Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Vreau o modalitate de a parli carnea de pui fara sa stric plita. Chiar daca folesc folie de aluminiu se strica ochiurile, ca se mai scurge grasime,sange care ia foc si pateaza ochiurile. Nu pot sa suport fulgii de pe bucatile de carne(aripi, pulpe)si indiferent cat le-as parli tot mai ramane puf care e lipit si nu-l pot indeparta.La piept nu-i problema ca nu are puf mult si daca are scot pielea dupa el.

Dar la restul e de jale , mai ales daca iau un pui sa-l fac ciorba, din toate bucatile. Voi cum procedati?

[pup]

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

daca e musai sa folosesc pielea...le parlesc pe ochiul de la aragaz...am mesteru in casa care imi desfunda diuzele si repara eventualele "stricaciuni"

la friptura, gratare inlatur pielea...carnea gatita are un aspect mai frumos si plus de asta inlatur grasimile.

[flo]Povestea unui Licuriciid="red">id="size3">

Bazar pt Mihaitaid="size3">id="blue">

[sofer] ambitioasaid="navy">

Infertilitatea este o boalaid="red">

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OMid="red">id="size2"> e lucru mareid="blue">

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??id="purple">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui speranta
Vreau o modalitate de a parli carnea de pui fara sa stric plita. Chiar daca folesc folie de aluminiu se strica ochiurile, ca se mai scurge grasime,sange care ia foc si pateaza ochiurile. Nu pot sa suport fulgii de pe bucatile de carne(aripi, pulpe)si indiferent cat le-as parli tot mai ramane puf care e lipit si nu-l pot indeparta.La piept nu-i problema ca nu are puf mult si daca are scot pielea dupa el.Dar la restul e de jale , mai ales daca iau un pui sa-l fac ciorba, din toate bucatile. Voi cum procedati?[pup]
align="right" id="quote2">Incearca sa iei pui grill de la o firma cat de cat mai cunoscuta, vei vedea ca nu are (mai)deloc puf si pene...ex Agrisol, Transavia...mie personal mi-e scarba de mirosul acela de parlit, drept pentru care niciodata nu parlesc bucatile de carne de pui, daca mai gasesc puf/pene le curat fir cu fir, le spal bine si pe urma le gatesc...Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Postat

Multumesc, am mai auzit o varianta si o s-o verific si pe asta . Cica se pune puiul cateva secunde in apa clocotita se scoate , carnea se stringe, fulgii se ridica (numai stau lipiti de carne)si se poate parli f.usor.

Stiu ca trebuie sa sterg imediat aragazul, ca asa e normal, dar plita e din inox, ochiurile nu sunt ca la aragazul vechi si se pateaza si deterioreaza, indiferent cat le-as curata.

[pup]

Postat

eu il curat de piele indiferent ce gatesc cu el si am scapat de parlit

[mamica][gravi]mamica de patru copilasi [grup]: Stefan (18 ian. 2007) [copil], Nectarie Ioan (5 ian. 2005)[cavaler], Elena (21 mai 2003)[8**]si Antim (27 sept. 2001)[hagi]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui ANITA75
da mai Corina nici eu nu pirlrsc puiul cind fac friptura,dar pt ciorba nu arata frumos in farfurie nepirlit,acum fiecare cum ii place ,mie NU[:D]
align="right" id="quote2">[:D] eu nici macar nu pap ciorbita...o fac pentru sotul meu...sunt meseriasa la supe si ciorbe, dar nu mananc decat de maxim 2-3 ori pe an...dar asa cum am scris anterior, examinez puiul cu cea mai mare atentie, pigulesc toate firicelele si resturile de pene, apoi il prepar...am observat ca puii gril de la agrisol si transavia sunt aproape perfect curatati de puf si pene, rar gasesti cate un fir-doua...la alti producatori de carne de pui am gasit smocuri intregi de pene...bleah...Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Postat

speranta-uite un truc pe care il foloseste mama,intr-un recipient pui spirt sanitar,sau alcool sanitar si ii dai foc

si la flacara parlesti penele,si asa nu -ti murdaresti aragazul

GEANY SI ALVARO (3-10-2006) geanina.fenesan

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...