danduta37 Postat August 23, 2009 Raport Postat August 23, 2009 buna tuturor am 37 ani si sunt insarcinata in 8 saptamani,fiind prima sarcina si avand varsta pe care am pomenit-o am o problema:mor de frica sa nu nasc un copil cu malformatii sau mai stiu eu ce; din pacate nu am facut analizele necesare inainte de sarcina intrucat chiar nu m-am asteptat ca la varsta mea sa raman insarcinata prima data cand fac dragoste neprotejat; asta nu inseamna ca nu doresc acest copil ci doar ca am amanat din cauza unor probleme de sanatatate;in concluzie am facut acum analizele de sange pe care trebuia sa le fac inainte si sunt in asteptarea rezultatelor insa as vrea daca cineva este informat ce investigatii anume ar trebui sa fac in plus pentru a avea un bebe sanatos-sau poate cineva din iasi sa-mi recomande un medic femeie f priceput Citează
adrianaBuc Postat August 23, 2009 Raport Postat August 23, 2009 danduta37, in primul rand felicitari pentru bb. Nu stiu ce teste ai facut pana acum dar in primul trimestru trebuie facute neaparat: Hemoleucograma completa, acid uric, creatinina, calciu ionic, sideremie, glicemie, TGO, TGP, uree, sumar de urina si urocultura. Astea sunt decontate de bugetul de asigurari de sanatate, prim medicul de familie. Mai sunt, nedecontate, dar care trebuie facute virusurile hepatice, sifilis, HIV, Rh, grupa sanguina, si o sumedenie de teste de imunitate privind toxoplasma, rubella, CMV, si alte de acelasi gen. A! Sa nu uit de testele de coagulare. GInecologice mai sunt papanicolau, secretie, ureaplasma& mycoplasma. Un medic ginecolog iti poate da o lista completa cu toate analizele necesare tie, in functie de starea ta de sanatate, varsta, etc. Citează
ellanik Postat August 23, 2009 Autor Raport Postat August 23, 2009 Dandutaid="red"> felicitari pt bebe .Esti intr-adevar norocoasa .Cat despre temerea ta eu zic ca nu e intemeiata.Malformatiile se descopera la ecografii .Insa nu trebuie sa pleci la drum cu aceasta idee ca pesimismul nu iti face bine.Ce varsta ai? [gravi] 11+ Eu si bebe il iubim pe tati ! Citează
ellanik Postat August 23, 2009 Autor Raport Postat August 23, 2009 Scuze .Am vazut ce varsta ai.[alcool]Sunt ametita! [gravi] 11+ Eu si bebe il iubim pe tati ! Citează
KarmenS Postat August 31, 2009 Raport Postat August 31, 2009 Danduta, felicitari pentru bebe. Nu te pot ajuta cu o recomandare de medic din iasi, din pacate, nu cunosc. Vroiam doar sa-ti urez multa sanatate si putere sa duci sarcina pana la capat. Si sa dea Doamne-Doamne sa ai un bebe sanatos si frumos! Te pup, ai grija de tine! Carmen, [gravi] 15+ Citează
Rebiana27 Postat August 31, 2009 Raport Postat August 31, 2009 Sarcina usoara! [flo] Intra la Burtici de pretiosi de Martie-Aprilie 2010 si vei gasi acolo fete care locuiesc in Iasi si te pot ajuta cu informatii. Picaturi de relaxareid="navy">id="size2">id="Script MT Bold">id="right"> I can't fake with dignity so i'll not try!!id="Script MT Bold"> Citează
trutzi Postat Septembrie 1, 2009 Raport Postat Septembrie 1, 2009 Sarcina usoara! Sa iti dea Dumnezeu un copilas sanatos, cuminte , mancacios, frumos si tot ce mai vrei tu! Nu te stresa cu malformatiile, sansele sunt minime. Te sfatuiesc sa ai o gandire pozitiva si sa fii cat mai relaxata. Bucura-te de aceste clipe minunate din viata ta [flo] Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.