brumi Postat Octombrie 28, 2010 Raport Postat Octombrie 28, 2010 daca nu va deranjez imi puteti spune si mie dupa cit timp va venit alocatia si indemnizatia [help]?eu am nascut pe 3 august si nu mia venit nimic.am 2 copii unul de 8 ani la scoala si unul mic.sotul ia10 in miina,stau cu chirie .varog sa imi spuneti mai am mult de asteptat? Citează
marius Postat Octombrie 28, 2010 Raport Postat Octombrie 28, 2010 Dar ti-ai depus actele pentru alocatie si daca da, cand? Pentru indemnizatie unde ai lucrat si cat timp? Ai depus la serviciu concediul medical? Daca nu ai lucrat nu primesti nici o indemnizatie. Eu pur si simplu / Pagina legislativa Citează
My_Lady0091 Postat Octombrie 28, 2010 Autor Raport Postat Octombrie 28, 2010 dureaza cam trei luni de candai depus actele! ti-a dat un nr de inregistrare ceva? ai mers acolo sa discuti cu functionarii? la asistenta sociala tre' sa mergi, dincate stiu! bafta! id="red"> Blackmoon Lady&lipishtocul [copil]id="Book Antiqua">id="teal">id="size3"> Citat:" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Senecaid="black">id="size1">id="navy">id="left">id="Georgia">align="right" id="quote2">id="red"> Citează
brumi Postat Octombrie 28, 2010 Raport Postat Octombrie 28, 2010 am depus actele imediat ce am nascut pentru alocatie iar pentru indemnizatie dupa 42 zile .Am lucrat 2ani fara inrerupere.va multumesc pentru raspunsuri [pup]astept luna care vine desi situatia e [q]o sa[ruga] Citează
marius Postat Octombrie 28, 2010 Raport Postat Octombrie 28, 2010 Pai cam trebuiau sa vina - ar fi bine sa te interesezi sa vezi de ce au intarziere. Eu pur si simplu / Pagina legislativa Citează
brumi Postat Octombrie 29, 2010 Raport Postat Octombrie 29, 2010 pai m-am interesat mi-au spus ca s-a aprobat dosarul sa astept da cat[:(!][zid] Citează
marius Postat Octombrie 29, 2010 Raport Postat Octombrie 29, 2010 Asta e... ai rabdare. Imi pare rau.[flo] Eu pur si simplu / Pagina legislativa Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.