sa o accepte). Diversificarea am inceput-o la 3 luni si o saptamana. Am inceput cu suc de mar in primele 3 zile, iar in a 4-a zi i-am dat si putin mar. Apoi am incercat putin suc de morcovi si nu l-a vrut. In urmatoarele zile i-am dat suc de portocale, dupa care am revenit la sucul de morcovi si l-a acceptat. Pe urma am inceput sa le combin. Cu supa avem ceva probleme: cat i-am dat numai supa a fost ok, manca si 120 ml. In momentul in care am inceput sa pasez nu prea a mai vrut. Acum a inceput sa mai manance cat de cat (pentru azi i-am facut supa crema de legume - sper sa ii placa). In fiecare zi imi bea din biberon cate 100 ml suc de fructe (portocala, mar, para) amestecate. Dimineata ii mai dau si cereale sau piure de fructe si completam cu lapte daca nu se satura sau daca nu mananca foarte bine.

Ieri am fost la vaccinul de 4 luni. Avem 62 cm si 6kg.

Deocamdata atat despre buburuza mea.

Postat
Eu am zapacit linkurile, desigur [bang] (m-ai prins, Bogdana [:D])
Citat:
citat din mesajul lui aris26
ana-maria - eu zic sa mai stam un pic cu humana 2. sa treaca de 5 luni si apoi putem sa le introducem treptat, incet incet. ast daca dau semne ca nu se mai satura.bine al meu da deja de mult timp,dar vad totushi ca de foame ii tzine pt ca a incept sa manance la minim 4 ore. sa nu va zic ca intr-o zi a avut pauza intre mese de aproape 14 ore timp in care a baut doar 30ml noaptea[alcool].ana-maria - matinala la 8???hahahha ma faci sa rad. pai eu pana la 8 terminasem o cana de ness[:D] si la mine e la fel. el doarme sa se faca mare si eu sunt treaza treaza dupa atata cofeina[bang]. ma bucur ca v-a distrat filmuletul. apa si catzeii sunt slabiciunea lui. indiferent cat de mare e supararea daca il duc in baie sau la catei ii trece instantaneu. la catei le povesteste cate in luna si in stele...cu mine nu vorbeste atata[:-@]incep sa fiu geloasa
[copil]25 martie 2009
align="right" id="quote2">Matinala, Aris, tinand cont ca pana acum vreo 2 saptamani dormea pana la 11 [alcool] si eu la fel langa ea. Hehehe, ce vremuri...Ma duc sa fumez o tigara, nu stiu de ce, dar cand am citit de nessul tau care e gata deja pana la 8 mi s-a facut o pofta nebuna de o tigara. Chiar, pana la urma cine fumeaza de pe-aici?Ana-Maria, mami de [bibe] Eva Maria (23 aprilie 2009)id="size1">id="purple">
Postat
Citat:
citat din mesajul lui petrean
ocazional..eu[:D][baietel]Vlad si [baietel]Catalin-17.03.2009 si [copil] Andrei Luca -15.12.2006[batetoba]Votati[batetoba] Poze gemeni Povestea noastra
align="right" id="quote2">Ce bine [:D]Nu ca ma bucur de raul altuia, dar ma simteam cam aiurea cu bebe la purtator si fumatoare. Oricum ma las cat de curand, dintr-o luni, dar nu stiu care exact [alcool][alcool][alcool]Ana-Maria, mami de [bibe] Eva Maria (23 aprilie 2009)id="size1">id="purple">
Postat

Da, Aris trebuie sa ai grija. Mai stiu ca atunci cand ii introduci morcov in supa se da mai putin suc [:D] - sa nu ma spui lui bb-ul tau, ca poate ma cearta [:D].

Sophia nu s-a constipat de la sucul de morcov (ii dau de 4 zile), si i-am dat si fier [:D].

ada mami de [fetita] Sophia-Maria (18.03.2009) si [majoreta] Ana-Gabriela (12.02.2005).

POZE

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...