zaika2686 Postat August 24, 2009 Raport Postat August 24, 2009 Sunt la sapt 24 de sarcina.Deacum 10 ore simt o duere , jos patea stinga a abdomenului.Durerea e mica dar ma ingrijoreaza faptul ca este in continuu.Nu stiu ce sa fac,sa plec la spital ori sa mai astept?Am urmatoarea vizita la medic peste 3 zile. Citează
sarandu Postat August 24, 2009 Raport Postat August 24, 2009 eu sunt in 22 de saptamani si simt asa de cateva saptamani.eu zic sa te duci la medicul tau sa vada ce se intampla. Eu iau acum No-Spa. Citează
witeflower Postat August 30, 2009 Raport Postat August 30, 2009 Eu am simtit asta dupa 10 saptamanai, dr e de parere ca nu e motiv de ingrijorare cat timp nu sunt alte simptome. Nu e o durere continua zi de zi, desi in unele zile e mai mult, in altele apare ca un junghi, doar la anumite miscari (cum ar fi ridicatul in sezut sa in picioare). Singura recomandare pe care am primit-o - "a reduc viteza" (ceva de genul : daca inainte faceai totul cu vieza a 5-a, in sarcina mergi pana la final cu viteza intai si a doua...). La primul bebe durerea a aparut cam dupa 28 de sapt, si in special cand eram in picioare. Atunci dr (care era altul decat cel de acum), mi-a explicat ca nu sunt contractii, ci faptul ca sarcina apasa pe anumite organe. Si tine mult si de pozitia pe care o are copilul la acel moment. "Oamenii mari nu pricep niciodata singuri nimic. Si e obositor pentru copii sa le dea mereu lamuriri si explicatii" (A. Saint-Exupery, "Micul print") Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.