Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Pachetul inca nu a ajuns, mai astept cateva zile, apoi merg la posta aici sa intreb.

Asa e ar fi fost mai in regula cred cu Atlasibul, dar nu este aici la noi, ar trebui sa merg la Berlin si mi s-a parut mai simplu cu posta.

Cu plicul acela pierdut, cei de aici mi-au zis ca s-a pierdut dar unde nu stiu(pe langa acele acte am pus si 50 de euro) probabil or avea ei vreun aparat de se vad banii si l-o fi desfacut sa ia banii si apoi l-au aruncat?

Nu stiu mai trimisesem bani asa si la diverse cazuri umanitare dar au ajuns mereu, nu s-au furat dar de atunci m-am invatat minte si nu mai trimit bani in plic.

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Androix
[:D] Imi dai sperante! Poate ajunge si al meu...Blogul graseiid="orange">Androix Bijouxid="red">Niste copii si toti copiii! [;)]
align="right" id="quote2">Da sigur ajunge, cate zile are de cand l-a pus? Al meu a ajuns in 16 zile. Asa cum si citisem pe net de la alte persoane ca e posibil sa faca intre 2-3 saptamani desi ei initial spun ca face 5 zile(lucratoare)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...