Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui ANITA75
azi e 23 august, cum serbati pe timpuri aceasta zi?[:D]
align="right" id="quote2">Astazi,nu's ce am de ma lovesc numai de mesaje d'astea!Bun subiect la femina intim![:D]Dana
Postat
Citat:
citat din mesajul lui andacos

Bun subiect la femina intim![:D]

Dana
align="right" id="quote2">

N-ai inteles !!!!! Reformulam pentru tine: cum serbai intim aceasta zi? [olala][olala][olala]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Tzuni
Citat:
citat din mesajul lui andacosBun subiect la femina intim![:D]Dana
align="right" id="quote2">N-ai inteles !!!!! Reformulam pentru tine: cum serbai intim aceasta zi? [olala][olala][olala]
align="right" id="quote2">[:-)))][:-)))][:-)))]Pe stadion!Raspuns valabil ori ba?[:D]Dana
Postat

[wow] In grup, andacos, in grup? [wow]

Si ca sa fiu si on-topic: la noi in familie era un ritual - care de unde eram la defilare faceam tot posibilul sa ne fofilam spre casa. Odata ajunsi, ne asezam la masa si ne dadeam care mai de care mai grozavi pt "metoda" prin care a ushchit-o de la datoria fata de tara si partid. Apoi ne sunam prietenii de familie si, la fel ca de 1 mai, plecam cu cortul, cu inca 3 -4 familii in Cheile Turzii.

Dar... despre vremurile astea trebuie sa vorbim? Sau care?

Postat

In intimitatea mea (latura feminina desigur) pe timpuri adolesecentine sarbatoream ziua de 23 august cu mici. In intimitatea mea (latura masculina - scuze de off section) pe timpuri adolescentine sarbatoream ziua de 23 august cu bere. Si pentru ca sunt un om complex(at) nevrand sa-mi supar nici latura feminina nici cea masculina in timpurile adolescentine sarabatoream 23 august atat cu mici cat si cu bere.

Acum de 18 ani incoace in ziua de 23 august ma pregatesc sa mai bag la raboj inca un an al casniciei mele. Asa ca am sa-mi iau nevasta (latura feminina) cu subsemnatul (latura masculina) si am sa fac misto de niste mici si niste bere. Cam constanta manifestare insa recunosc ca am imbatranit si lumea zice ca's conservator in toate celea.

Hai norok!

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / Video

Pagina legislativa

Postat
Citat:
citat din mesajul lui marius
In intimitatea mea (latura feminina desigur) pe timpuri adolesecentine sarbatoream ziua de 23 august cu mici. In intimitatea mea (latura masculina - scuze de off section) pe timpuri adolescentine sarbatoream ziua de 23 august cu bere. Si pentru ca sunt un om complex(at) nevrand sa-mi supar nici latura feminina nici cea masculina in timpurile adolescentine sarabatoream 23 august atat cu mici cat si cu bere. Acum de 18 ani incoace in ziua de 23 august ma pregatesc sa mai bag la raboj inca un an al casniciei mele. Asa ca am sa-mi iau nevasta (latura feminina) cu subsemnatul (latura masculina) si am sa fac misto de niste mici si niste bere. Cam constanta manifestare insa recunosc ca am imbatranit si lumea zice ca's conservator in toate celea.Hai norok!Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / Video Pagina legislativa
align="right" id="quote2">[:-)))][:-)))][:-)))]aoleuuu,am sa "mor"zau asa,oameni buni avetzi mila de mine!Marius,multzi ani fericitzi ireuna,laturii masculine si laturii feminine![:D]gata"parasesc"forumul,ma duc sa dau varul jos de pe mine,ca latura feminina,adica eu[:D],a ajutat latura masculina,adica el-sotzul[:D],la varuit!dana

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...