ramonai Postat August 22, 2009 Raport Postat August 22, 2009 Buna tuturor, Este cineva dintre voi care ma poate ajuta sa inteleg cifrele pe care mi le comunica doctorul la monitorizarea ovulatiei? Sunt la a treia vizita la acest dr, si, nu stiu ce se intampla cu mine, e un tip cu care nu prea reusesc sa comunic, parca imi ia D-zeu mintile si nu il intreb mai nimic... Am facut prima monitorizare in Z13 si am avut: E – 10.9 OS – 16.1 OD – 16.2 In Z 15: E – 14.6 OS – 21.3 (nu a zis nimic de ovarul drept) In ziua 17 nu mi-a mai spus nimic de acest gen, mi-a zis doar ca am ovulat cu stangul si ca acum urmeaza dreptul. Problema este ca dr. este destul de grabit si vorbeste cu mine de parca eu as fi bine documentata in domeniu si inteleg orice iar eu ma comport ca o prostovana timida, in loc sa ii spun ca nu inteleg si sa pun intrebari. Jur ca data viitoare o sa fiu mai destupata la minte si o sa il descos cu nerusinare! Pana atunci, imi poate spune cineva ce indica aceste cifre si daca ovulatia s-a produs intre zilele 13-17, cumva? Mentionez ca am un ciclu intre 23-28 de zile. Nici macar nu stiu daca luni trebuie sa ma mai duc la monitorizare sau daca trebuie sa ma duc dupa urmatoarea menstruatie.... ooooof...... gura-casca mai sunt.... Ma puteti ajuta ? Multumesc! Ramona PS. Ma puteti adauga in clubul aspirantelor, incerc sa am primul copil de aproape doi ani si nu am reusit pana acum. Citează
catalina2307 Postat August 22, 2009 Raport Postat August 22, 2009 Citat:citat din mesajul lui ramonaiAm facut prima monitorizare in Z13 si am avut:E – 10.9OS – 16.1OD – 16.2In Z 15:E – 14.6OS – 21.3(nu a zis nimic de ovarul drept)align="right" id="quote2">Z13 - endometru 10,9, ovar stang folicul 16,1, ovar drept folicul 16,2.z15 - endometru 14,6, ovar stang folicul 21,3.Z17 - ai ovulat intre z15 si z17(ovarul stang).Probabil mai face o eco sa vada ce se intampla cu foliculul de pe ovarul drept.O spermograma ati facut?Catalinacoltul meu de rai Citează
ramonai Postat August 22, 2009 Autor Raport Postat August 22, 2009 Citat:citat din mesajul lui catalina2307Citat:citat din mesajul lui ramonaiAm facut prima monitorizare in Z13 si am avut:E – 10.9OS – 16.1OD – 16.2In Z 15:E – 14.6OS – 21.3(nu a zis nimic de ovarul drept)align="right" id="quote2">Z13 - endometru 10,9, ovar stang folicul 16,1, ovar drept folicul 16,2.z15 - endometru 14,6, ovar stang folicul 21,3.Z17 - ai ovulat intre z15 si z17(ovarul stang).Probabil mai face o eco sa vada ce se intampla cu foliculul de pe ovarul drept.O spermograma ati facut?Catalinacoltul meu de raialign="right" id="quote2">Multumesc tare mult! m-am mai luminat :)Da, am facut spermograma, are 28 mil., normospermie. Nu e chiar taur comunal, dar nici nu este o problema pentru conceptie, se pare.Ramona Citează
catalina2307 Postat August 22, 2009 Raport Postat August 22, 2009 Atunci mult succes iti doresc. Spor la treaba. Catalina coltul meu de rai Citează
ramonai Postat August 22, 2009 Autor Raport Postat August 22, 2009 Citat:citat din mesajul lui catalina2307Atunci mult succes iti doresc. Spor la treaba. [:)]Catalinacoltul meu de raialign="right" id="quote2">Multumesc, va doresc tuturor acelasi lucru! Sa ne vedem toate mamici! Citează
vrmoana Postat August 22, 2009 Raport Postat August 22, 2009 Citat:citat din mesajul lui ramonaiBuna tuturor,Este cineva dintre voi care ma poate ajuta sa inteleg cifrele pe care mi le comunica doctorul la monitorizarea ovulatiei? Sunt la a treia vizita la acest dr, si, nu stiu ce se intampla cu mine, e un tip cu care nu prea reusesc sa comunic, parca imi ia D-zeu mintile si nu il intreb mai nimic...Am facut prima monitorizare in Z13 si am avut:E – 10.9OS – 16.1OD – 16.2In Z 15:E – 14.6OS – 21.3(nu a zis nimic de ovarul drept)In ziua 17 nu mi-a mai spus nimic de acest gen, mi-a zis doar ca am ovulat cu stangul si ca acum urmeaza dreptul.Problema este ca dr. este destul de grabit si vorbeste cu mine de parca eu as fi bine documentata in domeniu si inteleg orice iar eu ma comport ca o prostovana timida, in loc sa ii spun ca nu inteleg si sa pun intrebari. Jur ca data viitoare o sa fiu mai destupata la minte si o sa il descos cu nerusinare!PS. Ma puteti adauga in clubul aspirantelor, incerc sa am primul copil de aproape doi ani si nu am reusit pana acum.align="right" id="quote2">id="size1">Ramona daca vrei in lista aspirantelor ai de ales intre cele 2 subiecte: Aspirante optimiste>20 sau Aspirante cu vechime medie. Tot ce trebuie sa faci este sa postezi acolo si vei fi trecuta si-n lista.oana "Where there's a will, there's a way." Citează
Eseea Postat August 22, 2009 Raport Postat August 22, 2009 Citat:citat din mesajul lui ramonaiProblema este ca dr. este destul de grabit si vorbeste cu mine de parca eu as fi bine documentata in domeniu si inteleg orice iar eu ma comport ca o prostovana timida, in loc sa ii spun ca nu inteleg si sa pun intrebari. Jur ca data viitoare o sa fiu mai destupata la minte si o sa il descos cu nerusinare!Pana atunci, imi poate spune cineva ce indica aceste cifre si daca ovulatia s-a produs intre zilele 13-17, cumva? Mentionez ca am un ciclu intre 23-28 de zile. Nici macar nu stiu daca luni trebuie sa ma mai duc la monitorizare sau daca trebuie sa ma duc dupa urmatoarea menstruatie.... ooooof...... gura-casca mai sunt....Ma puteti ajuta ?Multumesc!RamonaPS. Ma puteti adauga in clubul aspirantelor, incerc sa am primul copil de aproape doi ani si nu am reusit pana acum.align="right" id="quote2">Catalina ti-a explicat f bine.[:)]esti pacienta dr T cumva?? [pk]Mami de fetita [copil] [fetita] si de baietel [bibe] Citează
ramonai Postat August 22, 2009 Autor Raport Postat August 22, 2009 Citat:citat din mesajul lui vrmoanaRamona daca vrei in lista aspirantelor ai de ales intre cele 2 subiecte: Aspirante optimiste>20 sau Aspirante cu vechime medie. Tot ce trebuie sa faci este sa postezi acolo si vei fi trecuta si-n lista.oana "Where there's a will, there's a way." align="right" id="quote2">Multumesc Oana, voi trece pe acolo.Ramona Citează
ramonai Postat August 22, 2009 Autor Raport Postat August 22, 2009 Citat:citat din mesajul lui Eseea Catalina ti-a explicat f bine. esti pacienta dr T cumva?? Mami de fetita [copil] [fetita] si de baietel [bibe] align="right" id="quote2"> Da. Se vede de la posta, nu? Ramona Citează
Eseea Postat August 22, 2009 Raport Postat August 22, 2009 daaaaaaaaaaaaa[:D] Mami de fetita [copil] [fetita] si de baietel [bibe] Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.