Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Buna,

Vreau sa cumpar niste jucarii Fisher Price (si nu numai) pt. baietelul meu de 11 luni. Ma intereseaza doar cele interactive care sa aiba multe luminite, butonase, rotite, cantecele etc. adica vreau niste jucarii mai complexe, cu mai multe functii care sa mentina interesul copilului. La noi insa nu am prea gasit pe la magazine decat jucariile Fisher Price mai simpliute, mai mult cele pt. bebelusi. Nici macar pe la magazinele online. Voi de unde ati cumparat Fisher Price ?

Am vazut jucarii din astea mai marisoare / complexe pe site-ul de jucarii Fisher Price din SUA, insa din pacate nu livreaza in Romania. Va dau aici un exemplu ca sa intelegeti despre ce fel de jucarii vorbesc.

www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=bulnl&pid=45350

Are cineva de vanzare ceva similar ? / stiti unde as putea gasi asa ceva ?

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

fetita mea a primit o masuta din asta multifunctionala acum 2 ani adik in dec2008, cu ocazia sarbatorilor de iarna, cumparata din carrefour. a fost in jur de 80-100lei parca si le-a placut f mult la amndoi. mult timp se "omorau" pe ea, acum se mai joaca cu ea cand au cate un musafir care ii da atentie. e piesa de mobilier doar pe care aseaza papusile...

stiu ca si anul trecut am vazut ceva asemanator tot in carrefour, tot cu ocazia sarbatorilor de iarna. mai ai rabdare o luna jumate sa vezi cate oferte atunci!!!

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Postat

http://www.strollers.ro/Centre_De_Activitati/Doodle-Bugs-Around-We-Go-Activity-Station_codeBS-6938.aspx - fain, da' scump ... [alcool]

http://www.mastershop.ro/chicco_masuta_alfabet_masuta_cu_pian_centru_de_joaca_12_luni_672591.html# - asta imi place ca o poti folosi si mai tarziu ca masuta de construit (cu cuburi)

http://www.mastershop.ro/chicco_masuta_alfabet_centru_de_joaca_12_luni_706901.html# - si asta pare dragut, dar nu are decat functii pe engleza si franceza

dar de ce vrei neaparat fisher price? intr-adevar, la noi nu am vazut ceva deosebit de la ei, eu am primit din state, printr-o prietena.

Laura [mamica] lui [copil] Daniel - 14.11.2006

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Postat

nu stiu daca are rost sa dai atatia bani pe o astfel de jucarie complexa, este posibil sa-i capteze atentia baietelului tau doar pentru o scurta perioada de timp si apoi sa ai surpriza sa fie foarte incantat sau atasat de o jucarie banala/ieftina/simpla

oricum, ai rabadare pana la inceputul lunii decembrie, vor fi cu siguranta tot felul de oferte promotionale si jucarii interesante in supermarket, doar vin sarbatorile [:D]

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Postat

poti comanda de pe amazon.co.uk

dar majoritatea sunt in auchan sau careffour, si oricate butoane ar avea tot rapid se plictiseste de ele. si nu tot ce scrie in reclame e adevarat - adica nu exista jucarii minune care sa le dezvolte chiar toate abilitatile

uita-te si la vrteck.

noi avem masuta aceea (dar de la leap frog) si minunea a tinut cam o ora, se mai uita la ea o data pe saptamana. lui ii plac mingile.

Postat

Stiu ca se pot comanda de pe amazon doar ca genul de jucarii pe care-l vreau eu este destul de voluminos si transportul ar costa cat nu face..

Nu tin neaparat la Fisher Price doar ca din ce am "studiat" pana acum par totusi cele mai interesante si mai frumoase.

Laura, mersi pt. sugestiile de la Chicco, daca nu gasesc altceva probabil ca o sa ma orientez spre ele desi nu-s tocmai ieftine si totusi nu par chiar atat de complexe.

M-am uitat si pe site la Vtech, sincer nu m-a atras ceva in mod deosebit, totusi au preturi ceva mai "umane" [:D]

Eu m-am uitat in supermarketuri gen Carrefour si Cora si sincer nu am vazut ce caut eu dar poate ca aveti dreptate si in apropierea sarbatorilor o sa fie oferta mai bogata...

Asa ceva a vazut cineva, undeva ?

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=littlesuperstar&pid=41463

Daca are cineva de vanzare ceva da genul asta sau aveti alte idei, va astept cu drag [flo]

Postat

uite, din experienta mea de mamica, iti pot spune ca:

jucariile mari, voluminoase, grele sau greu de manevrat, nu sunt recomandate pentru varste asa mici, copilasul nu-si tine foarte bine echilibrul si se poate lovi foarte usor la cap,nas,gura,ochi in marginea acestor masute muzicale, chiar daca au marginile rotunjite

cauta jucarii usoare, pe care copilasul sa le poata manevra cu usurinta, sa aiba manere, sa nu fie foarte mari...

fetita mea s-a distrat o buna perioada de timp cu o omida muzicala de la chicco, din plus umplut cu ceva sintetic, cu un fluture cu muzica si lumini, un ursulet care canta daca il trageai de o sforicica; mai avea o ciuperca mare de plus, tot de la chicco, cu fel de fel de personaje (un melc, o gargarita, doua albinute); apoi cu o casuta plusata, tot din aceeasi gama, cu gauri de diferite forme si forme de plastic si de plus, care intrau pe acele gauri

si, neaparat, cand vei cumpara o jucarie cum iti doresti, verifica nivelul sonorului, pe mine ma innebuneau anumite jucarii, se auzea prea tare melodia sau semnalul sonor si cred ca pentru urechiusele fragede ale unui copilas de nici 1 an nu este recomandat un asa mare nivel de decibeli

mai poti cumpara, daca nu ai, scaun de masa cu centru de activitati

cel mai bine ar fi sa-i scrii Mosului[:D], sa-i dai de inteles ce ai vrea sa-i aduca celui mic, poate le va primi cadou de la bunici, matusi, unchi, etc.[:D]

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...