Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

buna tuturor

am 37 ani si sunt insarcinata in 8 saptamani,fiind prima sarcina si avand varsta pe care am pomenit-o am o problema:mor de frica sa nu nasc un copil cu malformatii sau mai stiu eu ce; din pacate nu am facut analizele necesare inainte de sarcina intrucat chiar nu m-am asteptat ca la varsta mea sa raman insarcinata prima data cand fac dragoste neprotejat; asta nu inseamna ca nu doresc acest copil ci doar ca am amanat din cauza unor probleme de sanatatate;in concluzie am facut acum analizele de sange pe care trebuia sa le fac inainte si sunt in asteptarea rezultatelor insa as vrea daca cineva este informat ce investigatii anume ar trebui sa fac in plus pentru a avea un bebe sanatos-sau poate cineva din iasi sa-mi recomande un medic femeie f priceput

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

danduta37, in primul rand felicitari pentru bb. Nu stiu ce teste ai facut pana acum dar in primul trimestru trebuie facute neaparat:

Hemoleucograma completa, acid uric, creatinina, calciu ionic, sideremie, glicemie, TGO, TGP, uree, sumar de urina si urocultura. Astea sunt decontate de bugetul de asigurari de sanatate, prim medicul de familie. Mai sunt, nedecontate, dar care trebuie facute virusurile hepatice, sifilis, HIV, Rh, grupa sanguina, si o sumedenie de teste de imunitate privind toxoplasma, rubella, CMV, si alte de acelasi gen. A! Sa nu uit de testele de coagulare. GInecologice mai sunt papanicolau, secretie, ureaplasma& mycoplasma.

Un medic ginecolog iti poate da o lista completa cu toate analizele necesare tie, in functie de starea ta de sanatate, varsta, etc.

Postat

Dandutaid="red"> felicitari pt bebe .Esti intr-adevar norocoasa .Cat despre temerea ta eu zic ca nu e intemeiata.Malformatiile se descopera la ecografii .Insa nu trebuie sa pleci la drum cu aceasta idee ca pesimismul nu iti face bine.Ce varsta ai?

[gravi] 11+

Eu si bebe il iubim pe tati !

Postat

Danduta, felicitari pentru bebe. Nu te pot ajuta cu o recomandare de medic din iasi, din pacate, nu cunosc. Vroiam doar sa-ti urez multa sanatate si putere sa duci sarcina pana la capat. Si sa dea Doamne-Doamne sa ai un bebe sanatos si frumos!

Te pup, ai grija de tine!

Carmen, [gravi] 15+

Postat

Sarcina usoara! Sa iti dea Dumnezeu un copilas sanatos, cuminte , mancacios, frumos si tot ce mai vrei tu!

Nu te stresa cu malformatiile, sansele sunt minime. Te sfatuiesc sa ai o gandire pozitiva si sa fii cat mai relaxata. Bucura-te de aceste clipe minunate din viata ta [flo]

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...