Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat
Sunt la sapt 24 de sarcina.Deacum 10 ore simt o duere , jos patea stinga a abdomenului.Durerea e mica dar ma ingrijoreaza faptul ca este in continuu.Nu stiu ce sa fac,sa plec la spital ori sa mai astept?Am urmatoarea vizita la medic peste 3 zile.
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Eu am simtit asta dupa 10 saptamanai, dr e de parere ca nu e motiv de ingrijorare cat timp nu sunt alte simptome. Nu e o durere continua zi de zi, desi in unele zile e mai mult, in altele apare ca un junghi, doar la anumite miscari (cum ar fi ridicatul in sezut sa in picioare). Singura recomandare pe care am primit-o - "a reduc viteza" (ceva de genul : daca inainte faceai totul cu vieza a 5-a, in sarcina mergi pana la final cu viteza intai si a doua...).

La primul bebe durerea a aparut cam dupa 28 de sapt, si in special cand eram in picioare. Atunci dr (care era altul decat cel de acum), mi-a explicat ca nu sunt contractii, ci faptul ca sarcina apasa pe anumite organe. Si tine mult si de pozitia pe care o are copilul la acel moment.

"Oamenii mari nu pricep niciodata singuri nimic. Si e obositor pentru copii sa le dea mereu lamuriri si explicatii"

(A. Saint-Exupery, "Micul print")

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...