Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Buna fetelor, este pentru prima data cand intru pe un blog.

Am o mare rugaminte la voi. Am 27 de saptamani de sarcina si sunt f agitata, nu stiu exact cauza. Ma trezesc noaptea si imi bate f tare inima, imi creste pulsul...oricat incerc sa-mi vin in fire este de prisos...nu stiu ce sa mai fac...Nu imi fac ganduri negre, nu sunt depresiva pt ca nu am prbleme. Sunt f sensibila la zgomote...cand aud boncanelile vecinului de sus iara am starea aceea de agitatie...nu stiu ce sa mai fac...Sper sa nu-mi afecteze copilul...sunt cam disperata, am incercat si dopuri de urechi, muzica, etc...degeaba

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

Eu zic sa mergi la doctor,el va stii cel mai bine ce sa-ti spuna.Poate ai tensiune mare si asta nu e deloc bine in sarcina!

Ramonel,mami de [aerob] Beaid="red">(08.11.2007) si [gravi]7+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

id="size1">id="teal">id="Tahoma">

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pãmant!"id="red">

id="size1">id="Script MT Bold">

Postat

daca tot vei merge la medic, roaga-l sa-ti dea trimitere si pentru analizele specifice pentru glanda tiroida

cum ti-au iesit restul analizelor ? presupun ca ai facut pana acum, nu ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Postat

buna

parerea mea este sa stai linistita. anumite stari de agitatie sunt perfect normale in sarcina. hormonii sunt responsabili de aceste stari, cat si de cele de tristete, de sensibilitate, nervozitate. tot ceea ce trebuie sa faci este sa incerci sa te controlezi si sa ai rabdare sa treaca, ca sigur vor trece, de asta sa fii sigura. nu sunt medic, dar eu cred ca te confrunti cu mici atacuri de panica, nu de alta, dar si eu am experimentat astfel de stari.

nu te panica, cand mai simti noaptea aceste stari, stai linistita si asteapta ca vor trece. si mai important, cand simti ca te apuca, gaseste-ti o preocupare, orice, si va trece mai repede.

pupici

Postat

apropo, n-ar strica sa-ti faci ceva analize de sange, eu stiu ca prin saptamana 28 se fac calciu, magneziu, fier etc..., pentru ca si o deficienta de magneziu poate sa dea astfel de stari, poate e de acolo.

pa

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...